Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Én használtam már elsők között Htc Dream-et,Htc Hero-t,most Galaxy Spica-t meg T-mobile Pulse-ot.
Alig lassabb a Spica-tól,csak a memória fogja vissza,viszont sokat számít,hogy ennek 3.5" kijelzője van,könnyebb pötyögni rajta.
Majdnem minden "fc" a memória elfogyásától van.
Melyik rom-ot érdemes felrakni amelyikkel több memória van szabadon?
Most a hivatalos 2.1,launcherpro,induláskor taskilerrel kilőve minden felesleges:43 MB szabad. -
lkristobal
csendes tag
bassszuuss én már hetek ota probalkozom de sehol se tudok ilyen kütyüt venii:'(((( mminddenhol elfogyot, nincs raktáron stb..
pedig nagyon szeretnék -
kecz
aktív tag
Azt a mem kártyát, amit szét partícionáltam rom telepítéskor, vissza lehet állítani gyári állapotába? Csak mert ha el akarom adni, nem árt, ha úgy van
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Van már olyan rom amiben működik az app2sd vagy még csak az áthelyezős megoldás van?
Minden szinten,szinte minden.
-
gps76
őstag
válasz akos727 #10655 üzenetére
Azért mert a heroban 288 MB van,ami használat közben 100 MB körül alakul szabadon.
Emiatt a spicaban szerintem 256-nak kellene lennie,mert ott 90 körül van.
A dreamben pedig 192 , pulseban is ugyanennyinek kell lennie,mert mindkettőben boot után 45 körüli elérhető.
Lehet nincs igazam,de így tűnik logikusnak. -
ATM_automata
őstag
Én még mindig, vagy egyre jobban szívok ezzel a szerkezettel. Mára eljutott odáig, hogx rendszeresen kapom a várok vagy bezár üzeneteket, a híváslistába kb 5mp alatt lép be, naptárba dettó 5-10 között. Email kliens időnként kifagy, ha hívnak, akkor kb a 8. csörgésre képes a kontaktból embert hozzá rendelni a számhoz, így sose tudom kivel beszélek, mert se nevet, se képet se egyéni csengőhangot nem rak hozzá.
Az egész készülék állíti lassú, pedig vagy 2 napja raktam rá meginta modaco romot, nem hekkeltem rajta semmit se szét.
Valakinek van valami ötlete, hogy mit tegyek, vagy hová vigyem, ahol gatyába tudják rázni rendesen, vagy adjam el és vegyek valami mást?
What else?
-
sagesz93
addikt
válasz ATM_automata #10661 üzenetére
Nekem 1.7 van kb. 1 hónapja, és semmi lassulást nem tapasztalok.. pedig szépen lelaktam a telót.
-
sagesz93
addikt
válasz ATM_automata #10663 üzenetére
Nem 2.1 alapú cucc.
Szóval 1.5 alapú Én nem vágyom 2.1-re, ez meg egy eléggé stabil szoftver szerintem. Nemtudom 2.1-hez képest milyen gyors, de a gyári 1.5-től gyorsabb, és nekem ez a sebesség bőven elég.
mod: természetesen app2sd-s.
[link] én ezáltal tettem fel, nem volt nehéz.[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz ATM_automata #10663 üzenetére
2.1ről 1.5re NE TÉRJ ÁT!!!!!!!!!!!
cask az mond olyan butaságot, h jó az 1.5, aki nem próbálta még a 2.1-et
-
sagesz93
addikt
válasz CoolBoy323 #10665 üzenetére
így van
csak gondoltam leírom, mert a mostani hsz-ek több mint a fele arról szól hogy ilyen-olyan gond van a 2.1-es szoftverekkel.
Mintha ezzel az 1.7-el nem lett volna ennyi gond -
szaboknak
aktív tag
válasz ATM_automata #10661 üzenetére
Nem értem mi lehet a gond nekem első perctől ez a rom van fent és nincs lassulás mint az eredetivel pedig elég sokat használom én is, sőt még navigációra is ezt használom.
Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
Eclips21
őstag
van aki ext3-at vagy ext4-et használja? vagy egyáltalán van értelme mert elméletileg gyorsabbnak kéne lennie nem?
-
ATM_automata
őstag
válasz szaboknak #10667 üzenetére
akkor nem értem....pedig nagyon elrontani se lehet, wipeoltam mindet, aztán föltettem a romot és kész....konfigolni alig konfigoltam, csak amit nagyon kell, programokból meg a levelezést és a naptárat használnám rendszeresen....ezek a progik vannak fenn egyébként
What else?
-
akos727
senior tag
Ezt láttátok már, vagy próbálta valaki (felülröl a 2.) ? Nem merem feltenni, mert félek, hogy nincs angol nyelv
-
impalaman
aktív tag
Üdv
Szerintetek ha feltenném az akos727 által linkelt romot, utána vissza lehet tenni a T-s 2.1-et ha esetleg nem jó a dolog?
-
Watt25
veterán
válasz llaszlo #10673 üzenetére
Próbáltam én már minden variációt...
Arra lennék kiváncsi, hogy csak nekem csinálja-e ezt, hogy nem vagyok elérhető néha (sokszor), ha megy valamilyen GPS program? Vagy ez tényleg csak ilyen totál egyedi eset nálam és ássam el magam?
Tehát senki más nem tapasztalt még ilyet? (Persze csak 2.1 esetén van ez, 1.5 esetén sosem volt ilyen.)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Mattheo
tag
válasz ATM_automata #10680 üzenetére
nem tudom, sztem csak annyi h annak az adott szolgáltatónak csinálták.
de ez csak tipp.
mindenesetre vissza tudsz a magyarra is térni gond nélkül[ Szerkesztve ]
-
kmarton
tag
hello
sikerült frissitenem gyári 2.1re. De az nem tetszik,hogy 1.5 ben a böngészésnél beirtam egy cimet és akkor a rendes oldalt hozta be most meg mindig mobilra optimalizáltat. Például beverem neki a youtube.com-ot azt átirányít az m.youtube.comra. Hogy lehet beállítani hogy a rendes oldalakat mutassa? Gondolom a pénztárcámat akarja kímélni de csak wlant használok. Feltettem a dolphinHD-t az is ugyanezt csinálja.
http://www.youtube.com/watch?v=HKGiOY72ru4
-
JoHnni
senior tag
napvilágot látott az új FLB release
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
-
CoolBoy323
nagyúr
qwajó... kezd beszarni a kamerám :S
a készített fotókon lesz egy csík... de fasz@most szívhatok majd megint vmi fos cserekészülékkel hetekig mert a 2.1 kigyilkolta azt a szar kamerát
-
JoHnni
senior tag
válasz CoolBoy323 #10686 üzenetére
nekem is szokott lenni csík a képeken, de csak akkor ha a képernyőn használom az exponáló gombot
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
pockalap
csendes tag
Jobb oldalt felül beírod, hogy "csík kamera", és láss csodát
(bocs ezt muszáj volt )
-
bucsupeti
senior tag
volt erre már valami megoldás, hogy ha a média hangerő fel van tolva akkor csíkoz, különben meg nem....
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
impalaman
aktív tag
Nekem is csíkos majdnem az összes kép és egy barátomnak is akinek szintén Pulse-ja van. Szóval ez nem hiszem hogy hardverhiba lenne.
-
VGR
tag
A kamera beállításokba ha a zárhangot kikapcsoljátok csak akkor csinál csíkos képeket.
http://droidground.blogspot.com/
-
janez
aktív tag
Ezt már én is tapasztaltam. Tehát nem kell kikapcsolni a zárhangot és nem lesz csík.
Feltettem az FLB beta4-et. Telepítés után dobálta a FC ablakokat, de egy újraindítást követõen már minden oké vele. Alapból kb. 75 mega szabad hely volt a belsõ memórián. Majd írok még tapasztalatokat.
-
llaszlo
veterán
Feltettem én is az FLB b1.0 r4-et !!!WIPE NÉLKÜL!!! az RMB R7B-re.
Negatívum:
- a widgeteket újra be kellett állítani
- a market megint belassultPozitívum:
- wipe nélkül megy minden
- a menük nem hullaház színűek
- van benne music widget. Lehet, hogy nem nagyon használom, de tetszik.Egyelőre nagy különbséget nem látok az RMB-hez képest.
Janez: pü ment
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest