-
IT café
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noobstyl3
újonc
Sziasztok!
Fél éve használom a mi 8t hibátlanul.
Viszont tegnap történt valami kapott egy kis vizet.. Utána kB 2 órát még használtam aztán eltettem mert 15% közelében voltam.
Mikor elövettem ki volt kapcsolva.
Most ha probálom bekapcsolni csak felvillan az értesítési led. Ha töltőre rakom is csak villog.
Próbáltam resetelni akkor rezgett egyet értesítési led felvillan de semmi nem történik.
Valaki találkozott már ilyennel esetleg? Vagy ebből szerviz várható?
Amire még tudok gondolni hogy frissítette magát de lemerült közbe. -
Noobstyl3
újonc
válasz lafaty80 #12715 üzenetére
Hát 1-2mpig került víz alá.. Egy viharba mikor szétáztam már több víz is érte meg huzamosabb ideig.. Beis panikoltam hogy vége most de megtöröltem és ment utána meg zökkenőmentesen.
Kiprobálom. Így telleg nincs veszteni valóm. Meg egy hetem van próbálkozni nyaralás alatt.. Köszi a tippet. :) -
Noobstyl3
újonc
válasz SOAD19 #12718 üzenetére
Én is most horvátba.. Ki-be járkáltam a vízből semmi nem volt. Mondom csinálok egy videót.. Természetesen nagy kő borulás.. De rögtön emeltem is ki a kezem a vízből. Hát én is nagyon remélem hogy olyan nagy kár nem lesz.
Szét nézek akkor itt a környéken van e ilyen lehetőség.
Ha más nem majd otthon. Bármilyen szervizbe csinálnak nekem ilyen ultrahangos tisztítást? -
Noobstyl3
újonc
válasz SOAD19 #12721 üzenetére
Hát akkor ez nekem lehet nagy bukta lesz. Hétfőn jöttünk majd csak vasárnap megyünk haza. De lehet én basztam el mert a hangszóróval kicsit fujkaltam lehet jobban befolyt mint kéne. Most keresgélek itt valami szervizelt vagy valamit hátha.
Köszi a linket. Útba esik Pest hazafelé szóval ha más nem beugró majd oda hátha tudnak valamit még vele kezdeni vagy mondani rá. -
Noobstyl3
újonc
válasz SOAD19 #12723 üzenetére
Hát már kár rajta idegeskedni.. 1 napos rizs kúra után raprobaltam most. Bekapcsol bejön a Mi logó és semmi több.. Rezeg érintő panel is megy elvileg tölt is. Lehet valami kapott bent. Most egyenlőre marad a rizs továbbra is hátha még csinál valamit.
Ha kész lesz az ultrahangos cucc majd írj már egy tapasztalatot van e bármi haszna. Mert ha nem akkor feleslegesen nem próbálom meg. Köszi :) -
Noobstyl3
újonc
3 napos rizsbe pihenés után eljutott a telefon addig hogy az ébresztő bekapcsol. Maga a telefon működik érzékel mindent.. Viszont a kijelző csak villog és nem ad képet.
Esetleg van valami módszer amivel kitudom totálra kapcsolni láthatatlanba? Bár ha minden igaz kikapcsolt állapotba is ébreszteni fog. De most olyan mintha ujrainditgatna magát.
Rebootot próbáltam de ugye nem látok semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest