Új hozzászólás Aktív témák

  • Digiflex

    tag

    válasz szasanyi #9713 üzenetére

    Navigálással kapcsolatban:

    Az, hogy elég hangos a saját hangszóró, nálam feleslegessé teszi a kihangosítást. GPS jelet gyorsan talál, és stabilan tartja, és Glonass-t is tud.

    Goggolemaps: le tudod offline-hoz tölteni a térképeket, csak meg kell adnod a kivágást, amikor neten vagy; kiírja mennyi MB-lesz, és letölti. Időnként frissíti, mert kb két hónap után már nem érvényes, és akkor gondolom nem használja. Ez jó, de épp ma próbáltam, és valahogy nem sikerült az újratervezés offline több percig ott maradt a felirat, hogy újratervez, közben mutatta, hogy hol járok. Végül új útvonalként sikerült csak. ez nem volt túl jó, meg az se, hogy hangalapú keresést csak nettel tud (amúgy egész jó hatásfokkal), de ez a névjegyeknél is így van, ha telefonálni akarok.

    Másik lehetőség az ingyenes iGO Szülinapp 2.0, ami elég érdekes, mert a play áruházban ma sehogy sem akarta megtalálni, pedig egy hete kb simán megtaláltam.
    Lehet, hogy megvettem anno ingyen? nem tudom, próbáljátok ki saját accounttal. Igaz, hogy csak 2015-ös térkép, meg csak magyarország, de ingyenes, hivatalos. És a híresztelésekkel ellentétben ma feltelepítve simán megy az oreo-n is, bár kicsit nehezebben talált gps-jelet, gondolom ez csak azt figyeli.

    [ Szerkesztve ]

    ...

Új hozzászólás Aktív témák