Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz Munkasember #7572 üzenetére

    bár a kérdés nem felém irányult, de én is leírnám a véleményem :D

    az üvegfólia jó dolog, nagyon tartós és állítólag még bizonyos fokú védelmet is biztosít a kijelzőnek lezúgás esetén (ebben mondjuk nem hiszek) - mivel azonban ennek a készüléknek 2,5D kialakítású, tehát lekerekített kijelzője van, csak az üveg szélei fekszenek fel a kijelzőre. ennek sok hátránya van, többek között az "olajos/szivárványos" foltok, főleg oldalról nézve. ezen kívül romlik a fényerő és a betekintési szög, ráadásul sokan tapasztaltuk, hogy a képernyő aljánál is nehezebben érzékel valamiért (mármint fogalmam sincs, hogy miért pont a képernyő aljánál van ilyen probléma) - jelenleg ez a második fajta üveg a készüléken, illetve az itt jelenlévők nagy többsége ugyanezekre panaszkodik, tehát egyedinek abszolute nem nevezhető a dolog.

    ellenben sima fóliáról pozitív visszajelzések érkeztek eddig - én még ezt az üveget nyúzom egy picit.
    bár arról meg azt kell tudni, hogy jóval könnyebben karcolódik, mivel ugye puha(üvegnél legalábbis puhább) anyagról van szó. tehát érdemes több darabot rendelni belőle. előző telefonjaimon kb fél évente cseréltem.

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák