Hirdetés
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Milyen program, ami...?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- JavaScript topic
- Videó stream letöltése
- Sony Vegas
- Mikrotik routerek
- Vajon lenyomta már népszerűségben a Bing a Google keresőjét?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Vajon ki szamít gyúsnak? Aki az ellen van, hogy ne gyűjtsenek adatokat, arról is adatokat gyűjtenek, mert gyanús?
-
ha én letöltök egy hollywood filmet, akkor idejönnek feszítővassal és hegesztő pisztollyal és csipkésre cakkozzák a hátsóm. amikor ők néznek bele a magánéletembe, akkor meg egy bocsi sincs.
Gyertek el a sokadik Bacsis Retro Számítógép Kiállítására Fülére! 2023 nyár
-
"...Az NSA már kommentálta is a nyilvánosságra hozott információkat, és szóvivőjük közölte, hogy a „nem gyanús” személyek számára semmiféle következménye nincs az adatgyűjtésnek, mivel az kifejezetten az Egyesült Államok számára veszélyt jelentőket vette célba..."
Kétlem, hogy a "gyanús" elemek 200 millió sms-t küldtek volna világszerte nevezett hónapban, reálisabb az alulról 0-hoz konvergáló mennyiség.
A József Attila idézet pedig ütős...
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
Lacika112
aktív tag
á csak a szokásos
így már értem mért verték 5 percre az sms em elküldése után az ajtóm ilyen öltönyös 2 méteres 140 kilós fazonok az ajtómhaveromnak üzentem hogy "öld meg az amerikait"
igaz kilőtt egy amcsi tank meg le is szakadt a netem de hiába magyaráztam ezt az úriembereknek csak adták a maflásokat meg faggattak hol van bin láden
ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
Alg
veterán
válasz
VaniliásRönk #2 üzenetére
"Aki Lúdas az nem Lúdas, aki nem Lúdas az Lúdas..."
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
jerry311
nagyúr
Tulzottan nem zavar. SMS-ben nincs semmi kellemetlen tema.
Ugyanez nem mondhato el a kereso es bongeszo history-rol.League of Legends: spambox
-
korcsillio
őstag
Ha elküldöm az asszonynak mms-ben a farkam,azt is nézegetik ezek a kötsögök?
-
dajkopali
HÁZIGAZDA
válasz
korcsillio #8 üzenetére
ilyesmiről még nem olvastam, de nem lennék meglepve, ha néhány partizán hírszerző nem csinált volna már pénzt intim tartalmakból egy kis magáncélú zsarolással
pl. ami ebben a filmben van - hogy az ügynök a felesége megfigyelésére használja a műholdas rendszert - már többször előfordult, eljárások is indultak[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
vittorio7
őstag
Sajnos gusztustalan orwelli világ épül, a "demokrácia védelmében" és a "terrorizmus elleni harc" nevében...
-
Badboys
őstag
Remélem arra élveznek amikor kibeszéljük a b.nőmmel mikor csaljuk megint a párjainkat. Sok sikert a spricchez.
-
nuke7
veterán
válasz
korcsillio #8 üzenetére
azért ez nagyrészt anglia és amerika
(#12) Badboys:
és mikor csaljátok?
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
wednesday
őstag
"Az NSA már kommentálta is a nyilvánosságra hozott információkat, és szóvivőjük közölte, hogy a „nem gyanús” személyek számára semmiféle következménye nincs az adatgyűjtésnek, mivel az kifejezetten az Egyesült Államok számára veszélyt jelentőket vette célba."
"...arra jutottak, hogy a korábbi vádak ez esetben is helytállóak, ugyanis az sms-ek gyűjtése és tárolása nem célzottan, hanem tömeges jelleggel történt. "
"NSA naponta közel 200 millió szöveges üzenetet gyűjtött be szerte a világról "
Ezek a gomba mód szaporodó USA ellenes emberek.
Ha ilyen ütemben növekednek, pár év és a terroristák száma meghaladja a Föld lakosainak számát. És akkor tényleg nagy bajban leszünk.
-
Rick4
félisten
válasz
korcsillio #8 üzenetére
Miért, a tied olyan kicsi, hogy egy 200KB-os üziben is elfér?
Samsung UE65TU7022 UHD 4K LED TV bevilágításmentes VA panellel, új állapotban, mindössze pár hónapot használt, 2024 áprilisig garival 165K.
-
GP-Sz
senior tag
Azért azzal jobb tisztában lenni, hogy felénk (EU) az NSA a nemzeti titkosszolgálatokkal alapvetően jó haverságban és együttműködésben végzi áldásos tevékenységét, ezért is eléggé korlátozott a tiltakozás ez ellen. Meg persze ezért is tudnak mesés mennyiségű adatot gyűjteni.
-
cer
tag
Már megint semmi konkrétum.
Legalább a Win backdoor-okról legyen egy normális jelentés, ha ezekről csak kihúzott sorokat tudnak prezentálni.Tényleg, volt már valami az utóbbiról?
-
szp1
addikt
Jó az idézet a címben.
Nem tudom ki találta oda, de gratula ( és tisztelet J.A.-nak ).
Ebből is látszik, hogy az adatgyűjtés nem mai keletű dolog, csak régebben macerásabb volt.....Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
DRB
senior tag
Most is macerás, mármint azokról akikről itt összekamuznak mindent. Ezért inkább gyűjtenek olyanokról akiknek semmi közük nincs semmiféle terrorizmushoz, közülük időnként egyet-egyet bevarrnak mintegy 2-300 évre, hátha megijednek az igazi terroristák. Persze akik nem léteznek(legalább úgy és abban a formában, mennyiségben, mint ahogy azt belehazudják az emberek arcába) nem is szoktak megijedni, nagyon.
És ezt az egész szart „eladják” nekünk nemzetvédelem címén, mondjuk célja van ennek is, csak erről ugye nem beszélnek, nyilván. Ha az átlag amerikai, brit, francia, stb. megtudná(persze most is sejtik/tudják sokan, de nagy tömegben nem, illetve nagyon sokan nem is hiszik el, ezek majd rádöbbenek, csak addigra már lehet késő lesz), hogy valójában miért is gyűjtenek róla ennyi infót...
[ Szerkesztve ]
-
DRB
senior tag
Na többek között rólad is beszéltem.
Sok oka van, illetve lehet, igazából, mivel nem vagyok az adatgyűjtők között, nem tudom pontosan, de sejteni/tudni ettől még lehet.
Hadd ne én írjak le neked itt dolgokat, inkább kicsit tájékozódj, fel lehet lelni sok mindent a neten, még...[ Szerkesztve ]
-
NÉMÓ510
tag
Itt Magyarhonba is elég 1 csoportos smst küldeni,máris megjelennek a rendőrök.Élő példát ismerek erre
Gundel Takács Gábor: Nem lehet könnyű sors ideges edző szájában rágóguminak lenni
-
Televan74
nagyúr
A "nagy tesó" mindent figyel. És fog is. Még a demokratikus államokban is törekednek a teljes kontrollra. A technológia fejlődésével, még jobban is fognak minket ellenőrizni.Szép új jövő.
AMD Ryzen 5 5600 | Gigabyte B550 Aorus Elite V2 | Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | 32GB 3200MHz CL16 Crucial Gaming White | Kingston A2000 500GB | Kingston NV2 2TB M.2 | EVGA GS650W | Fractal Design Define 7 | 24MP59G-P | Mugen 5 Rev. B.| 4db NB-eLoop B12-PS |
-
atike
nagyúr
"a „nem gyanús” személyek számára semmiféle következménye nincs az adatgyűjtésnek, mivel az kifejezetten az Egyesült Államok számára veszélyt jelentőket vette célba"
Nos igen. De ki is mondja meg azt, hogy ki a "veszélyes" és ki nem?
Ezzel az "indokkal" gyakorlatilag bárkire rá lehet ugrani...
-
Fitzgerald
veterán
Ez kesz rohej. Aki tenylegesen veszelyt jelent rajuk, az nem kuld sms-t.
-
ProfiboltSor
újonc
Számomra gyanús az mikor az új Mercedesből kiszáll az ember oda battyog a telefonfülkéhez bedob pár száz forintot és ott beszélget.. Gondolom nem jutott a merci mellett telefonra.. Vajon ezeket is lehallgatják?
-
capulet75
addikt
Jól van na, bocsi a lehallgatásokért. De ne nagyon feszegessétek a témát mert elküldjük a böngésző előzményeiteket a feleségeteknek /barátnőtöknek /szüleiteknek.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Fitzgerald #31 üzenetére
Mi emberek, a nép jelent rájuk veszélyt, nem pedig az általuk kreált terroristák.
Méghozzá egyre nagyobbat, szerencsére. Amikor úgy tíz éve elmondtam ezt – meg hogy a beszélgetéseket is mind rögzítik – a többdiplomás, informatikai beállítottságú elektronika tanáromnak, nem hogy nem hitte el, de szerinte technikailag lehetetlen.
Mostanra meg azért mégiscsak egy logouton is ilyesmit lehet olvasni.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
boost
addikt
Aki nem gyanús, az a leginkább gyanús
https://ski.ihoc.net/
-
sanci777
tag
válasz
ProfiboltSor #33 üzenetére
Mivel utcaiból bárki beszélhet, így nincs kihez kötni ezeket az infokat. Így ő biztonságban maradhat a lehallgatás tekintetében, feltéve, hogy nem áll konkrét megfigyelés alatt akit hív, és még nem derítették fel a kapcsolatrendszerét.
Ismertem olyan rendőrt, akit civilben utcai fülkében láttam többször is telefonálni. Gondolom nem szimplán paranoiás a fickó, vagy nem telik neki mobilra. -
etejedu
őstag
Terrorista=Potenciális vásárló?!
Terrorista=Potenciális üzleti ellenfél?![ Szerkesztve ]
-
vedini
őstag
nálunk is loehet azért hallani lehallgatási botrányról, majd hirtelen bevágják a hiradóba, hogy a veszprémi állatkertbe jöttek fehér kispandák
gondolom az üzenetet az, hogy a média résen van, és nincsenek effajta tevékenységek itthon...
a technológia és az emberi kíváncsiság adott szóval...workworkwork...
-
EmberXY
addikt
válasz
korcsillio #18 üzenetére
"Amúgy sokszor hallok fura dolgokat beszélgetés közben(mintha konferencia beszélgetést folytatnék ),tuti hogy itthon is sok mindenkit lehallgatnak..."
Szerintem nem ilyen amatőr módon hallgat(ná)nak le, biztos nem kétirányú lenne a "vonal"...
#33 ProfiboltSor;
#37 sanci777:Az utcai telefonfülkét is meg lehet figyelni, mondjuk azzal a 10-20 biztonsági- és térfigyelő kamerával, amiknek jó esetben beleesik a látószögébe... Ráadásul utcai telefonból jóval kevesebb van, mint privát telefonból, így azokat akár egyenként is nyilvántarthatják, akár hangfelismerő szoftverekkel az is megmondható, ha valaki többször is használja, az üzenetek tartalmáról nem is beszélve... Szóval gyakoriság, hang, kép..., nem egy nagy inkognitó, pláne ha az emberke előtte egy új Merciből szállt ki...
Up the Irons!
-
sanci777
tag
Itt a környéken tudok 8-10 utcai fülkét, de 1 az amit térfigyelő is lát(hat) talán.
Ha random utcai fülkékből indítok hívást, akkor ez soha nem fog senkinek feltűnni, ha nem vagyok az érdeklődési körben benne.
Egyébként meg magasról lesz@rom, hogy ki hallgatja a hívásaim.
Nem telón szoktam bizalmas dolgokat beszélni, vagy bármi olyat ami kellemetlen számomra, vagy vissza lehetne élni vele. -
EmberXY
addikt
"Ha random utcai fülkékből indítok hívást, akkor ez soha nem fog senkinek feltűnni, ha nem vagyok az érdeklődési körben benne."
Ha a hangfelismerő azt mutatja, hogy egy valaki random helyekről telefonál, szerintem igen csak fel fog tűnni az egyik unatkozó nagy testvérnek, ha valahol kamera is van, már meg is vagy...
A lényeg talán az "érdeklődési kör", ahogy írtad, ha valaki benne van, azt megtalálják, nem lehet elbújni, aki nincs benne és/vagy nincs félnivalója, azt meg nem zavarja, legalábbis nem tehet semmit ellene.Up the Irons!
-
VictorHUN
aktív tag
Minden egyes olyan személy gyanús aki nem hajbókol az új világrend előtt
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
robogos10
aktív tag
Mit meg nem enged amerika magának
-
Televan74
nagyúr
válasz
robogos10 #47 üzenetére
Nem csak ők. Mindenki. Csak náluk pukkant ki a lufi.
AMD Ryzen 5 5600 | Gigabyte B550 Aorus Elite V2 | Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | 32GB 3200MHz CL16 Crucial Gaming White | Kingston A2000 500GB | Kingston NV2 2TB M.2 | EVGA GS650W | Fractal Design Define 7 | 24MP59G-P | Mugen 5 Rev. B.| 4db NB-eLoop B12-PS |
-
Új hozzászólás Aktív témák
it „Aktákba irják, miről álmodoztam / s azt is, ki érti meg. / És nem sejthetem, mikor lesz elég ok / előkotorni azt a kartotékot, / mely jogom sérti meg.”
- Független Apple Iphone 11 Pro Silver 64GB
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max Midnight Green 64GB. K0141
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 13 Mini Fekete 128GB. K0112
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Mini Fehér 256GB. K0113
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone X Silver 64GB. K0115
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest