Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz Kobe #3720 üzenetére

    Hm, akkor te tényleg így csinálod... Nincs közös mobilflottánk, megőrülnék, ha csak ezzel kellene pepecselni (bármit hozzáadni, főleg külön, főleg kis összeggel = macera), vagy máris 8€ a vége, ami mondható kis tételnek, de több, mint amit az internetért fizetek.
    Ingyen használom a kényelmi funkciókat desktop-on, köztük azt, hogy értesítést kapok a tárolt kedvenceim újdonságairól. Sem a vadonatúj, sem egyéb albumokon soha nem találkoztam kiszürkített, inaktív számmal/ albummal a jópár év alatt. De lehet, hogy azért, mert nem is Despacito-kalibert hallgatok, a kisebb részt kitevő friss zenéket illetően a neoklasszikusokat (Nils Frahm, Jon Hopkins, Ólafur Arnalds sb.), szofisztikáltabb elektronikát (Rival Consoles, The Chemical Brothers, stb.), progresszív rock-ot (Dream Theater), ambientet nem tartják túl tömeges, korlátozandó árunak :D Ehelyett zenei kiadásaimat koncertélményekre fókuszálom: februárban annyira tetszett a Müpában Nils Frahm koncertje, hogy a másnapira is vettem olyantól, aki végül nem tudott elmenni, vagy októberben ott volt az Arnalds-koncert.

    De szerintem túlbeszéltük. Desktop-on ingyenes mégcsak nem is app-os, csak böngészős verzióban sem tapasztaltam soha semmilyen korlátozást sem elérhető, sem a lejátszható számokban, sorrendjükben, de reklámot sem láttam még. Mobilon nekem 10-12 cserélődő offline album a Poweramp sokkal jobb lejátszási élményével, páromnak a Newpipe-ot tettem fel, szeret a youtube-on vadászni, így le is töltheti, háttérben/kikapcsolt képernyővel lejátszhatja, a minőség kevésbé érdekli :) Ha bármi változik, alakulhat úgy, hogy megéri, egyelőre nem.

Új hozzászólás Aktív témák