- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
4. sor: azzaL a kikötéssel
Úgy sem játszottam az eddigi részekkel, ezt majd kipróbálom, hátha megszeretem...
Ha ekkora hype van körülötte akkor biztos jó játék lesz. nomeg már csinálják is pár éve. Ennyi idő alatt azért csak össze lehet hozni egy igen-igen jó játékot
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Wolverine
félisten
Köszi
Tekintve, hogy a Starcraftból eddig az első rész és annak a kiegészítője jelent meg, nem telik olyan hosszú időbe pótolni (ráadásul 2k-ba kerül a kettő együtt mindössze)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
hemaka
nagyúr
Ha idén jelenik meg, akkor több, mint valószínű, hogy a december eleje-közepe lesz megcélozva.
-
Wolverine
félisten
válasz CsíkosMókus #4 üzenetére
A Blizzardnál nem is volt ilyen
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
gfefe
őstag
a blizárd ha vmire oda teszi magát az jó is lesz
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
darkarthur
senior tag
Samsung S23 Ultra 5G
-
félisten
A Warcraft-nál kezdődött... A Startcraft "csak" ugyanolyan jó.
Még a Dos-os Warcraft - Orcs and Humans is marhajó játék. Mai szemmel fapados meg ronda, de a hangulata a mai napig toplistás. Szerintem.
A SC2 is bombázó lesz, tuti biztos.
Bárcsak lenne mielőbb Warcraft4, vagy legalább az első részt adnák ki szebb grafikával...[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
Nunder
őstag
Erre vártam már egy ideje! Csak egy a gond, megint nem fogjuk tudni kipróbálni, mert kulcsot azt nem kapunk soha
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
subpixels
tag
Nem sokára elkezdődik a nyilt béta tesztelés, akkor itt az ideje gyűjteni a gamere
-
Dyingsoul
veterán
Hát igen, a fiatalok azt sem tudják, mi az a Blizzard... Jégeső... na persze...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Tim82
félisten
Ezt szerintem Te sem gondolod komolyan - mármint hogy a C&C és Age Of Empires gagyik volnának, még a Starcraft-hoz mérve is...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Nunder
őstag
válasz CsíkosMókus #23 üzenetére
Szerintem egy támogató hsz volt az övé, és nem egy lehúzó, kötekedő jellegű
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
DarkByte
addikt
Kiderül. Egy ilyen agyon hype -olt játéknál különösen aktívak az erre szakosodottak. Egyébként sem azt mondtam hogy B.Net -en lehet majd játszani, a Left 4 Dead -nél is megoldották hogy Steam nélkül lehessen játszani LAN -on. Nyílván nem olyan mint online ennek ellenére sztem sokan tudnánk örülni annak ha így ki lehetne próbálni az SC2 -t. Az tény viszont hogyha bejön én is megyek és megveszem. Semmi normális stratégia nincs mostanság, itt az ideje hogy ez változzon.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Regisztrálsz egy Battle.net accountot, bejelölöd, hogy bétatesztelnél Starcraftot, feltöltöd a géped specifikációját és bízol abban, hogy kapsz bétakulcsot A béta eleve nem fog single-t tartalmazni.
-
Vistaboy
veterán
válasz Wolverine #26 üzenetére
Azt is említsd meg, hogy a Battle.net accountnak tartalmaznia kell egy Blizzard játék regisztrációt is (Diablo, Starcraft, WoW, stb.), mert anélkül nem kerülhetsz be egy bétára sem.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Dyingsoul
veterán
válasz CsíkosMókus #23 üzenetére
Félreértettél!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Wolverine
félisten
-
-
Vistaboy
veterán
válasz Wolverine #30 üzenetére
Sajnos nekem nagyon is feltűnt, mivel már nincs meg a WoW accom, a Diablo II pedig még sajnos nincs meg eredetiben (Gondolkodom a beszerzésén, 4K az alapjáték a kiegészítővel együtt, csak sajnos idén sok más játék is fog jönni, ami mindegyik 10-12K, úgyhogy inkább azokra gyűjtök.), de remélem hogy a Battle.net account ellesz addig játék nélkül, amíg nem jön a Diablo III - azt úgyis az elsők között fogom megvenni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Ptech
addikt
Vááááááá, Starcraftot ide!
-
kovsol
titán
szerintem meg a három játék amit te említesz azok mind nagy nevek és mind iszonyat jó játékok
és az RTS nek is van több fajtája és pont ez a három képviseli a legjobb féléketamugy meg nálam AoE, Warctaft3 fogja képezni az etalon RTS játékokat ha így megy tovább a játék fejlesztés és a Starcraft nem jött be sose anyira mint a másik kettő
remélem kapok beta keyt WoW betakhoz is kaptam remélem lesz olyan szerencsém most is
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Tim82
félisten
-
Vistaboy
veterán
válasz Wolverine #36 üzenetére
Igaz, de azokkal valószínűleg az életben nem fogok játszani. Csak arra adok ki pénzt, ami kell is. A Diablo II-őt sem valószínű hogy újra előveszem, de annak idején rengeteget nyomtam, így azért van rá némi sansz.
-
remington2
senior tag
Ilyen nyilatkozatot (pláne egy bétával) pff . . .
Holnap még közelebb lesz.
Holnapután még annál is közelebb . . .
(#5) Wolverine
Remélem, nem most fogják elkezdeni . . .
(#31) ollie
Fájó lesz (remélem, nem állsz meg a növésben), de a SC - C&C kb. ugyanazon szinten áll, ami a stratégiát illeti. Húzod az épületeket, termelsz, rohansz. Ami a sztorit illeti, viszont a SC hozzám közelebb áll, a C&C GDI-NOD hülyéskedéseit valahogy nem tudtam magamévá tenni. Viszont a RA meg szuper, talán mert nem veszi magát komolyan . . .
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Ptech
addikt
válasz remington2 #39 üzenetére
C - C&C kb. ugyanazon szinten áll, ami a stratégiát illeti
Szvsz ég is föld a különbség, ott kezdődik, hogy C&C-ben GDI és NOD egységeinek 90%-a ugyanaz, csak más színű. SC-ban meg mindhárom faj egységei radikálisan különböznek.
-
remington2
senior tag
A három faj helyes (és jogos, ezt elismerem), de ettől függetlenül még mindkettő - mai szemmel nézve - nem túlságosan nehéz (és komplex), "gyártom-->küldöm-->hahülyevagyokakkorisnyerek" játék. Erre írtam, hogy körülbelül egy szinten állnak, de ilyen "ég és föld" , "fekete vs fehér", "windows vs. linux" szintű különbség nincs közöttük. Ha a SC egy kicsivel magasabbra is helyezhető, de szomszéd lépcsőfokokon állnak.
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Vistaboy
veterán
válasz Wolverine #42 üzenetére
Ki akar a StarCraft 2-vel játszani?
Engem a Diablo III béta érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
válasz remington2 #41 üzenetére
Azért nézd meg, hogy mit művelnek a 300+ APM-es koreai SC játékosok mikro és makro szinten, szerintem megváltozik a véleményed. C&C-ben nem sok lehetőséged volt mikrózni, a Starcraftban meg szinte mindennel lehet.
-
JuliusCaesar
tag
egy svéd site-nak? lehet hogy atpb-re gondolt, akik valahonnan már lewarezolták
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
-
Speeedfire
félisten
én személy szerint mind a 2 játékot nagyon várom, elég mély nyomot hagytak bennem még "kisgyerek koromban"
ollie: remélem h nem gondoltad komolyan a hsz-edet azzal kapcsolatban h a c&c és az aoe gagyi!!! mert ha igen akkor te nem ismered ezeket a játékokat az aoe minden idők egyik legnagyobb játéka, a mai napig mennek az online játékok .... kicsit olvass utána mert hiányosak az ismereteid
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Vistaboy
veterán
válasz Speeedfire #47 üzenetére
Nem a StarCraft-al van bajom, pusztán nem tudok stratégiai játékkal játszani, ennyi az egész. Valahogy nem megy.
A Diablo-féle Hack&Slash RPG-k viszont bejönnek, annak idején reggeltől estig nyomtam hol a Sorcival, hol Amazonnal.
-
Speeedfire
félisten
régebben én meg azt hittem h jó vagyok a stratégiai játékokban, aztán mikor barátom megvert aoeII-ben meg starcraft-ban is akkor azt mondtam h taníts mester
a diablo és barátai is nagyon jók, nekem a barbár volt a kedvencem, sokat játszottam még a lineage II-vel is de akkor nem volt magánéletem, 1 csöppet rákattantam, ami nem jó dolog
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Vistaboy
veterán
válasz Speeedfire #49 üzenetére
Én a WoW-al voltam így, ha lenne pénzem a havidíjat fizetni, valószínűleg még ma is játszanám. Bár azért mérget nem vennék rá, mert pl. a Runes of Magic is ingyenes, de két év alatt már meguntam azt is. Igaz, most jön egy új faj és két új kaszt, úgyhogy lehet hogy még visszanézek.
De az általam legjobban várt játék mindig is a Diablo III lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Autós topik
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest