Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
Feri1977
senior tag
Pedig ezek fontos infok, és másnak is szüksége lehet rá, ezek rövidebben:
1. Ha a másik törölt a viberről engem, akkor látom e onnan az állapotát, hogy mikor volt utoljára elérhető, vagy sem, mert ha törölt, akkor gondolom nincs semmi állapotjelzés idő onnantól a neve alatt.
2. Ha az illető épp nem elérhető, és te írtál neki, és mondjuk azt időközben törlőd mindkét félnél, akkor ha majd az illető újra online, látni fogja e ezeket, hogy megkapja e mondjuk kézbesítve a törlést, mert nem kéne, mert te a 2 online közötti időben törölted, amúgy meg azért kérdem, mert akkor megkérdezi a másik, mit töröltem és mért.
3. Meghülyül a viber néha. Az illető elérhető mondjuk 18:20-kor ezt írja sokáig, utána kis idő elteltével írja, amikor nem is volt elérhető a másik, hogy elérhető 1-2-3-4-5 perce, és újra kezdi, elérhető 1-2-3-4-5 perce, és ez így megy órákon át, hogy elérhető 1-2-3-4-5 perce, és előlről kezdi, ez mi?
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
bendegruz
őstag
enyém samsung s7 edge, barátnőmé galaxy alpha, a muteré valamilyen nokia wphone,a haveré meg azt hiszem ájfos 5
de nem tökmindegy milyen telefon?
mindegyiken szara hívás mobilneten és wi-fin is megszakad...az meg, hogy nem valós állapotot mutat(pl 3 napja volt online és épp beszélek vele), az aztán nem a hálózat hibája
és nem hiszem, hogy a készülékek, vagy oprendszer hibája
jahh, te ilyen ájfos fan vagy?
akkor majd jön a duma, hogy szar az android meg a wp és az ájfos az isten?
akkor inkább hagyjuk is...remélem a viber megoldja ezeket a problémákat, mert így nagyon gáz az egész..a végén még a skype-hoz kell visszatérnem
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
Feri1977
senior tag
Semmi köze a telefonhoz, és szoftveres hibához! Külföldi és magyar play áruház és fórumok is tele vannak a kommentekkel e téren, hogy amióta frissítették, tönkre van téve az egész! Összevissza mutat mindent! 3 évig nem volt ilyen gond, érdekes ugyanaz a telefonom van és oprendszer is ugyanaz rajta, barátnőmé is 2 éve használja, ugyanaz a telefon, gyári oprendszer, mostani frissítés óta tegnap este is ír nekem üzenetet, és végig írja fent tegnap elérhető utoljára ekkor..WTF? Vagy fordítva, online telefonon a párom, de barátom is, és nem online közben már vagy fél napja! PC-n a viber detto ilyen, ott is online-t ír, holott az illető nem elérhető már vagy 3 órája, és telefonon ezt jelzi is egy káosz az egész! Üres üzenet buborékokat kezd kirakni fent az értesítő sávba, akkor az üzeneteket nem is jelzi se nekem se páromnak, meg akárhol olvasom fórumokba kommentekbe stb. sokaknak! Aztán belemész viberbe és akkor látod vannak üzeneteid pfff....nagyon elcseszték az egészet.
JENNY_JA: ha még ez igaz is lenne, akkor sem ez az alapvető probléma (de szerintem ez hülyeség). Hanem hülyeségeket csinál/ír telefonon az emberek nagy százalékának mint elérhetőség, üres üzenetek, nem megérkező üzenetek stb.
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
Ismerem, tudom az jó alkalmazás, de nem próbáltam még, és egyik ismerősöm sincs fent rajta (kb. szűk 25 ember, akivel szoktam írni, mind viberen van vagy skypeon. De a skype jobban zabálja aksit meg a telefon forgalom is több hívásnál.
-
-
bendegruz
őstag
én sem, mint látod
unalmas, hogy mindig előkerül egy ios fan aki elkezdi fikázni a droidot, ha valamivel gond van
persze ugyanez fordítva is igaz...a fanatikus droid fanok meg az almát szapuljákunalmasak vagytok
a viber működk szarul, oprendszertől függetlenül, fogd már fel!
Asus Rog Strix Scar III
-
Bferibörs
addikt
Vernee Thor, Sony Xperia X Performance ,
android 7
-
Samsung Galaxy Note GT-N8020 , Samsung Galaxy SM-T335android 5.1
-
laptop , asztali gép win 10 64 bit
-
laptop linux ubuntu 16.04 LTS 64 bitegyikkel sincs gondom
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Romvr
őstag
"Aruld el mi a problema Ios-en es mi megnezzuk nalunk ez jelentkezik-e!"
És ezzel nekem miért lesz jobb? De legyen:
- Kép beszúrásánál Camera Roll-ból van hogy kilép az alkalmazás. Ez szerencsére ritka... mondjuk 10-ből 1 alkalommal.
- Hívásnál van hogy nem tudom felvenni, mert nem reagál a kijelző semmire. Power gomb megnyom hogy lockoljam, majd felold és utána megy. Ilyen gyakrabban van. Ez a hiba nálam iPhone 4, 4s, 5c, 5s, 6, 6s -el is jelentkezett az idők folyamán és nem úgy tűnik mintha javították volna.
- Kép készítésénél kamerával, van hogy csak feketeség látszik nézetváltás után. Be kell zárni és újra megnyitni a viber-t hogy működjön.Hirtelen ezek jutottak eszembe amik roppant idegesítőek tudnak lenni iOS alatt és viszonylag gyakran előjönnek. Mondjuk már egy ideje főleg Andoridon használom csak a Viber-t. Android alatt a kép beszúrás és a hívás felvétele megy. Cserébe vannak más hibák, mint írtam. Egyik rendszeren sem tökéletes... de legalább ingyen van a program.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Feri1977
senior tag
Persze. Meg ismerősömé is, meg a több száz anyazo Google play viber hozzaszolonak is, akiknek frissítés óta szar az egész és ugyanez a gondja! Semmi szemét nincs telomon. A frissítés óta rossz.
-
Bferibörs
addikt
Bocs,elég érthetetlenül írtam, a viber aktiválásához tartozó,hívásról és sms-röl van szó, amit a viberesek kezdeményeznek.Ők hívnak utána sms- t küldenek az aktiváláshoz, tehát nem adatforgalom hanem bejövő hívás és sms a viber cégtöl,ami külföldi szám.
Üfsz nem tudta megmondani,küldenek híváslistát majd máj. vége felé.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Új HP EliteBook 640 G9 Tartós Üzleti Fémházas Laptop 14" -50% i5-1235U 10Magos 16GB/512GB FHD IPS
- Chord Mojo 2 + gyári bőrtok 2 hetes
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest