-
IT café
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosszkutya
tag
Sziasztok!
Péntek óta én is egy Mi 8 boldog tulajdonosa vagyok, ami egy Mi 5s-t, illetve két és fél hónap használat után egy Pocophone-t váltott. Ennyire testhezállónak talán eddig még egyik telefonomat sem éreztem, szóval ez szerelem már az első pillanattól. Azt hiszem, végre hazaértem.Viszont van egy apróság, aminek a megértésében szeretnék némi segítséget kérni Tőletek:
Az összes eddigi Xiaomi telefonomon (az Mi 8 eddig a hatodik a sorban + 3db volt a páromnak) az volt első dolgaim egyike volt, hogy igyekeztem a lehető legrövidebb idő elteltével feltenni a jól megszokott, és bevált xiaomi.eu ROM-ot. Ehhez az első két készülékem (Redmi 1, Redmi Note 2) esetében még nem volt szükség BL nyitásra. Majd jöttek a gyárilag zárt BL-es készülékek, amiknél még úgy működött a dolog, hogy küldeni kellett egy angol nyelvű nyitási kérelmet is a xiaomi erre szánt webes felületén keresztül, és várni a 72 órás határidő leteltét. Majd tavaly novemberben vettem egy Pocophone-t, és itt már - ha eddig mindent jól értelmeztem - nem volt szükség az említett kérelem elküldésére, csak a készüléket kellett összekapcsolni a fiókkal, majd várni... Miután nem volt számomra teljesen egyértelmű, hogy mire kell várnom, csak az hogy mennyit, szinte rögtön össze is kötöttem a telefont a géppel, és beizzítottam a megszokott unlocker progit, hogy megnézzem, mit is ír ki. És láss csodát, alig hittem a szememnek, rögtön nyitotta is a BL-t. Túl sokat nem is foglalkoztam ezzel, csak örültem neki, hogy nem kellett újra belaknom a Pockot. Aztán múlt hét pénteken lecseréltem őt, az említett Mi 8-ra, amivel ugyanezt a folyamatot játszottam végig, és most már sokkal jobban meglepődtem, mikor ugyanígy zárult a folyamat, rögtön a vásárlás napján... Annál is inkább, hogy a Poco-val ellentétben itt már 720 órás várakozási időre voltam felkészülve.Ne értsetek félre, nincs ezzel semmi gondom, sőt, nagyon is örülök neki, csak épp megértenem nem sikerült, ezért gondoltam, veletek is megosztom a történetet, hátha valaki tudja a racionális magyarázatát e talánynak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest