Új hozzászólás Aktív témák

  • Aurig@

    őstag

    válasz trebrona #21542 üzenetére

    Igen, Android One telefonon! (Ha egyszer cserélem ezt, utódja egy Nokia 7+ lenne, amit szintén ugyan így használnék!)
    Miért baj, ha valaki nem akarja a frissítéseket? Miért kell ezen kiakadni?
    Nem azért vettem Android One rendszerű telefont, hogy állandóan frissítse a hülyeségeit, hanem azért, hogy ne legyen telehányva mindenféle applikációval a szoftver, úgy mint pl. Samsung vagy bármelyik olyan széria, amin nem ilyen rendszer van.
    Azért mert Android One, még nem hiányzik a folyamatos frissítés. Van, aki alig várja, reszketnek, hogy frissüljön valami, rosszul vannak, hogy késik egy-két napot. Én nem ilyen vagyok, nem érdekel, hogy egy alkalmazás frissül vagy sem. Ha van egy verzió, ami tökéletesen működik, akkor miért is frissítsen, frissítsem? Számomra felesleges.
    Senkinek nem mondtam egyetlen szóval sem, hogy ne lépjen be a Google fiókjába és, hogy ne frissítsen appokat, akár automatán, akár manuálisan.

    andHermann:
    Mivel nem vagyok bejelentkezve a Google fiókba, elég nehéz lenne a play áruházból bármit is letölteni.
    Gondolom, ilyenkor megkérdezik sokan, hogy miért nem jelentkezek be? Miért is? Nem szinkronizálok semmit sem. Telefonszámok telefonon, (szoktam csinálni a névjegyekről mentés, amit vissza lehet tölteni, ha valami galiba lenne) e-mailek AquaMail-en keresztül jönnek. FB, Instagram, Twitter stb. baromságok nincsenek, csak Viber, aminek szintén nem kell a bejelentkezés. Fényképezésre fényképezőt használok, tehát a vele nem készülő képeket sem kell a Drive-ba feltölteni és lehetne még sorolni.
    Csak telefonálni, mailt olvasni, böngészni és Viberezni szoktam.
    (Egyébként, talán egy, esetleg kettő olyan app van, amit nem a play-ből szedtem le.) A többi onnan van, apk letölt és telepítem.

    [ Szerkesztve ]

    <<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

Új hozzászólás Aktív témák