Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
Nekem ez nem nagyon tiszta.
Pistike lead 5 rendelést más felhasználókról, akkor tuti nyeremény van és amelyik megnyerte azzal átveszi a többit meg anyagi problémákra hivatkozva visszamondja vagy valami hasonló. Ezt akárki eljátszhatja ennyi erővel.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
csoli31
aktív tag
-
Jander
senior tag
Illetve még az is gond, hogy nem tudod biztosan egymás után leadni az 5db rendelést. Mire kilépsz / belépsz másik loginnal, simán leadnak más rendeléseket. Szóval jól át van gondolva a dolog, és anno szerettem a D2D-t, csak már nem PC-zem, egy-két mmo kivételével nem is vettem játékot erre a platformra. De az akció elég jó dolog, remélem bejön nekik és pl. jövőre jó áron lesz náluk a SW:TOR, akkor újra náluk vásárolnék...
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
scyllafren
senior tag
-
Sicilian
addikt
Na ez jellemző, egyből a simlizést kell elemezgetni,
meg hogy hogyan lehetne kijátszani a dolgot,
ezért tartunk itt ahol vagyunk,
hajrá Magyarország, hajrá magyaroknothing is true everything is permitted..
-
hoffman_
nagyúr
Ne szidd magad, nem tesz jót. Most mondjam, hogy te is magyar vagy? Az vagy, örülj neki. Ez emberi szokás, különben sem hiszem, hogy bármi rosszat akart. Ugyanez felmerül az első 5 kérdésben az oroszoknál, az USA-ban, UK-ben, és Indiában is
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Kanczy
veterán
Egy az öthöz az esélye, hogy ingyen kapom meg a játékot? Ha kellene valami, rögtön lecsapnék rá, húsz százalék ugyanis igencsak korrekt.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
ProEvoFan
nagyúr
én maradok a Steamnél
igaz,itt a Boderlands Goty "csak" 30euró, Steamen 50:S de majd karácsonykor lesz az 15euró is -
wikings2
őstag
Azt írtam hogy nem érthető, nem azt hogy könnyen kijátszható. Csak próbáltam logikusan átgondolni a buktatóját (a cég szempontjából buktatóját) az akciónak.
Így korrekt a dolog. És nem rossz az akció sem.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
edward2
addikt
Bocs, de én inkább azon aggódnék, hogy a direct2drive hogy játszik ki mindenkit...
Gondold meg ez egy digitális shop ahol senki az égvilágon nem tudja ellenőrizni ki a jó isten az az 5. vásárló aki valóban nyer is mint pl. egy boltban ahol emberek sorban állnak.
Szépen minden vásárló a világ összes tájáról "véletlenül" pont mindig 1-4 közt lesz. Röhej. Tehát ez kb. marketing semmi több.
-
-
törölt tag
Mázlista CODBO
-
BiP
nagyúr
Jellemző: (Ahogy #5 Sicilian is írta már.)
Rögtön az első hsz. arról szól, hogy lehet trükközni, de 10hsz-en belül megvan az is, hogy tuti átverés az egész. Jók vagyunk tényleg.[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
Az előttem lévő hsz-be meg a tipikusan "mindent elhiszek" amit csak látok embert. Miért is kellene mindenikek ugyanúgy gondolkodni...
Na megy azért tart itt az ország, mert mindenki azt írja, ezért tart itt az ország. bööö.[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Mert ha pesszimista vagy, nem leszel sikeres az életben, aztán lehet mindenki mást szídni, hogy miért is olyan rossz neked.
(#18) edward2: nem értem mit kell ezen bizonyítani. Minden 5. játék ingyen van, vagyis átlagban 20% kedvezményt adnak. Ez szinte semmi nekik, sokkal nagyobb akcióik szoktak lenni, 50-75%-os leárazásokkal.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kovsol
titán
gondolom kiskorodban zsákbamacskát se vettél soha a majálisban
miért kamuznának, és tutira veszem ha az ember utána keresne találna fórumokon elégedett vevőket, aki mindenképp meg akarta volna venni a gyereknek/párjának vagy magának a játékot ajándéknak az nem veszít semmit, és ad magának egy esélyt és kész. Aki meg tuti akcióra megy az várjon egy leárazásra, de az új játékokat nem fogják leárazni úgyse.May the Force be with you!
-
cskamacska
addikt
Mert most mit, ezért szeressem őket?
Miután letiltották az angol boltot, így csak az .eu boltjukból kizárólag túlárazott játékot lehet venni($=€ !), kissebb választékból válogatva, mint más boltjaikban, lóf@sz akciók mellett(.com boltjukban 7000 forint a Fallout: New Vegas, .eu boltban 14000..)?
Erre kiszúrják a szemünket egy ilyen zsákbamacskával.
Inkább kimegyek lovira, vagy viszem a pénzt tőzsdézni.."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
válasz cskamacska #23 üzenetére
Biztos, hogy letiltották a co.uk boltot? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is tudok onnan vásárolni.
Meg is néztem. Biztos, hogy nem tiltották le a vásárlást, mert checkout-nál bármilyen országot tudsz választani címként.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BiP
nagyúr
Ki volt itt tipikusan mindent elhiszek?
Mindent elhinni sem jó. Be kell gyűjteni az információt, értékelni, mérlegelni. A természetes szkepticizmus persze nem árt, mert hasznos, de ne csapjon át feleslegesen pesszimizmusba."Na megy azért tart itt az ország, mert mindenki azt írja, ezért tart itt az ország. bööö."
jó kis rekurzió.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
És tényleg, nem írja már ki, hogy nem tetszik neki az ip-m. De akkor meg miért is játszották ezt pár napja, és miért allították vissza ilyen hamar? Népharag, józan ész, bevétel csökkenés?
Azért nem mindegy, hogy 30 font egy premier cím, vagy 50 euro."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
törölt tag
Nekem eleve csak ez van könyvejelzőzve az EU-s ról nem is tudtam
http://www.direct2drive.co.uk/ -
Silenzio
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest