Új hozzászólás Aktív témák
-
"...bízzanak a Facebookban..."
Juhíjjj
A Facebook pont az a cég, amelyben bízni lehet...
https://www.coreinfinity.tech
-
válasz
VaniliásRönk #2 üzenetére
Akkor én is: a Facebooknak csak az az érdeke, hogy minél több információd begyűjtsön a saját és az NSA érdekében.
https://www.coreinfinity.tech
-
Depression
veterán
" Azt akarjuk segíteni, hogy mindenki megtalálja a kapcsolatokat."
Helyesen: azt akarjuk, hogy a Facebook , és az nsa megtaláljon minden kapcsolatot.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
"Összegezve, a világ összes emberét meg akarjátok szerezni? "
Neeeem, csak hogy mindenki nekik fizessen (csak akkor bedől a cég, mert ha mindenki fb user lesz, akkor nincs növekedés)
"A kormány dolga pedig az, hogy mindannyiunkat megvédjen. "
Csak éppen nem azzal foglalkozik, és nem azért gyűjt adatokat...[ Szerkesztve ]
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
A Google is nagy rohadék, eddig végig azzal csesztetett, hogy csináljak G+ oldalt, de most még durvább fokozatba kapcsolt.
A YouTube fiókomat különválasztotta az emailemtől, ha Gmailről akarok belépni oda, akkor azt szeretné, hogy valódi névvel csináljak egy YT fiókot, viszont az régi avatarom megtartotta.
Az meglévő YT fiókomhoz automatikusan(!) létrehozott egy G+ oldalt, eltüntette az avatart és csak a G+ oldalon lehetne megváltoztatni, de az mégsem működik.
Először azt hittem, hogy át lehet lépni a valódi neves lépést és megadhatom az eredeti nicknevet, de mégsem, mert még egy újabb YT fiókot hoztam létre, amihez szintén automatikusan létrehozott egy G+ oldalt, amit nem tudtam egyből törölni, mert hozzá volt kötve a YT fiók.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Mardel
őstag
-
Nem érted a lényeget. Eddig ha beléptem a Gmail-be, simán rákattintottam a YouTube linkre felül és betöltötte a csatornámat. Most meg létre akar hozni a meglévő mellé egy újat, valódi névvel. A meglévő YT csatornámhoz kérdés nélkül külön email fiókot rendelt és csinált egy G+ oldalt, és most ha belépek a YouTube-on, fiókot kell váltanom...
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Mardel
őstag
Szivacs.
En youtube accot is masik nem gmailes cimmel csinaltam, mondjuk van g+ profilom gmailes cimmel kb 5 ismerossel, kamu keppel, de barmikor torolheto, gmail megtartasaval is.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-
Mardel
őstag
Igen de kb barhol, itt ph!-n is.
Pl hardverapros csalasoknal a ph kiadja csalo ip cimet ami alapjan a rendorseg a szolgaltatonal erdeklodve kiadja a csalo adatait.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-
Mardel
őstag
Igen, de egy nev meg onmagaba semmi, csak ha az eleg egyedi.
De pl Kovacs Istvanbol, stb. eleg sok van.
Ha tudjuk melyik varosban lakik es mi a szuletesi datuma, akkor az mar er is valamit.
Ott vannak az online peticiok ahova sokan sajat nevukkel iratkoznak fel, de attol se sokan rettegnek.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
vimes
senior tag
Persze hogy a kormány a hibás...
miért is akarnak ezek a csúnyafiúk ennyi adatot gyűjteni??
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
greenlizard
csendes tag
Ilyet nekem is csinált, és nagyon felidegeltem magam rajta. Viszont youtube tutorial alapján sikerült visszaállítanom: jobb fölül katt az profilképedre, youtube beállítások, és ott volt google+ leválasztása a youtube felhasználóról gomb. Azt már meg sem említem, hogy androidos youtube alkalmazás minden indításánál megkérdezte melyiket használja, és ha véletlenül rosszra nyomtam, akkor lehetett kilőni azalkalmazást, hogy újra megkérdezze...
-
-
Lomha 8V
addikt
Hát a Zucki (meg a muterja) most biztos rendesen csuklik.
Új hozzászólás Aktív témák
it A közösségi oldal vezetője tele van energiával, nagy jövőt lát cége előtt, a megfigyeléssel kapcsolatban pedig a kormányzatra tolta a felelősséget.
- Dell Latitude E5540, Notebook/Laptop, 15,6" HD Kijelző, I5-4310U, Félkonfig
- Új DELL Vostro 16 Profi Fémházas Laptop 16" -40% AMD Ryzen 5 5625U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Apple MacBook Air 13 2020 M1/8GB/256GB
- Lenovo Ultrabook core i5 6200u,8GB RAM,256SSD, jó akku, szép állapot
- Dell Latitude E5540, Notebook/Laptop, 15,6" HD Kijelző, I5-4310U, 8-16GB DDR3, 240GB-1TB SSD, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest