-
IT café
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomics
addikt
A tökéletes Xiaomi brutál jó áron. Végre
Komoly erőfeszítés kellhet ahhoz hogy profitot termeljen a cég ilyen árakkal, le a kalappal[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Graphics
Jómunkásember
Kiváló készülék, csak ajánlani tudom.
Eszméletlen gyors lett
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
enginev3.0
félisten
Nagyobb tetszik, de egy amoled kijelző mehetett volna, és akkor még meg is gondolnám az biztos
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
CptAdamica
veterán
válasz enginev3.0 #3 üzenetére
Meg egy egy jobb kamera, meg 5000 mAh-es aksi, meg egy snapi 845, meg NFC, meg lehetne 15 ezerrel olcsóbb.
Megyen!
-
tibcsi0407
félisten
Nem Omnivision szenzorok vannak benne? Én úgy tudom.
Egyébként jó telefon lett. Végre egy jó hardver normális rendszerrel a Xiaomi-tól.utdetailing.hu
-
szupermacs
veterán
Ha ezt wesder elolvassa! Még én is vennék egy ilyet az iPhone mellé.
-
*Mukeey*
addikt
Hoppá,de rég látott plecsni!Grat a Xiaominak,csak így tovább!
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
veterán
Reménykedtem ebben a végeredményben a teszt során, nehezen tudtam volna mást elképzelni.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
natë
nagyúr
Ha a raw fotózást valahogy "aktiválni" lehetne benne, 8 db-ot vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Jogos a plecsni, egyedül az összement akksit sajnálom.
Amúgy az éles hangoknak éles, víz alatti jellege lesz - ezt biztos így akartátok?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
natë
nagyúr
válasz tibcsi0407 #11 üzenetére
Írtam az XDA-ra, valaki már aktiválta a HDR+-t is.
-
batai15
félisten
Ilyen telefonra váltottam nem bántam meg.
Csak a plecsnit néztem meg tesztet később olvasom. -
tamass.szabo
tag
Kiváló teszt, még kiválóbb ajánlás.
Már nem sokáig fogom tudni visszatartani magam.
-
nagyúr
válasz obesterion #12 üzenetére
Nekem atlagos használattal 6.5-7 óra SOT van meg. Játék nélkül
-
hyperspace
őstag
Telitalálat ez a telefon, ha kapna egy kis marketinget, akkor nem csak a magyar, de a kelet-európai piacot is letarolná.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
batai15
félisten
Dupla lett sry.
Az anya topik is pörög eléggé fáradjatok oda.[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
Középkategóriában egyszerűen nincs jobb választás, nekem nem tetszik, de le a kalappal, egész zsír lett
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
MikeWazowski
veterán
válasz CptAdamica #4 üzenetére
Amiket felsoroltál, edge display + kávamentesítés, és így már 20k-val drágábban.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Boldog tulajdonosa vagyok én is egy ilyen készüléknek.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Van egy olyan érzésem, hogy hamar el fog fogyni a készlet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Swinegod
őstag
válasz MikeWazowski #20 üzenetére
Ki ne hagyd a 8 giga RAMot, 512Gb UFS 2.1 tárhelyet, 4k HDR AMOLED kijelzőt...
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Graphics
Jómunkásember
Tulajdonosok, leendő tulajok kérem majd fáradjanak át ide.
Pörög a topic ezerrel. Témaösszefoglalóban sok kérdésre van válasz is.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Plebi
senior tag
itt a naprakész Android a lényeg Sajnos a másik topikban is kiderült, hogy ez nem feltétlen igaz. A tárcsázó például 3.0-s miközben már 13-nál tart a google. Nem hizem, hogy 7 és 8-as Dorid között nőtt volna ekkorát a verziószám. Kitudja még hány helyen van benne ilyen eltérés egy naprakész droidhoz képest.
Ettől függetlenül nekem is ez van, már frissített tárcsázóval. 6 óra 45 perc SOT idővel. Csak az FM rádiót kellene aktiválniuk, a manual camera és ezzel együtt a camera2 API root után bekapcsolható.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
tomboy84
tag
A kamera tényleg nem Sony, hanem Omnivision.
-
ghiottone
nagyúr
Korrekt készülék lett, csak a QuickCharge töltést és az NFC-t nem kellett volna kihagyniuk.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
lsebestyen
addikt
Hogy lehetett kihagyni az NFC-t? Pedig annyira must have telefon, hogy el sem hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz lsebestyen #32 üzenetére
Ebben az árkategóriában még eléggé luxus.
(#34) ghiottone: igen, a hardver filléres, de nem csak az extra IC-ből áll a történet
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #33 üzenetére
Nem az ára miatt hagyják ki Egyszerűen ez náluk egy olyan feature, amit nem adnak meg a középkategóriában, ezzel is a felső kat. felé tologatva a vásárlókat.
-
MODERÁTOR
-
DarkChild
senior tag
válasz PowerBuldog #40 üzenetére
Huhh, van az a kód, amivel a szervizmenübe be lehet lépni, ott írja ki az Info résznél. A kódot most meg nem mondom fejből (baromi hosszú ) a másik topicban írta valaki pár napja.
Szerk.: na megvan, ez *#*#6484#*#*
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Nem olyan rossz a kamera , mint amire számítottam. Úgy látom végre kezdenek erre is odafigyelni. Igaz portré módban lehetne kicsit kevesebb zaj, de az irány jó.
-
tamass.szabo
tag
ÉÉéés újra van fekete az eustock-on, lehet, hogy az oldal szórakozott velem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest