Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz atomiapa2 #553 üzenetére
Szia!
Húha. Nincs a közelben egy frissebb gép, laptop? Lehetséges, hogy a CPU utasításkészletei közül hiányzik valami.
Esetleg azt próbáld meg, hogy átállítod a virtuális gép CPU fülén a magszámot 1 vagy 2-re.Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
Elvileg elbírja, gyakorlatilag nem tenném. Szintén HDD és iqpro, de jobb a békesség jegyében pár dollárért rendeltem HUB-ot. 2.0-s, úgyhogy a másolás így csak 30MB/s viszont úton van a 3.0-s aktív HUB.
Ugreen van nekem és lesz is, olcsó de minőségi cuccokat gyárt
Esetleg tegyél a rendelés mellé egy aktív 3.0-s USB HUB-otLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
30$
Itt:
[link]Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
válasz brunosalazar #654 üzenetére
Nincs mit!
A leírást pedig célszerű szájbarágósra csinálni, mert ha csak tömören a lépések vannak leírva (ahogy az elején volt), akkor mindenki csak megakad benne, jönnek százával a kérdések és senki nem jut 1-ről a 2-re
Azért érdemes fordítani, mert így a legfrissebb rendszer lesz a routeren és Prometheus alól egyszerű a flashelés is.
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
Mintha írtam volna már erről itt, de most én sem találtam.
Szóval: jogokat kell adni WinSCP segítségével annak a mappának, ahová tölteni szeretnél. Ha jól rémlik, csak olvasható a transmission-ön kívül a többi mappa, ahová tölteni akarsz annak a mappának adj meg minden jogot és jó lesz
Na megvan, ráadásul Neked írtam anno
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz szaboi6512 #754 üzenetére
A hiba a hálózatodban van
Viccet félretéve, kellene még némi infó.
Mit takar, hogy van neted? A kép szerint nincs
Illetve hogy van bekötve a router? Közvetlen vagy egy másik routeren keresztül kap netet?Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
válasz szaboi6512 #766 üzenetére
Másik böngésző? Nálam a Chrome dobta az 502-t.
Esetleg telefon, mobilnetről[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
Át lettem verve, https volt eddig is
-
Szoszo94
őstag
válasz szaboi6512 #798 üzenetére
Így van, pedig ellenőriztem miután itt jelezték többen és a linkemben https szerepel, engem oda is irányít, illetve woodworm is ezt írta. Most vagy a ph-ról átirányítás miatt, vagy a böngészők védelmei miatt csinálja, nem tudom, de beleírom a cikkbe akkor ezt most.
-
Szoszo94
őstag
válasz Jamcsabi #805 üzenetére
Ha az elvárásaidat kiszolgálja a gyári rendszer, akkor miért cserélnéd le?
Ha a későbbiekben szükséged lenne mégis valamire, ami a gyári rendszer alól nem elérhető, a leírás itt leszSzaboi: engedélyezted a beállításokban a transmission-t?
Advanced Settings - USB Application[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz szaboi6512 #817 üzenetére
És mit ír, mikor próbálsz belépni a felületre?
-
Szoszo94
őstag
Egyébként nálam windows alól lett formázva ext4-re a HDD, majd tök üresen rátettem a routerre, bekapcsoltam a transmission-t és magától szépen létrehozta a könyvtárstruktúrát. Én csak azzal szívtam, hogy WinSCP-vel meg kellett adnom a jogokat más könyvtárakra, hogy oda is tudjak letölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz Headless #828 üzenetére
Már vagy fél éve így megy, nem volt nagy kunszt Windowson formázni, köszöni szépen tökéletesen működik
Sőt, hovatovább egy programot telepítve még a Windows is látja a tartalmát, de ha beütne valami, ott a virtuális gépen a Linux is nekem a prometheus scriptes Ubuntun kívülReserved természetesen 0, bár azzal az 5%-al sem vesztettem volna sokat, csak 500-as a HDD
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
Na igen, de ott van 9000hsz, itt meg jóval szerényebb mennyiség
Ha netán hirtelen nagy népszerűségre tesz szert a router, akkor elgondolkozom rajta, de mivel úgyis a bejegyzést kell követni a rendszer felrakásához, maximum az utólagos beállításokat lehetne oda biggyeszteni összefoglaló gyanánt.Brandynew: talán DDNS-el megoldható, de szerintem ilyenre itt még nem volt példa/kérdés. A router biztos elérhető vele, így talán a HDD tartalma is...ezt nem tudom sajnos megválaszolni.
-
Szoszo94
őstag
válasz Aftershock11 #913 üzenetére
Szia!
Két fal mögött....AC-n ez lehet problémás lesz. Milyen falak?
A technológia velejárója, hogy a falak sokkal jobban fogják a jelet, mint a 2.4GHz-et. Pontosabban a fizika velejárójaEgyébként custom fw alatt eddig mindenkinél jobban teljesített, úgyhogy megérni megérné
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz Aftershock11 #919 üzenetére
Nálunk családi ház, 160nm, a router az én szobámban az emeleten, mindentől távol és 5GHz-en mindenhol van net - kivétel a wc
Viszont Ytong falak vannak, szóval nem egy vasbeton, ezért is kérdeztem a falak típusát.A kisszoba ajtó felett jónak tűnik, pontosabban jobbnak, mint a mostani hely. Így a konyhai stream lenne, ami az 5GHz-ből valszeg kiesne, cserébe a két fix pont erősebb jelet kapna. Viszont a stream ellenne 2.4-en bőven
Steam link vezetékkel az igazi, tapasztalatból mondom, de ha eddig 2.4-en megfelelt, annál rosszabb tuti nem lesz. Az biztos, hogy az új nethez kell egy új router, ez pedig jó áron van és erős, úgyhogy meg kell venni, rá kell rakni egy cfe-t és kipróbálni a régi helyén első körben - lehet, hogy onnan is megfelelő erősségű lenne az 5GHz. Ha nem, mehet a kisszobába
Még egy barkácsötlet: gipszkarton átfúr, a kisszobából a LAN áthúz és a gipszkarton nappali oldalára mehetne fel a router.
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz vargalex #967 üzenetére
Nálam wifin (5GHz) is és most már kábelen is tökéletes a DLNA, annó még írtam az LG topikban is erről. 100Mbps-os bitrátájú HDR sample meg sem kottyant neki, BD50-es filmeket nézek rajt.
Ext4, USB3.0, ezekre kell talán figyelni.A kérdezőnek: milyen merevlemez, milyen fájlrendszer, stb? Ha nálam működik Padavan alatt flottul, másnál is kéne.
-
Szoszo94
őstag
válasz madmike #1037 üzenetére
Itt a net lesz a gond, át lett állítva vmware-ben?
Bridged mode, esetleg Configure adapters alatt kiválasztani a helyes adaptert. 80%-ban az általam a cikkben jelzett beállításokkal működni szokott, de nálad nem kap netet a Prometheus, emiatt van az orosz hibaüzenet, próbálj ki több féle beállítást[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz Lacko87 #1102 üzenetére
Szia!
Nálam win10 legfrissebb verzió alól nem dobott ilyen hibát, tökéletesen működik. Próbáld meg másik gépről, ha van rá lehetőséged, gondolom a Padavan frissen általad fordított volt.
Egyébként ilyen hiba eddig itt még nem merült fel, ne keresd
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz Brandynew #1162 üzenetére
Üdv!
A nagyon hiányos szerintem túlzás, rengetegen vannak már itt, akik életükben először csináltak ilyet és a leírás alapján ment nekik. Az összes lépés le van írva, van pár kép is a fontosabb részeken, inkább a szúrkálódás helyett írd le, hol akadtál el és azt a részt átnézem én is, mi nem érthető benne.
Viszont mielőtt nagyon belemennétek a vitatkozásba, neked éppen segíteni próbálnak itt, ezt ne felejtsd el
Egyébiránt próbáltad más eszközökkel is a wifit?
-
Szoszo94
őstag
válasz Brandynew #1193 üzenetére
Mindenképp ki kellene próbálni másik eszközökkel is. Okostelefon nincs a családban, ismerősi körben? Biztosan van és abban is biztos vagyok, hogy bárki szívesen felugrana hozzád arra a két percre, pláne ha még egy sört is bontasz neki, míg leméred a sebességet
-
Szoszo94
őstag
válasz Brandynew #1397 üzenetére
És hatástalanítás közben a kék vagy a piros vezetéket szoktad elvágni?
-
Szoszo94
őstag
válasz Sándor -P20- #1458 üzenetére
Természetesen jöhet ide a lede, vagy bármely más cfw-vel kapcsolatos kérdések
-
Szoszo94
őstag
Szia!
Előbb gyári rendszert kell vissza rakni, erről nemrég volt itt szó a fórumban. Két lehetőség is van rá, kicsit olvass vissza, vagy várd meg a hétvégét - akkor fogom többek közt ezt is bele írni a bejegyzésbe.
-
Szoszo94
őstag
válasz stifi82 #1552 üzenetére
Már egész jól állok a tisztázott, rendbe szedett verziójú cikkel, szerdán lesz egy egész napom és akkor be is fejezem és kicserélem a mostani leírást.
Szájbarágósabb lesz, minden apró részlettel, a fórumbeli tapasztalatokkal kiegészítve, szerintem az alapján már senkinek sem fog gondot okozni a Padavan felrakásaLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
-
Szoszo94
őstag
De lesz, csak történt pár nem várt dolog ami keresztbe húzott mindent, amit elterveztem A héten meg tele vagyok ZH-kal, hétvégém viszont egyelőre szabad....de már nem merek ígérni semmit Ami biztos, hogy rendbe van szedve a nagyrésze, de egyben akarom publikálni, úgy lesz csak értelme.
-
Szoszo94
őstag
válasz Brandynew #1933 üzenetére
Szia!
Ahogy a cikkben is le van írva
Újat forgatsz, és vagy onnan teszed fel (beállítások megmaradnak), vagy kimented szintén a cikkben linkelt módszerek valamelyikével a virtuális gépből és felrakod a webes felületen keresztül.
Előbbi szerintem egyszerűbb és gyorsabb is, én így frissítettem, mikor a cikket írtam.Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
-
Szoszo94
őstag
válasz Brandynew #1940 üzenetére
Meg is kaptad a válaszokat
Ejnye, hát nem olvastad el rendesen azt a leírást és nem figyelted, mit is csinálsz éppen?Prometheus changelog
Ez pedig talán a padavan.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Google Pixel topik
- +363025648**
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest