Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    válasz Joezyka #8240 üzenetére

    Egyéni preferancia kérdése minden, hogy ki mit szeret.
    Én pl. szeretem a Walkman lejátszót és ragaszkodom hozzá.

    A telefon gyári rendszer felületével sincs bajom (igazából 1 dolgot szeretnék vele, ha lelehetne zárni a widget módosítást, a véletlen áthelyezések ellen.. főképp a lockscreennél zavar ez, de nélküle is jó a felület).

    Az alap gallériát sokan cseréljük "QuickPic"-re, de a gyári is fejlődik szép lassan folyamatosan (én a mappába rendezés miatt kedvelem a QuickPic-et).

    A navigáció a gyári Google navigáció.. Ki szereti, ki nem.. de állandó internet kell neki a navigációhoz. Én mondjuk akkor már inkább a Waze programot használom.. bár néha kicsit makacs, de egész jó amióta a Google megvette és kiegészítette a térképét kicsit (előtte a házszámozás hiányos volt).

    Videólejátszónak én a gyárit pl nem használom, hanem arra MxPlayert használok. Kedvelem (de van aki nem).

    Minden egyéni ízlés kérdése, ez az android előnye, hogy cserélgethetsz, és hátránya is (van aki csak egy kész dolgot akar kapni).. Szerintem mondjuk a gyári alkalmazások se rosszak (csak van egy-két esetben jobb). De ha csak a gyári lenne akkor is nagyon jól használható lenne a telefon.

    Ezen kívül, én sport alkalmazásnak a Runtaticot és Runtasctic Road bike alkalmazásokat használom.. szeretem őket, jók.

    [ Szerkesztve ]

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák