Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodoo

    tag

    Sziasztok!

    Mi8 flashelése közben sajnos hardbirck lett a telefon.
    A következő történt:

    Emlékeim szerint a legutolsó xiaomi.eu-s MIUI 10-es beta ROM-ot használtam, régóta szerettem volna újítani rajta csak halogattam. Kimentettem mindent a telefonból, mert tudtam, hogy teljes törlés kell majd, mert a xiaomi.eu-s stable MIUI 11-re akartam váltani. (gondoltam megnézem milyen még a 12 elött)
    Sajnos későn találtam meg az itteni szuper telepítési leírásokat.
    Abban a téves tudatban voltam, hogy ha a ROM TWRP-beli telepítése után nem indulna a telefon, akkor ráérek akkor teljes törlést csinálni. A telepítés failed hibaüzenettel végződött, majd ezután természetesen nem indult el többet.
    Se normálisan, se recoveryben, SE FASTBOOTBAN. Igen, nincs fastboot. Rövid Mi logo után azonnal kikapcsol. PC-re dugva, a PC nem lát semmilyen új eszközt. Azóta lemerült, kikapcsolva töltőre dugva nem töltődik, de bekapcsolási kísérletre azért elindul, mármint bootlopol normál és recovery indításban. Nem tudom mennyire számít, de eltűnt az Unlocked felirat az MI logo alól.
    Az internetet feltúrva úgy látom az EDL mód az utolsó reményem, de nincs EDL kábelem, és ha lehetséges nem nyitnám fel a hátlapot, mert se hőlégfűvóm, se ragasztóm a fedél visszarögzítéséhez (lehet hogy nem is kell?).
    Tehát a kérdésem az volna, hogy szerintetek van más megoldás is az EDL-en kívül egy ilyen szituban?

    POCO F2 Pro 256 GB - Phantom White

Új hozzászólás Aktív témák