-
IT café
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidzsimon
őstag
válasz takessz #8250 üzenetére
Amit én vettem az ugyanolyan ujjlenyomatgyűjtő, mint a normál üveg , vagy ha tiszta akkor tapad hozzá az ujjam.
(#8246) mcsm88
Mohs-féle keménységi skála
A (természetes) Zafír is 9-es, szóval azt kb. gyémánttal lehet karcolni, viszont törékeny.
Szerintem ezek a spéci üvegek se sokkal keményebbek, inkább nehezebb törni őket.A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
mcsm88
senior tag
válasz dokee78 #8251 üzenetére
Sejtem melyik videóra gondolsz, láttam.
De konkrét adatokra gondoltam, és azóta találtam is, a zafírüveg kemébysége jóval magasabb mint a kijelzőé.
Szóval zafírüveggel lehetne karcolni bele, meg az általad említett mikroszemcsékkel is.Azért a zafírüveget kérdeztem, mert az órámon az van, megvan már 6-7 éve, a fém része tiszta karc már, de az üveglap olyan mint amikor megvettem, pedig volt része minden rosszban.
-
Tidzsimon
őstag
Újabb rom zárt BL-re:
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
batt
aktív tag
Brutálisan jó fólia,nem gondoltam volna,hogy nem ront a felhasználói élményen! sőt [link]
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
dzoli87
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Én ma egy olyat tapasztaltam a 0.26-os fw-nél, hogy ha zenehallgatás közben a beállításoknál az értesítési hangot állítgatom, akkor egy marha nagy restart a vége!!!
Másnál is csinál ilyet?!
Én a Poweramp-ot megvettem és azzal hallgatok zenét, hogy a gyári lejátszónál is előjön-e azt még nem néztem. -
spiky03
veterán
A napokban vettem észre a kijelzőn, hogy pl a videóknál és a képeknél, ott ahol az értesítős sáv lenne, ott egy csíkot lehet látni a vediók alatt, meg a képeknél. Mondjuk a képeknél csak akkor amikor épp "lapozok", és ott "külön" mozog egy picit az a képrészlet.
Más is tapasztalt ilyet?
Ezt a jelenséget mi okozhatja?
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
oszkarfincs
aktív tag
Tegnap kipróbáltam az FM rádiót, kicsit talán túlzásba vitték az effekteket, de tetszik. A gyári TrackID zenefelismerős app beépült ide is, mondom teszek egy próbát, bár szinte biztos voltam benne, hogy a fülhallgató miatt a program nem fogja "hallani" a számot. Közben kaptam egy hívást, amit értelemszerűen a headseten keresztül bonyolítottam. Gondoltam, hogy ezzel vége, másodpercek kérdése hogy behányjon a telefon a hirtelen jött feladatoktól. A rádiót lenémította és a hívás után a trackid-ben is ott figyelt a Counting Stars a OneRepublictól. Sőt, a többi programot sem zárta be. Ez most egy ilyen rendhagyó pozitív észrevétel. :-)
Amúgy a gmail appnál nincs olyan lehetőség, hogy az olvasatlan levelek számát kis sárga buborékban kiírja?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
GEPESZ66
veterán
Sony esetében is több hét szokott lenni, mire a ROM-okat elkezdik nemzetközileg terjeszteni (ill. mire hozzánk elér)?
A 1.12-es már 3 hete megjelent.
A vaku késés javítása miatt várom már ezt, vagy az 1.14-est.
Nemzetközi oldalakon sem látok semmi új információt erről. -
őstag
válasz dzoli87 #8268 üzenetére
Nem sikerül előcsalogatnom a hibát, pedigérdekes az irány, ugyanis zenehallgatás közben már nekem is többször újraindult.Szerk.: Ahogy kikapcsoltam a zenét volt is egy restart, de nem a lángok jöttek be, hanem már azonnal a pin kódot kérte.
Szerk 2.: Na majd megnézem catloggal
[ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
válasz dzoli87 #8274 üzenetére
Nem gyenge felfedezés... nem hiszem, hogy túl sokan állítottak volna már riasztás hangerőt zenehallgatás közben.
Amúgy megnéztem a catlogot, és semmi használható. Az utolsó bejegyzések a hangerő beállításról szólnak, de nem jelez hibát. A zenelejátszás valahol akadhat az egyéb hangokkal.
-
-
togaba
tag
Nekem is van ez a képkésés dolog, de csak akkor, amikor a Sony felirat a bal kéz felé esik.
[ Szerkesztve ]
-
oszkarfincs
aktív tag
Xperiablogról le lehet tölteni egy elmosódott háttér nevű kamera appot/effektet, ami eredetileg a Z-kre jött ki. Nos, én feltettem, de nem igazán találom hogy honnan kéne ezt elindítani, nincs ikonja sehol, a kamerából sem érhető el közvetlenül. Gondolom kellene hozzá az a fényképezős app is, amikből a képeket kivágták a linkelt oldalra. Korábban már telepítettem egy hasonló effektet (motiongraph) xda-ról, annak lett külön ikonja.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
bajzal
őstag
Én miért nem tudok az SD kártyára áthelyezni programokat? Ha rámegyek arra, hogy "programok áthelyezése sd kártyára, akkor mindig azt írja ki, hogy a Beállítások leállt. Így lényegében nem tudom használni a 8Gb-os memókártyámat.
-
-HajTömeg-
őstag
Na,visszakaptam a telefont.
Megjavították a keretet is,amit múltkor eltörtek,szóval ez jópont nekik.
A kijelzővel semmit sem csináltak,most a legújabb szoft van rajta,ha minden igaz (26os végű a legújabb?)
Ugyanez a probléma fennáll , viszont azt vetem észre,hogy csak,ha leteszem az asztalra, a kezemben érzékenyebb.
Megnéznétek,hogy ez nálatok is így van-e?[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
hunluigi
senior tag
Na feldobta az 1.14-es frissítést a campanion. Valahol örülök, hogy ennyit foglalkoznak a készülékkel odafent és sorozatban jönnek az új buildok csak az asszony hülyének néz, hogy havonta újra rakom a telefont, miközben semmi bajom vele. Na még estig átgondolom végig csinálom-e a tortúrát megint, mert a szűz telepítéshez ragaszkodom.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
GEPESZ66
veterán
Ezt írják:
Sony Mobile has released a new firmware update with build number 15.3.A.1.14 for the Xperia L. Users are reporting that the update is rolling out for C2104 and C2105 handsets. Sony itself just tweeted about the update citing “performance tweaks, camera improvements, homescreen UI refresh & more“.
However, we think that this changelog relates to the previous 15.3.A.1.12 build that was released at the end of December 2013. The new update rolling from today (15.3.A.1.14) is likely to bring only minor bug fixes, such as for those having problems with the proximity sensor and performance tweaks.
[ Szerkesztve ]
-
Planz
tag
(#8290) hunluigi: letszives, megtudnad mondani, hogy mi si szamod?
akinek esetleg kell: letöltés
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Telekom-nál mi újság?
-
őstag
Ez igen! (Majdnem) gyorsabbak vagytok a hírrel, mint az xda-sok. Maholnap fel is teszem. Már ha jó rá a root...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vennék Pixel 9, 9 Pro 128Gb fekete telefont , Samsung S24 128Gb beszámitással !
- Samsung Galaxy A40 dual SIM mobiltelefon (SM-A405FN/DS)
- iphone 13 Pro Gold 256GB 100% akku újszerű nem használt Független
- Új, 0 perces Nothing Phone 2 12/256GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB DS + 45W Samsung töltő + Ringke Fusion X tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest