-
IT café
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shany0811
tag
Sziasztok!
Egy ideje gondolkodom egy ilyen kütyü vásárlásán, és szeretném ha pár tapasztalatot meg tudnátok osztani velem.
Mobilarénás tesztet elolvastam, nagyon dicsérik és általában nem szoktak mellé lőni.
Ami engem érdekelne az aksi üzemideje/fagyás/akadás illetve a kamera. -
Shany0811
tag
válasz eFeMeR74 #5789 üzenetére
Mint egy átlagosnak mondható user, aki nem játszik a telefonon, mobilnetet is csak akkor használja ha épp kell, és leginkább fényképezésre/videózásra/telefonálásra használná a készüléket érdeklődöm egy készenléti fogyasztásról.
Illetve, hogy mint kínai ( amiben tudom h sony kamera, lg kijelző és samsung chipset van) mennyire megbízható? -
Shany0811
tag
válasz trebrona #5793 üzenetére
A képekkel én elégedett vagyok végignéztem amiket feltöltöttél. Ezért sokan meg fogtok kövezni, de szerintem átlagos képek, más magasabban jegyzett készüléknél sem láttam jobbat.
A media markt-os max 10 perces nyomkodás alattt nem gondolom h mérvadóan véleményt tudnék alkotni, hogy a mindennapok során megbízható társ lehetne -
Shany0811
tag
Ez a hangszóró probléma ilyen gyakori?
-
Shany0811
tag
Sziasztok,
Érdemes olyan Redmi 3s-t vásárolni ami nem tudja a B20-at?
-
Shany0811
tag
válasz SteadyMan #6144 üzenetére
Utaztam már IC-vel pestről Debrecenbe és akkor még nem volt 4G-s telefonom, csaak egy samsung S2-m, és voltak olyan részek, pl mező közepe ahol semmit nem fogott szóval ha ksi helyeken nem fogja fogni a 4G-t nem fogok belehalni sztem. Tudsz/tudtok tanácsolni valamit vásárlás előtt mire érdeme odafigyelni, a készüléken megnézni?
-
Shany0811
tag
Sziasztok,
Képernyőről fényképet milyen kombóval tudok készíteni?
-
Shany0811
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy mi alapján tudom megállapítani hogy az általam megvásárolni akart Redmi 3S rendelkezik a B20-as szabvánnyal?
-
Shany0811
tag
Sokan panaszkodtok a hangminőségre hívás illetve videókészítés közben, nos, nem tudom lehet nekem van mázlim, de eddig mind a két Redmi 3S-em amihez szerencsém volt kifogástalan ebben a témában, ha nem jobb mint a korábbi készülékeim!
Telefonálás közben kihangosítva is kristálytisztán hallom és engem is úgyszintén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest