Új hozzászólás Aktív témák
-
+1! Jó olvasni az ilyen embereket. Én anno zenéket szerkesztettem. Képes voltam egy számot hetekig szerkesztgetni, sajnos Fast Tracker2-vel nem lehetett jó sample-k hiányában készíteni minőségi darabot. Azokat is az embernek akkoriban magának kellett összeszedni a sample-könyvtárat
-
TomMusic
őstag
Jópár éve, még középsulis koromban még én is küldtem be nekik saját programot. Kétszer is. A 2 alkalomból egyszer küldtek egy pólót. Ennyi. Mondjuk nem nagyon vettem komolyan, nem is igazán tudom miért jelentkeztem anno (talán valamelyik tanár rágta a fülem..).
Amúgy a programnak el kellett küldeni a teljes forrását (ezt kicsit furcsálltam). Az egyik program egy zenelejátszó volt (MP3/WAV,OGG, meg tudott playlisteket, meg pár extrát). A másikat már csak "poénból" küldtem, az csak annyit csinál, hogy az egérkurzor "körbemegy" a monitoron, vagyis ha "kitolnád" jobb szélen, akkor megjelenik bal oldalon - és fordítva, meg lent - fent.
Így visszaemlékezve nem hordoznak nagy értéket (még csak kicsit sem), de akkor jó ötletnek tűnt.
Én egyébként abszolút támogatom az ilyen megmozdulásokat, mert egyrészt ösztönző erő, másrészt meg valamilyen szinten előrébb tudnak jutni az kreatív emberkék.
Új hozzászólás Aktív témák
it Vonz a technika? Géped segítségével alkotsz? Kísérletezel? Kitaláltál valami igazán egyedit? Akkor nevezz a <19 Szabadfogású Számítógép versenyre!
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest