- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
- Gyorsan kell döntenie a Trump-kormánynak, hogy a Google eladja-e az Androidot
- Már nem igazán akarja megvenni az Intelt a Qualcomm
- Kína üdvözölte az NVIDIA-t
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- OpenMediaVault
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Total Commander
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyorsan kell döntenie a Trump-kormánynak, hogy a Google eladja-e az Androidot
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttower
aktív tag
a következő generáció már csak így fogja ismerni: E.T. hazaskype-ol.
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
bambano
titán
Az, hogy napokig áll az adatcsomag egy queue-ban, nekem nem zökkenőmentes internet.
Most képzeld el, hogy valaki xxx videót néz, és akkor van három nap pauza, addig mit csinál?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
MODERÁTOR
De mégis mi köze a bolygóközi internetnek a Nemzetközi Űrállomáshoz? Itt vannak egy köpésre. Csodálom, hogy Simonyi nem netezett már odafönt. Akár blogolhatott is volna, nem ám rádiózás. Amúgy meg 299 792 458 m/s mire elég? Mert Skype-ra biztos nem. Esetleg távímélezés, adatcsomagok küldése, a lényeg a csomagban van, nem a folyamatos összeköttetésben. Ha, csak a legközelebbi bolygót vesszük, a Marsot, akkor is 6-10 perc az út tartama csak egy irányban.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nyilván nem azért készül el a rendszer jó drága pénzért, hogy aztán az űrhajósok Youtubot nézzenek!
Amúgy a cikk szerintem pontatlan, biztosan nem olyanok a körülmények az űrben, hogy napokig ne tudjon egy árva csomagot se elküldeni a rendszer.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Alchemist
addikt
Mire elkészül, talán nem is lesz már Nemzetközi Űrállomás
cikkÉppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
robotjatek
tag
És pár év múlva lehetőségünk lesz a Marson lakó barátainkkal UT-t játszani
-
azbest
félisten
akkor van szopás, ha a queue ideje alatt lejár a session
ezek szerint nem lesz mars vs föld counter strike bajnokság a magas ping miatt... be kell érniük a fordulókra osztott, stratégiai számítógépes játékokkal
vagy majd kitalálnak valami újabb fajta adatátviteli technikát... valahol nemrég olvastam, kísérletet csináltak arra, hogy egy foton egymástól földrajzilag messze lévő két helyen is egyszerre jelen lehet és ha az egyik helyen történik vele valami, akkor a másik helyen is azonnal jelentkezik ennek a hatása.... nah ez zavaros, de valami ehhez hasonló (de nem konkrétan ez a hír): [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- LG 77" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest