- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Proxmox VE
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Vírusirtó topic
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
őstag
válasz Bferibörs #4696 üzenetére
nem sok értelme van valóban ,mert mobilvoip-al sokkal kézenfekvőbb,mobil hívás pedig olcsóbb is nem kicsit.
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
-
őstag
válasz Bferibörs #4835 üzenetére
Nekem is . 1 PC, 1 iphone, 1 android TAB, 1 iPad. Egy account. Meg is lepődtem.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Bferibörs #4863 üzenetére
Ha volt google drive/icloud fiók mentés,miért ne láthatná a régi üzeneteket?
[ Szerkesztve ]
-
csferke
senior tag
válasz Bferibörs #5099 üzenetére
Szia!
(ha nem támogatja a A2DP-t valszeg nem fog megszólani a Viber&Whatsap rajta)
Valahogy biztosan támogatja mert ha én kezdeményezem a hívást akkor rendesen tudok beszélgetni a fülesen. Csak a bejövő hívásokat nem lehet felvenni. Pontosabban, ha a bejövő hívást a telefonon felveszem akkor automatikusan a füles szólal meg és lefolytathatom a beszélgetést.
üdv -
NyMRooD
őstag
válasz Bferibörs #5171 üzenetére
Az az aktuális accounthoz tartozó számot változtatja meg. Megoldottuk máshogy utána. Maradok az ms által elbarmolt skypenal.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
veterán
válasz Bferibörs #5726 üzenetére
Nekem is működött több mint egy évig három eszközzel gond nélkül, tegnaptól ha ráteszem a vibert másik eszközre, akkor a többi telefonomon jön a "már csak egy lépésre van a viber fiókjától" üzenet.
Ha ekkor aktiválom az adott eszközön a vibert, akkor leveszi a másik eszközről a fiókot.
Nem tudom, hogy ez miért van, de ezek szerint nem így kellene működnie
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
-
Bacusuz
addikt
válasz Bferibörs #7156 üzenetére
Ez biztos? Nincs megoldás egy esetleges lopás, elhagyás vagy tönkrement telefon esetén? Holott most is használom a tabletet minden adattal?
Értem én csak nehéz megbékélni ezzel a helyzettel...
Azért köszi a választ[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Zsoxx
senior tag
válasz Bferibörs #7156 üzenetére
Az asztali alkalmazás új QR-kódot olvastat be a felhasználóval, ha új telefonon használod a Vibert. A régi beszélgetések az asztali alkalmazásban megmaradnak, de hogy ez függ-e attól, hogy az új telefonon szinkronizálva lettek-e az előzmények a régivel, azt nem tudom.
(Lehet, hogy tableten is így történik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Raspberry Pi
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest