Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég szereztem be a játékot DLC-kel együtt kb 11 EURO-ért, és eléggé rákattantam. Utoljára a 18 Wos Pedal to Metallal játszottam, szóval régen nem kamionoztam. Nagyon tetszik a magyar térkép is.
Főleg kamionokat keresek, hogy nagyobb legyen a választék. AMit nem értek, hogy bizonyos típusok (elvileg 1.12 kombatibilisek) nem jelennek meg a gyorsfuvarok közt, így gondolom valamiért nem kezeli őket a játék, bár nem tudom miért. Mások pedig megjelennek szépen és vezethetők (pl. Volvo F10, VNL, - Mercedes Actros MP IV, Zil, Kamaz (4 tengelyes), Volvo F16 2013, Peterbilt 389). Szerintetek miért van ez?
Jazzycat féle modokat feltettem, meg még 1-2 másik trailer modot.
Milyen modokat ajánlotok még?A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Deer76
aktív tag
válasz Sub-ZeRo #7641 üzenetére
Ezekkel önmagukban sem értem eredményt, pedig van róluk bemutató videó is, tehát elvileg működnének (persze még csak gyorsfuvart tudok indítani). Viszont pl. a Volvo F10 és a VNL elvileg ütik egymást a kamion nézegető alapján (mindkettőt az F16 2009 helyére teszi), ugyanakkor mindkettő megjelenik és vezethető. (Az F16 2009-ről nem tudom mert nekem ezek a Volvók kinézetre mint 2 tojás .)
Sőt pl a Zil, Kamaz nem jelenik meg a nézegetőben, de Zilt már láttam szalonban.A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Deer76
aktív tag
válasz ledgeri #7643 üzenetére
Még nem aludtam. Gyorsfuvarnál célszerű? Csak az az érdekes, hogy a felsoroltakat szinte azonnal bekeverte.
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Deer76
aktív tag
válasz donmackó #7646 üzenetére
Hát az elég nagy katyvasz. Legtöbbször valami régi formátumú file-ra hivatkozik.
Kigyűjtöttem a működő kamionokat:
Volvo FH 2013Scania T Longline Reworked v2.3
Mercedes-Benz Axor Ultimate v2.0
Ez utóbbi teszi a Majestic márkát Mercedes-szé.A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Deer76
aktív tag
Esetleg nincs nyerges IFA esetleg RÁBA készülőben?
Amúgy főleg régi kamionokat keresek, hogy legyen meg majd a fokozatosság. Először örül az ember, ha egy használtra összeszedi a pénzt és így halad az egyre jobbak felé. a 18Wos PtM-ba is kb 100 fajta kamion volt, amit külön beáraztam.
Itt hogyan lehet a kamionok árát módosítani?A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Deer76
aktív tag
válasz donmackó #7653 üzenetére
Viszont mégis működnek, mindegyik vezethető.
Megjelennek a listában is, kipróbáltam mindegyiket, amit linkeltem.A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Deer76
aktív tag
Kamionok árát hogyan lehet megváltoztatni?
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Deer76
aktív tag
válasz Sub-ZeRo #7660 üzenetére
Szeretném beárazni a letölthető kamionokat.
Sikerült rájönnöm, hogy a gyorsfuvarok közt csak akkor jelenik meg egy kamion, ha a modder a def mappába tett truck_company-t is.
Valamint sajnos rájöttem, hogy a letölthető kamionok a szalonban egy gyári helyére kerülnek, így nem tehetek mást majd mindegyiket egy helyre állítom be (pl. Volvo_1), és mindig csak azt másolom be a mod mappába, amelyiket meg akarom venni. Viszont a teszteléshez kellene, hogy olcsóvá tegyem először, utána meg beárazzam normálisan, mert elég elszállt árat írtak be némelyiknek. Félelmetesen gyalog módszer, de ilyen a játék. Ez a 18WoS-ban jobb volt...
-
Deer76
aktív tag
Erre valakinek van tippje?
[link]
Persze letöltött kamionkról van szó, nem a gyárikról.A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Deer76
aktív tag
válasz #70339072 #7690 üzenetére
Na, ezt az infot kerestem. Mármint, hogy hol találom az árat és a szintet.
A Brutal modot én még nem próbáltam, majd az is sorra kerül.
-
Deer76
aktív tag
Szia!
Meg lett a hiba? Mert én is így jártam, ellenben a magyar pálya gond nélkül megy továbbra is. (Új profil indításai is megy.)
-
Deer76
aktív tag
Szóval modokkal kapcsolatban:
- Ha a Hungary mapot indítom, az összes mod működik.
- Úgy vettem észre, hogy a TSM és a Brutallal is indul.
- Ha csak a kamionokat x-elem be, akkor elindul az alap pálya is.
Most itt tartok a tesztelésben.
Amúgy nagyon faja ez a Peterbilt 351-es kamion.Ezeket a kamionokat tettem be a játékba (1-2-őt átárazva valamennyire), amiben nem volt, abba tettem opciót, hogy gyorsfuvarként is megjelenjen és elosztottam őket a szalonok közt, a finomhangolás még tart.
Mercedes-Benz Axor Ultimate v2.0
Volvo VNL 780 - jött ki újabb, majd ránézek
Scania T Longline Reworked v2.3
Mercedes-Benz NG 1632 -egyelőre még a régebbi verzió van fenn
[ Szerkesztve ]
-
Deer76
aktív tag
Köszi. Mondjuk most nem is izgat, a magyar pálya megy ezekkel is. Most az a gondom, hogy eddig egy moddal sikerült elérni, hogy a kamionokban legyen kis GPS, namost az sincs.
De a kamionok kezdenek összeállni, persze amíg egy újabb frissítés tönkre nem teszi.A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Deer76
aktív tag
válasz adolfka00 #7872 üzenetére
Modként tehetsz be.
Én ezt a 3-at tettem be (a Volvo egy amerikai változat ezért szúrtam be):Ezek működnek szépen.
-
Deer76
aktív tag
Klassz az új Brutal HD, leginkább a hangok meg az ég jönnek be.
Megvettem első teherautóm, ami egy Kamaz és az alap YAMZ 180 LE motorral felvettem egy 25 t-ás szállítmányt. Vánszorogtam 45-tel kb Dunaújvárosig.
[ Szerkesztve ]
-
Deer76
aktív tag
válasz Vakegérke #7962 üzenetére
Most vettem 260LE-s Kamaz motort és a szállítmány is csak 14t volt, így ment 70-nel.
Stewen1967: megy vele, legfeljebb nem teljes funkcionalitással, de nekem a magyar térkép után a többi sivárnak tűnik.
Ez a "te eged"?[ Szerkesztve ]
-
Deer76
aktív tag
válasz Vakegérke #7968 üzenetére
Miért mondtál le róla? Én beállítottam a legolcsóbbnak, alapáron 6,2 millió, de majd fejlesztem. 10m körül van Zil, kicsivel többért Mercedes NG, utána Peterbilt 351, stb.
Stewen: ok. A zebrákat a Brutál átrajzolja a magyar mapon is. Felezővonalból meg a fehér verziót szedtem le.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest