Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Nem számít az, hogy milyen teló! Nekem ilyeneket tolt a képembe az S8.
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Előre leszögezem, nem ilyen telefonom van, de szeretnék kérdezni, segítséget kapni!
Nagyon jó barátom rendelt egy Xiaomi Mi9 SE telót. Én vettem át, mert ő úton van, dolgozik. Globál verziós. Be kell neki üzemelnem nagyjából, hogy másnap már tudja használni. Azt szeretném megtudni, hogy az első bekapcsoláskor megkérdezte a nyelvet, ami természetesen Magyar. Majd azt kérdezi, hogy "Válasszon régiót", mivel SIM nélkül indítom a készüléket. Na és itt a kérdés. Ha nem európai országot választok, hanem mondjuk az izraelit, akkor megjelenhet a gyári hangrögzítő? Mert neki ez fontos. A Samsungoknál izraeli SIM-mel és rommal megjelenik a droid gyári hangrögzítője.
Enné,l ha nem uniós régiót választok, megjelenhet a hangrögzítő?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Probert75
addikt
Sötét témát választva a kettőskopra felélesztett kijelzőn nem azt írja, hogy "Kedd", hanem a dátum mellett kínaiul írja. Ezt lehet állítani valahol?
-
Probert75
addikt
Az AOD-ot bekapcsolva másik órát választva tényleg jól írja a napot, de feloldás előtt kettőskopp után, zárolt képernőnél marad a téma által elfogadott. És az így kínai marad. Legfeljebb majd megtanulja kínaiul a napokat.
Lezárt képernyőnél jobbra/balra lenn lévő ikonok, mint pl. fényképező gyorsindító ikonja, megváltoztatható? Mert már vagy fél órája kajtatom a beállításokban, hogy hol lehet megváltoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz zeus_2k14 #1093 üzenetére
Szerintem nem!Innen érkezett ma reggel haveromé hozzám és szombaton rendelte meg. Itt olcsóbb 2 év garival globált kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
és (#1107) grafnet
Mint említettem, nem az enyém a teló! Így nem izgat, hogy a gazdája hogyan érvényesíti a garit, ha kell. Ne kerüljön erre sor persze, ha nem muszáj. Én csak az alapbeállításokat végzem el neki, mivel eléggé elfoglalt, de befejezni már maga fogja.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Újabb probléma merült fel! Hogyan szinkronizálja a gmail naptárát? Hiába van beállítva a szinkronizálásban, mégsem jelennek meg a névnapok és a naptár bejegyzései.
-
Probert75
addikt
Arra van valamilyen megoldás, hogy az értesítési sávon megjelenjenek az értesítések? Ne csak a roló lehúzásával látszódjanak az értesítések. Beszélgetés közben, csak simán felvillan a kijelző, ha érkezik pl. viber üzi és az értesítési sávon nem látszik semmi. Valamint azt hogy lehet kikapcsolni, hogy a beérkező hívást ne a kijelző felső negyedébe tegye, hanem teljes kijelzőbe?
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz grafnet #1151 üzenetére
THX! Ez nem jó hír neki. Ezzel szerintem kialakul az a helyzet, hogy vagy megszoksz, vagy megszöksz. Eldönti majd, hogy használja így, vagy megválik tőle. Mert ez nekem sem jönne be, ha az enyém lenne.
Egyébként erre hogyan lehet nem MIUI romot tenni? Gondolom az garivesztéssel jár!
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
"Felhívtam a Telenort, azzal jött, hogy csak tőlük vásárolt telefonra küldenek egy szoftverfrissítést, ami ezt engedélyezi"
Ez hülyeség, már bocs. Nem ilyen készülékem van, Telenoros vagyok, de nem a Telenornál vásároltam telefont. Kéz alól vettem a Samsung Galaxy S8-amat. Ráadásul T mobile-os, de független. Bementem a Telenorhoz akadékoskodás nélkül bekapcsolták a VoLTE-t. 72 órán belül aktiválták is. A SIM-em is régi volt, így nem jelent meg a VoLTE-t jelző ikon a rolón a bekapcsolás után. Bementem megint, ingyen kicserélték a SIM-et is. Javaslom a személyes beszédet a szolgáltatóval.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
A telefonomon be volt kapcsolva, de az értesítési sávon nem jelent meg az ikon még 72 óra elteltével sem, pedig a Beállításokban be volt húzva a VoLTE csúszka. A bekapcsoltatás után megint mennem kellett 1-2 hétre rá, mert lejárt hűségidőm. Amikor hosszabítottam a hűségidőm, akkor meg cseréltettem a SIM-et. Már az üzletben ott az új SIM behelyezésekor megjelent az értesítési sávon a VoLTE.
-
Probert75
addikt
Méretben nem az A50 a párja, hanem az A40. Sok mindenkinek 1 cm-es hosszkülönbség már sok.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Dual SIM-es telónál, 1 kártyát használva, melyik a preferált SIM hely?
-
Probert75
addikt
Az miért van, hogy ha a telefonra/ba csatlakoztatva van BT vagy kábeles füles és akkor a telefonon miért nem szól a hang az üzenet, messenger, viber és email érkezésekor? Tehát ne csak a fülesekben legyen hallható, hanem a telón is egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz trobi28 #1674 üzenetére
Pedig van! Haverom autóban BT-vel kihangosítva nem szól a kocsin, de a telón sem. Így nem tudja meg, csak később, ha érkezik valami fontos. A régi samsung a3-asa meg igen, mert szól kinn a telón is az értesítés. Vagy egy másik példa! Ha a BT fülest használ, nem szokta egész nap a fülében tartani, hanem ha csöng(ne) a teló, akkor a BT fülest a fülébe teszi és felveszi a hívást. De mivel a telón nem szól, így nem tudja, ha keresik vagy érkezett valami. Így van ez a kábeles fülessel is. Ráadásul a média hangerő és a teló hangerőt egy csúszka kezeli. Így ha egy rögzített beszélgetést éppen visszahallgat és hangosra veszi és beérkező hívás jön közben, akkor az illető hangja ordít a fülébe.
Szóval nem egy felhasználóbarát!
Tényleg, ha már megemlítettem, akkor valami hangszabályozó nincs, ami megbontja a egyes dolgok hangerő szabályozását?
Mondjuk így, mint a samsungomon.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz balu1977 #1697 üzenetére
Fentebb vázoltam minden problémát, olvass vissza. De a BT füles meg igen? Mi a különbség a kábeles és a BT közt? A saját kocsiján kihangosítóval használja, de mint fentebb írtam, nem megy értesítés hangja ki a kocsiban valamiért. Pedig elég új a kocsi, alig van benn 7000km.
-
Probert75
addikt
válasz balu1977 #1697 üzenetére
"A KRESZ (kevésbé ismert nevén a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II.5.) KPM-BM együttes rendelet) 3. § (2) bekezdése tartalmaz egyetlen mondatot, ami szerint a gépkocsi vezetője menet közben kézben tartott mobil rádiótelefont nem használhat. Ennyi és nem több, amit be kell tartanunk."
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Valaki találkozott már reklámmal a beállítások menüben kolbászolva? Ha igen, akkor kikapcsolható valahol?
-
Probert75
addikt
válasz szbea21 #2270 üzenetére
Szerinted nem elfogultak, akik ilyen telót használnak? Itt kérdezz!
-
Probert75
addikt
válasz Zorro(hun) #2272 üzenetére
Nem működik a link.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz Free Rgc #2312 üzenetére
"Jobb mint bármelyik program."
Hát azért ezt így nem jelenteném ki! Van, aztán csókolom, de semmi több. Nehéz azonosítani fájlkezelőben melyik hívás mikor, hogyan, kivel? És arról nem is beszélve, hogy kiba mélyen el van dugva, hova rögzít. Haverom nagyon nem szereti.
A régi samsungján a Play-ről már nem letölthető ACR Cube Call Recorderrel volt a legjobban megelégedve. Még azt is figyelembe vette a mentési névnél, ha beszélgetés közben másik hívást is fogadott.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
OTG és Wifi-Direct miért nem megy? Saját fájlkezelőjével fel sem ajánlja a wifi-direct-et, hiába van bekapcsolva a funkció.
-
Probert75
addikt
válasz ronin79 #3219 üzenetére
Használod a wifi-directet? Mert haveromnak felismerte a két készülék egymást, csak nem megy át adat. Semmilyen készülékere, sem az én samu s8-amra, sem huawei, sem azonos xiaomi készülékre.
Az OTG kábelem még micro USB-s és gondolom a Samsung S8-am micro USB-USB type C átalakító kombóval nem megy. Az S8-am sem látja a pendrájvot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest