Új hozzászólás Aktív témák

  • rosszkutya

    tag

    Sziasztok!
    Péntek óta én is egy Mi 8 boldog tulajdonosa vagyok, ami egy Mi 5s-t, illetve két és fél hónap használat után egy Pocophone-t váltott. Ennyire testhezállónak talán eddig még egyik telefonomat sem éreztem, szóval ez szerelem már az első pillanattól. Azt hiszem, végre hazaértem. ;)

    Viszont van egy apróság, aminek a megértésében szeretnék némi segítséget kérni Tőletek:
    Az összes eddigi Xiaomi telefonomon (az Mi 8 eddig a hatodik a sorban + 3db volt a páromnak) az volt első dolgaim egyike volt, hogy igyekeztem a lehető legrövidebb idő elteltével feltenni a jól megszokott, és bevált xiaomi.eu ROM-ot. Ehhez az első két készülékem (Redmi 1, Redmi Note 2) esetében még nem volt szükség BL nyitásra. Majd jöttek a gyárilag zárt BL-es készülékek, amiknél még úgy működött a dolog, hogy küldeni kellett egy angol nyelvű nyitási kérelmet is a xiaomi erre szánt webes felületén keresztül, és várni a 72 órás határidő leteltét. Majd tavaly novemberben vettem egy Pocophone-t, és itt már - ha eddig mindent jól értelmeztem - nem volt szükség az említett kérelem elküldésére, csak a készüléket kellett összekapcsolni a fiókkal, majd várni... Miután nem volt számomra teljesen egyértelmű, hogy mire kell várnom, csak az hogy mennyit, szinte rögtön össze is kötöttem a telefont a géppel, és beizzítottam a megszokott unlocker progit, hogy megnézzem, mit is ír ki. És láss csodát, alig hittem a szememnek, rögtön nyitotta is a BL-t. :C Túl sokat nem is foglalkoztam ezzel, csak örültem neki, hogy nem kellett újra belaknom a Pockot. Aztán múlt hét pénteken lecseréltem őt, az említett Mi 8-ra, amivel ugyanezt a folyamatot játszottam végig, és most már sokkal jobban meglepődtem, mikor ugyanígy zárult a folyamat, rögtön a vásárlás napján... Annál is inkább, hogy a Poco-val ellentétben itt már 720 órás várakozási időre voltam felkészülve. :F

    Ne értsetek félre, nincs ezzel semmi gondom, sőt, nagyon is örülök neki, csak épp megértenem nem sikerült, ezért gondoltam, veletek is megosztom a történetet, hátha valaki tudja a racionális magyarázatát e talánynak. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák