-
IT café
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
De kitarítottátok az Eustockot
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 625 WP 8.1 Denim white+ Nokia Coloud Boom, Jiayu G3T Black,Samsung Galaxy J5 Black,Sony KDL-40R450BBAEP,Xiaomi Redmi Note 4 Global + Yoobao P2 Powerbank
-
Nem tudják licencelni. Gyártani csak a Samsung tud Amoledet, Poledet meg az LG. Más gyártó nincs.
(#394) Prien: anyámnak J5 2016-ja van, és leesett az állam, hogy az árához képest milyen jó az az amoled.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ! *** Bontatlan, fekete Galaxy Watch 4 BT 40mm *** ELADÓ!
-
grafnet
addikt
válasz
FireFox1996 #334 üzenetére
Már sok választ kaptál.
Nem túl elegáns, de az emberek 98%-a tokban hordja, s ott egyáltalán fel sem tűnik senkinek.Ebben a hsz-emben láthatod, hogy én már 7 hónapja így használom.
Samsung S10+ (8/512) + Band 4; Xiaomi Mi Mix 2S (XA: 6/128, EU 10 dev) + Mi Band 3; Huawei Mate 10 Pro
-
grafnet
addikt
Én tripla mérnök vagyok, s pont az ellenkezőjét gondolom, mint Te néhány kérdésben.
A bank lenyúlást (és az államit is) útálom!De, veled ellentétben én a finn példát követem, gyakorlatilag nincs nálam kp.
Néha probléma, de hamar meg tud oldódni.
Nekem nincsen fekete pénzem, ami bevétel van, az tiszta, s egyből a bankszámlákra megy. Van több is, mert így jött össze. Az éves ktg-e nem sok, de kár érte - ebben egyetértünk.Szóval mindenki más.
Samsung S10+ (8/512) + Band 4; Xiaomi Mi Mix 2S (XA: 6/128, EU 10 dev) + Mi Band 3; Huawei Mate 10 Pro
-
Aakisan
aktív tag
Van nálunk egy fekete és egy fehér model.Azt vettem észre,hogy a fekete model kijelzője nem úgy jeleníti meg a fehéret (vagy bármit) ,mint a másik.Kékesebb az egész és ez jól látható,ha egymás mellé teszem őket.A fekete modellel rendelkezőket kérdezném : Nektek milyen a kijelző más telefonokhoz képest,pl.:fehér szín megjelenítése ??
[ Szerkesztve ]
-
Engem az érdekelne, hogy a *#*#6484#*#* tárcsázása után az LCD: alatt mit látsz a vendor: után?
Mindkét készülék érdekes lehet, pláne, ha különböző a fehér rajtuk.
Nálam EBBG van.Egy LG-vel összevetve a fehér az LG-n fehérebb.
Ezért is hiányzik a színhőmérséklet állítási lehetőség a MIUI után.[ Szerkesztve ]
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
Aakisan
aktív tag
válasz
Viktor0610 #411 üzenetére
Nálam is EBBG ,a fehér telefonon pedig tianma.
Egy Vernee Thor mellett nézve is látom,hogy ez nem olyan fehér.
[ Szerkesztve ]
-
obligat
senior tag
Nem fekete pénzről beszélek (nincs-komolyan nincs), hanem arról az egyszerű dologról, hogy senkinek semmi köze a pénzemhez. Az államnak sincs, a navnak sincs. Amíg a szabályokat betartom, addig ne engembirizgáljanak a hülye ágyúval-verébre szabályaikkal. Sajnos itt jogszabállyal akarnak betartatni, nem hatósággal magát a jogszabályt(ami problémás, mert ahhoz szakértő hatóság kell, meg kell fizetni, ellenőrizni kell és ott lebeg Damoklész kardja a jogalkotó felett is, hogy őt is előveszi stb.), de mindegy is ez messzire vezet.
Ám tényleg nem vagyunk egyformák.--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
-
Aakisan
aktív tag
válasz
Viktor0610 #415 üzenetére
Igen,sajnos az lesz. Kíváncsi vagyok,hogy másoknak milyen van benne és milyen színű a telefon.
-
Swinegod
őstag
válasz
<Lacy85> #417 üzenetére
Motorola Defy Mini óta IPS-es telóm van, de sárgulásról vagy fakulásról soha nem hallottam, illetve soha nem tapasztaltam. Most viszont hogy OLED van és szinte mindig full fényerőn használom (Elég szar a max), illetve sokat olvasok, utálom hogy figyelnem kell, hogy ne égjen be
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
tibcsi0407
félisten
Tudtommal a BOE és az Everdisplay is tud OLED-et már, nem csak a Samsung. Sőt a BOE már a flexible OLED-et is tudja szállítani, ha kell.
[ Szerkesztve ]
Z690 AORUS ULTRA - Core i9-12900k -Corsair Dominator Platinum DDR5-5600 2X16 GB - GIGABYTE RTX 3070Ti OC - 2x Huawei MateView GT34 -iPhone 13 Pro
-
-
szmyky
aktív tag
Most cseréltem egy OLED-est erre a telefonra, mert fél év használat után már tele volt "szellemképekkel", pedig soha nem használtam teljes fényerővel.
Én OLED-et nem veszek többet, ha szebb, ha nem!
-
bajtokarpi
senior tag
Sziasztok!
Én Samsung Galaxy Alpha-ról váltottoam. Nos hozzászólnék a kijelző eszmecseréhez. Egyértelmű, és szembetűnő mennyivel jobb képe van a SAmoled kijelzőnek az IPS-el szemben. Nekem a 2,5 éves Alphamon nem volt szellemkép sem beégés. Bekapcsoltam az A1-et, és rögtön szembetűnő volt a visszalépés kijelző terén. Fakóbb az egész, és a fényerő sem lenyűgöző finoman szólva. De ezt beválaltam, és nem rágódok rajta.
Megengeditek egy pár mondattal megosztanám a tapasztalataimat a telefon kapcsán. Nagy, nem is kicsit, ez azoknak lehet szokatlan, akik kisebb készülékről jöttek, de pár nap alatt megszokható, és ezek után jól simul a kézbe. Viszont tok nélkül életveszély, piszkosul csúszik. A hangerő, bekapcsoló gombok nyomáspontja véleményem szerint jól el lett találva. Ujjlenyomat olvasó teljesen rendben van, pontosan, gyorsan reagál. Wifi-je nagyon rendben van. Ott ahol az Alpham már vesztette a jelet, énnél a készüléknél még stabilan van jel. A GPS pillanatok alatt talál jelet, és stabilan tartja is. Kamera terén ebben az ársávban szerintem abszolút hozza a megfelelő minőséget (bár egyénfüggő, hogy kinek mi az). Nagyon gyorsan talál fókuszt, és pillanatok alatt exponál, ez nagyon jó. Képek minősége is megfelelő. Maga a készülékház masszív, minőségi, nem recseg ropog, jól össze van rakva (de ez a ... 2,5D mánia hadjuk nem értem). Maga a telefon szerintem nagyon jól, és igen komoly hangerővel szól hangszórón keresztül. Füllhalgatóról meg brutal, úgy szól, hogy pfff :-). Akkumulátortól tartottam, de most már tudom, hogy feleslegesen. Elképesztően jól bánik a rendszer, na meg persze a hardver az erőforrásokkal. Piszok mérges voltam a Xiaomira mikor a specifikációk között megláttam a 3080-as aksit. De most már tudom, hogy elég. Ami egy kicsit "zavar", az-az egyszínű led, és az fm rádió hiánya, ami benne van, de alap rendszer alatt nem elérhető. Röviden-tömören ennyi 3 napos használat után.[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
batai15
félisten
válasz
bajtokarpi #424 üzenetére
Szépen leirtad. Tok nagyon kell rá nagyon csúszik. Már vagy 3x majdnem le ejtettem.
-
DroiDMester
veterán
válasz
[ Szerkesztve ]
-
Blitzwolf 2.4A töltővel és a saját adatkábelével 10%-ról 100-ra feltöltött 1 óra 45 perc alatt.
Kell a fenének ennél gyorsabb töltő."A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
X_C
tag
Sziasztok! Root-tal minden adatot töröl?
Xposedre mennyire vannak nougattal kompatibilis modok? -
Swinegod
őstag
válasz
tibcsi0407 #421 üzenetére
Mind2 100% hogy gyárt OLED-et de nem olyan mátrixosat mint a Samu
-
tDr1v3r
veterán
Ez azert van mert a Samsung megoldasa tud MST-t (magnesjelet kiadni), es a legtobb amerikaban hasznalt terminal regi, meg chip-olvasast se tud nemhogy NFC-t. Pont ezert nem is volt kulturaja ott a PayPass-nak... europaban mashogy van, ha lenne valamelyik megoldas itthon barmikor, barhol hasznalhatnad mert a legtobb terminal NFC-s. Regebben volt Apple Pay-em (UK bankkartya kell hozza, de nem eri meg a tranzakcios ado miatt) es a lakhelyem legutolso kisboltjaban is tudtam hasznalni.
Hihetetlen kenyelmes amugy, csak amig nincs elterjedve itthon eleve marhara rongyrazos feeling (nincs gyomrom hozza) meg draga ha nem magyar bankkal hasznalod...
最低だ、俺って。// PSN: nokedli-chan - Xbox Live: tDr1v3rHUN
-
<Lacy85>
addikt
"Hihetetlen kenyelmes amugy, csak amig nincs elterjedve itthon eleve marhara rongyrazos feeling (nincs gyomrom hozza"
Én azért tettem le egyelőre a simple használatáról, mert már láttam magam előtt a sok iq szegény agyhalottat, hogy "jóvan, menőzzé má"
Alapból hidegen hagynak az ilyenek, de a 20. beszólás után tuti bevertem volna az orrát valamelyiknek.
Amúgy tényleg nem egy rossz dolog. -
Dhampir
félisten
válasz
Éppen ma néztem meg kíváncsiságból egy SuperAmoled paneles kis Samsung mobilt (A3 2017), gyönyörű volt a kijelző, a színek szinte lecsorogtak róla.
Persze a kevés memória, kicsiny tárhely és a mono kamera, csak egy darab SIM-kártya hely, valamint az infra hiánya miatt nem lehet vetélytársa a Mi A1 óriásnak.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Swinegod #430 üzenetére
Nem tudom, nekünk volt itthon Redmi Pro, nem láttam egyáltalán rossznak azt a kijelzőt. Az tény, hogy gyengébb volt mint a Oneplus 5-öm kijelzője, ami Samu, ha jól tudom.
Z690 AORUS ULTRA - Core i9-12900k -Corsair Dominator Platinum DDR5-5600 2X16 GB - GIGABYTE RTX 3070Ti OC - 2x Huawei MateView GT34 -iPhone 13 Pro
-
-
Aakisan
aktív tag
Köszi mindenkinek a kijelző infókat.
-
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
vacs
addikt
Az Xposed Nougat épp egy hete jelent meg, telepítsd fel mellé a GravityBox[N]-ot (N = Nougat) és ezután olyan szinten lehet testre szabni a rendszert, amit még (kis túlzással) a miui is megirigyelhet (kipróbálva, tökéletesen működik a GravityBox)!
A GravityBox az xposed modulok királya. A legsokoldalúbb módosításokat teszi lehetővé egy felületen keresztül. Záróképernyőtől kezdve a navbar-on át a gombok viselkedéséig minden módosítható vele...
A többi modult is kezdik Nougat kompatibilissé tenni.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Swinegod
őstag
válasz
Luck Dragon #438 üzenetére
A Notenak egy kicsit kisebbek a kávái ahogy nézem, főleg fent
-
Tudom, ez izlés kérdése, de első látásra lecsorog a kép, majd másodikra becsorog a szemembe a túlélesített színeivel, ami teljesen természetellenes.
Több alkalommal próbálkoztam Amoled-del, mert egyébként rövid távon nagyon szép, de egyfelől mindig zavarni kezdte a szememet, másfelől fotóknál szinte kivétel nélkül csalódás volt a valódi eredmény a telefon után gépen megnézve.
Nővérem s6 edge telefonját anno a párja 4-5 hét újrakalibrálással be tudta úgy lőni, hogy már elviselhető szintre állította.
Mindez azért fura nekem, mert a régi Nokia OLED-ek nem zavartak, máshogy kalibrálták őket talán, meg a Lenovo P2 sem zavar úgy. Szóval azt gondolom, a Samsung szándékosan húzza túl amolyan "eyecandy" gyanánt."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Dhampir
félisten
válasz
fateless #443 üzenetére
Nokiánál a ClearBlack kijelző technológia is sokat számított.
[ Szerkesztve ]
-
ttt1
őstag
Szerintetek ez vagy az Mi 6 a "jobb" készülék? Fotózás szempontjából gondolom hasonló ,mive uganaz a kamera van benne nem ? Mégiscsak féláron van ,,
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Medion Akoya S6212T 15.6" Érintőképernyő/i3-4010u/8GB DDR3L/128GB SSD/Jó Akku!
- Huawei MediaPad M5 10.8 4G 64GB
- Fujitsu Lifebook AH531/GFO Nagyon Szép Notebook.i5-2410M/6GB/128GB SSD/GT525M/Jó Akku
- Mint az új - iPad Pro 2021 11" - 512GB - Apple garancia, doboz
- Lenovo Thinkpad T510i, 15.6" HD+ Led/i5/NVS 3100M/4GB/500GB Jó akku/Szép állapot!
Állásajánlatok
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest