Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Tetszik.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
pzstm
titán
Kíváncsian várom. Eddig jónak tűnik
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
elithun
őstag
Szemétség ha fórumon nyilvánosan büszke vagy arra, hogy te bizony letöltöd, míg a többiek lehet, hogy a kipróbáláshoz is megveszik. Ha már letöltöd akkor maradjon a te kis titkod, azzal másnak (hacsak a fejlesztőnek/kiadónak nem,de) nem ártasz.
[ Szerkesztve ]
-
G4NXST4
tag
Az a szemétség, hogy én már megvettem az összes CoD-ot (egy igazi gyűjtő vok) ami kijött PC-re és abból csak a 2-es meg a 4-es ért valamit. Na ez a szemétség. De az, hogy ezt nem veszem meg, mert multizni nem fogok rajta, csak végignyomom a singlet ami kb. 3 óráig fog tartani és ezért nem veszem meg (vagyis nem perkálok le 10000ft) és még vagyok olyan szemét, hogy ezt ki is jelentem, tudod mit K A P D B E T Ö V I G
Ja remélem nem volt sértő a válaszom, mert akkor szomorú leszek[ Szerkesztve ]
nagyonromlik
-
elithun
őstag
Igen, szemétség ilyen vacakokat kiadni, de azzal büszkélkedni, hogy én úgyis letöltöm...semmivel sem vagy jobb náluk. És ha akkora szemétség ezeket a játékokat egyáltalán létrehozni akkor nem tudom minek töltöd le, ha ennyire ellene vagy, ugye. Részemről off off.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik