-
IT café
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
Én egy Sony MDR-EX50-et használok és elég sokat hallagtok zenét, vannak elvárásaim a fülessel szemben, de nekem ez bőven elég, 5000,- volt
Samsung Galaxy A55 5G
-
oszkarfincs
aktív tag
Én is ilyen ex50es Sony fülest akartam volna venni, de nincs rajta (headset) gomb, anélkül meg nem lehet vezérelni a walkmant. Vagy titeket ez nem zavar és mindig feloldjátok a képernyőt számváltáshoz? Én valószínűleg MDR-EX 100-ast fogok venni.
PPI értékhez kalkulátor: http://www.sven.de/dpi/
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Enemy
aktív tag
Szóljatok ha valamit nem jó sorrendben csinálok egy rendszer visszaállításnál vagy a SUS esetén.
Szerintetek ezt a hibát kreállhatja a SKYPE?
1.)
Sdkártya ki. törölve.
rendszer visszaállítás Sd törlésével.újraindítás.
jól indul. Gmail visszaállítása.
11 Google 3 Sony frissítés.
Skype az ap storeból. Cam scanner.
transparent Weather. Újraindítás
Android.media.Process leállt.
----------------------------------------------------------------------
2.)
PC-Companion
Frissítés > tárhely törlés.
külső belső meghajtó kézzel való törlése.törléseFrissítés.
Skype az ap storeból.Cam scanner.
Android.media.Process leállt.
------------------------------------------------------------------------------
3.)
Sdkártya ki. törölve.
rendszer visszaállítás Sd törlésével.újraindítás.
SUS Frissítés a programban kért módon.
PC-Companion
Frissítés > tárhely törlés.
külső belső meghajtó kézzel való törlése.törléseFrissítés.
Skype 3.2 . Cam scanner.
így jónak tűnik.
/ nekem úgy tünik mintha nem törlődnének az adatok vagy visszakerülnek. Hogy kerül vissza adat? vagy ezt a media hibát a Csinálhatja a Skype?[ Szerkesztve ]
„Ragaszkodni a dühödhöz pont olyan, mintha mérget innál, és azt várnád, hogy a másik haljon meg tőle.” (Buddha)
-
Enemy
aktív tag
Az egész ott kezdődött hogy tegnap feltettem tölteni a telót.
Jött ez a kép amit álmodozásnak hívtak.. a telefon mintha merevre afygott volna hiába nyomtam a gombot nem kapcsolt sehova.. le kellett vennem az aksit.
Ezt követően újraindítás után töltőre rakva ismét kezdte ezt a hülyeséget de nem minden alkalommal. Véletlen szerűen. Aztán leállt egy progi és vesztek a benne tárolt adatok.. Újraindítás után nem működött túl jól..
Úgy gondoltam csinálok egy rendszer visszaállítást.
Hiába töröltem mindent.. a rendszer visszaállításnál néhány újraindítás után ismét jött a hiba..
A skype 3.2 van fent evvel nem jön a hiba. de a app storból rátöltött 3 progi után egy újraindulással jött.[ Szerkesztve ]
„Ragaszkodni a dühödhöz pont olyan, mintha mérget innál, és azt várnád, hogy a másik haljon meg tőle.” (Buddha)
-
Tidzsimon
őstag
CWM nélkül is lehet recoverybe lépni.
Próbáltam mindenféle gombnyomásokkal hardveresen, sehogy se sikerült.
Viszont van egy két olyan alkalmazás ami elvileg megcsinálja, vagy root-tal ott a Gravitybox amiből lehet recoverybe újraindítani.amik benne vannak:
apply update from adb
wipe data / factory reset
wipe cache partition
enter fastboot mode.CWM-el nem játszok, ahogy olvasgatom a fórumot épp vizsgázott a srác aki próbálja megcsinálni így áll egy ideje. Egyelőre romot nem lehet vele flashelni még. Viszont ha már fent van kipróbálhatnál mondjuk egy xperia Z1 camera appot hogy felmászik-e vagy nem.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
DrDobos
őstag
Már nem olvastam utána, de emlékeim szerint különböző ROM-okon is előjöttek a közelségérzékelő vagy mi a bánat problémák, ha jól tudom ez a proximity sensor, akkor ezt mi okozhatja, a szoftver? Sok .26-os ROM-os írja, de ez azthiszem le is van írva az ismertetőjében, hogy hiba. Akkor a .12-ben, és a .14-ben miért hiba még mindig?
Ui.: Nekem .26-al semmi ilyen problémám nincs
Samsung Galaxy A55 5G
-
Szokenesz
senior tag
Üdv!
Ma délután feltettem a .14-es firmware-t, nagyjából be is laktam. Ki tudom menteni valamilyen módon a rajta lévő rendszert? Flashtool-al?
Előző telefonomnál CWM-el tudtam backup-ot készíteni, így ha valami volt, csak simán vissza állítottam. -
harry3
őstag
Üdv.
Mivel az L-re nemrég érkezett frissítés, ezért azt szeretném kérdezni, hogy a PCC működik-e Windows 8.1-en, azaz lehet vele frissíteni? Bár nekem T-m van, de mióta megjelent a 8.1 nem lehet vele frissíteni/javítani, mert azt írja, hogy használjak egy korábbi Windows verziót. Csak azért kérdezem, mert hamarosan jön a frissítés és addigra a SONY megcsinálja a megfelelő drivert vagy az L-nél sem működik még mindig? -
chriss87
csendes tag
dokee78 olyan kérdésem van. hogy neked már a legújabb ROM van a telódon? még anno a Te általad készített Tmobilos rom-ot tettem fel a telóra, azóta is az van fent, de még nem jelzett az 1.14es frissítés....?! tegyek fel másik Rom-ot ,vagy várjam ki amíg bejelez?!
a másik kérdésem, sokszor előfordul ,hogy teljesen elhalkul a telefon....1 darabig hallgatom max hangerőn a zenét, aztán a másik pillanatban jön 1 értesítés pl facebook, és utána max hangerőn is úgy szól a teló mintha 5% on szólna.....és ilyenkor csak a ki-be kapcsolás orvosolja a problémát
Samsung Galaxy Alpha
-
kazy76
aktív tag
válasz chriss87 #8673 üzenetére
Én is tapasztaltam más romon is ilyenkor bekapcsolja a mikrofont és azért halkul el. Szerintem ez valami betegség ennél a típusnál és valóban csak egy újraindítás segít. Sőt olyan is előfordul hogy ha hideg a teló és bedugom a fülhalfatót lefagy és magától újraindul. Viszont ha felveszi a beltér hőmérsékletét akkor működik rendesen. Sokat utazom buszon és általában ott szoktam tapasztalni.
Samsung Galaxy S8_Samsung Galaxy J5 2017
-
Planz
tag
nalam frissult a walkman app
-
hunluigi
senior tag
8.1.A.0.3. a legfrissebb. Nekem is most tolja fel.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
juhasz26
csendes tag
Sziasztok!
1, Azt miért csinálja a telefonom, hogy néha teljesen lenullázódik a térerőm olyan helyeket ahol teljes térerő kéne legyen? Néha csak azt veszem észre, hogy jön az SMS mert hívtak. Ugyanazon a helyen ha kikapcsolom a telefont és vissza, akkor megjavul a térerő.
2, Hasonló problémám van a mobil nettel is. Azzal az a gond, hogy nem kapcsol be, folyamat ezt csinálja. Ugyanazon a helyen ha kikapcsolom a telefont és vissza, akkor megjavul a mobilnet.Már csináltam rendszer frissítést is, de nem használt.
Valaki valami megoldás? -
mcsm88
senior tag
válasz Tidzsimon #8681 üzenetére
Kipróbáltam mielőtt felraktam az 1.14.et.
Backup: ok
MD5: ok
Wipe data: ok
Wipe cahce: ok
Format data: ok
Format cahce: ok
Format system: nem működik (volume failed to unmount)
Wipe dalvik cahce: ok
Restore: System visszaállításnál hiba, meg is áll, nyomok egy gombot továbbmegy, a többit visszaállítja, újraindítás után a csupasz 1.12 DE jött vissza, de pl a supersu ott volt az appok között.Szóval még nem igazán működik teljes értékűen a cwm.
-
P@ly
tag
válasz Tidzsimon #8659 üzenetére
Ok köszi. El is mentettem, majd tesztelgetem
CWM-et csak azért raktam fel, hogy játszadozzak vele. Eléggé gyerekcipőben jár még. De nem cseszi szét a telót és ez a lényeg.@mcsm88:
Remélhetőleg, majd csak lesz valamilyen értelmes CWM-ünk... Előbb utóbb...[ Szerkesztve ]
-
stojesz
tag
Gravityboxos kérdések:
1. Tudom-e és ha igen, hogyan a zárképernyőn a feloldókört aktiválni?
2. El lehet-e tüntetni a gyári gyorsbeállító gombokat az értesítési terület tetejéről?Kezdem jobban megismerni és nagyon tetszik.
Köszi előre is!
www.stojcsics.hu
-
m.zso
aktív tag
válasz Keil Walker #4397 üzenetére
Ahhoz képest, h az SP alatt van, szép képet csinál. Az sp-ről ugyanezt nem tudom elmondani ... Remélem, a 4.3-ban javítanak valamit a kamerán, mert bőven van mit
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
Tidzsimon
őstag
válasz stojesz #8687 üzenetére
Erre itt a válasz.
Eredetileg arra jó hogy leszedje a szöveget a főképernyőről, hogy húzd le / fel stb.
A 2. hozzászólásban viszont írják, hogy ha XperiaLockScreen.apk -t átnevezed XperiaLockScreen.bak -ra újraindítod, akkor gyűrűd lesz, és be tudsz pakolni gravityboxban amiket egyből tudsz a gyűrűről nyitni.Talán érdemes icon themerrel, és xtheme engine-el (mindkettő xposed modujl) témázgatni, mert ritka szarul néz ki, ahogy megjelenik a hat különböző kinézetű icon
-
Tidzsimon
őstag
Egy újabb hasznos xposed modul Swypeback
-
törölt tag
Üdv!
A múltba volt szó itt a google asszisztensről.
Oylan kérdésem lenne, hogy le lehet ezt tiltani valahogy? Ki van most is kapcsolva, csak az a bajom, hogy játékoknál néha véletlen a home gombot nyomom hosszan, és előjön. Be lehet valahogy állítani, hogy ne hozza be? -
Tidzsimon
őstag
válasz #13110016 #8694 üzenetére
Nem asszisztens függő, ha nincs fent akkor a google kereső jön be, ha az se akkor meg gondolom kilép a játékból a főképernyőre. Pont most javasoltam egy másik fórumban az ultimate dynamic navbart. Esetleg gravityboxal is lehet javítani a helyzeten, csak mindkettőhöz root kell.
-
DrDobos
őstag
Ma tapiztam és nyomkodtam egy Z1et, utána elővettem a kis L-em, és szó szerint tosszul éreztem magam, hogy mi ez a kis cucc
Samsung Galaxy A55 5G
-
woodstock323
tag
Sziasztok!
Most készülök venni Xperia L készüléket.
Tapasztalatok érdekelnének a telefonnal kapcsolatban,strapabíróság,üzemidő esetleges hibák,vagy bármi amire figyelni kéne.
Mennyire jó a sony féle UI meg hasonlók.Főleg olyanok írjanak akik ilyet használnak.Kijelző erős fényben stb stb...amik a hétköznapokban kiütköznek így közel 1 évesen.
Amúgy újan veszem a Tmobilnál céges mobilként,mivel ez meg az ace 3 jöhet szóba az ára miatt nálam egyértelműen ez a nyerő.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kabetti
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a hozzászólásokat és látom,hogy másnak is problémája van a telefon ébresztésével, hogy halk pittyegés hallatszik csak. Kikapcsolás után egy ideig megint jól működik. Talált valaki erre valami megoldást?
Sajnos nincs időm végig olvasni az összes hozzászólást! Légyszi segítsetek!
Válaszokat előre is köszönöm!
Betti
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Mikrotik routerek
- Assetto Corsa Competizione
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Vennék Pixel 9, 9 Pro 128Gb fekete telefont , Samsung S24 128Gb beszámitással !
- Samsung Galaxy A40 dual SIM mobiltelefon (SM-A405FN/DS)
- iphone 13 Pro Gold 256GB 100% akku újszerű nem használt Független
- Új, 0 perces Nothing Phone 2 12/256GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB DS + 45W Samsung töltő + Ringke Fusion X tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest