- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
Sztem vmi nokia fan! Ezért szidja ennyire ezt a telót. Karácsonyig esik 20000-ret az ára és máris tök jó vétel lesz! Sztem meg nem rossz teló akinek nemkell oprendszer meg érintőképernyő annak ez a legjobb a c905-tel egyetemben! Szeretem a se-t! És akkor mivan?? Azért írok ide! Csak olyan ember írjon erről a telóról véleményt akinek van is!
[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
Letölröd a flasht és kicsomagolod ->2file van bennt->swf et a tpa/preset/system/desktop/flash
a thm et a tpa/user/theme mappába, vagy a memkarira.Az a2-re tiod hogy kell csatlakozni? Először akksi,sim ,memókari ki, utánna csak az akksi be
+c gomb nyomva->file system toolra kattintassz c-t nyomvatartva rádúgod az usb-re ->addig nyomod a c-t míg végig nem fut az íráson ->ezekután a fennt leírtat követed->ha végeztél ahol a file system gomb van ott alul megjelent egy piros szöveges gomb na azt nyomd meg és utánna x-el lépj ki->majd akksi ki memó,sim,akksi be és bekapcs!!! Ennyi!!>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
válasz LEFTHORSE1 #491 üzenetére
Jók a Sony Ericssonok csak nem az összes!! Viszont a W995 már nem annyira a jó!(Drága, a kamcsija nagyon gyenge!) Pl: a te igényeidnek zene+fotó a C901 sokkal jobban megfelelt volna! Az Aino is egész jó teló ,csak még drága!
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
válasz #31757056 #813 üzenetére
Sziasztok! VEttem én is egy W995-öt! Vissazhúzott a szívem a Se-hez!
Beállítottam mindent ,de nem tudok neezni vele wifin! Megcsináltam a saját profilt ,de mindíg a másikat akarja használni a böngésző???.....
Mit csináljak?
THX
(mindíg kommunikációs hibát ír ki..)[ Szerkesztve ]
-
-
Danny750
őstag
-
Danny750
őstag
Nekem semmi pénzért nem megy a net!!
-
Danny750
őstag
válasz #31757056 #824 üzenetére
Tom ,de vártam vele 1napot!XD
Viszont ígysem jó a wifim! Tudnál segíteni ,hogy milyen profolt állítsak be!??
Ugye most nincsen semmilyen szolgáltatói profil rajta az új soft miatt ,csak az otthoni-t csináltam meg ami az előző oldalon van ,de azzal sem jó...............>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
Mivan?? Dehogy függetlenítettem csak átírtam a cid-számát! Nincs gond a rendszeremben ,mert eddig minden telómon betudtam állítani a wifi-t!
Nem csak függetlenített telóre lehet gyári sw-t rakni! (így megmarad a még 1,5év garim is a t-nél...)
Nemtudom mi a gondja
Igen látja a wifi-t és fel is csatlakozik! (Fujitsu Siemens-laptop wifi jelére csatlakozok vele, a laptopom is arra csatlakozik és tökéletes...)
Lekérem a t-s beállításokat ,de azzal is csak a fizetős netre enged felmenni a wifi-vel nem akar!! Mind1 kibírom nélküle is csak jólenne ha menne ez is!(Majd a városban megnézem az ingyenes hotspot-oknál ,hogy ott mi a helyzet)
Köszi mindent megpróbálom még1szer![ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
válasz #31757056 #828 üzenetére
Köszi így sem jó lehet azzel a wifi-vel nemtud kommunikálni! (eddig csak a symbian-os nokiáim tudtak vele ,meg a laptop stb)
Volt arena-m, gt500, x8, c3-00, x10mini, x10, pulse és ezekkel sem ment!
Szal úgy tűnik telókból csak a symbiant szereti!>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
Így igaz én előtte próbáltam sok symbianos nokiát(5800,n79,e52) meg androidot is (x8,gt540), de visszahúzott a sony és nem is bánom! (egyszerűen nagyon jók ezek a telók úgy szabod személyre ahogy neked tetszik+úgy is tuningolod) Amit alapból elnézett rajt a gyártó azt te tovább javíthatod különböző driverekkel! (legjobb se-k sztem c902,k750,t650,k770,w995,w902,k850,c901 azek nagyon királyak!!!! )
-
Danny750
őstag
válasz #31757056 #840 üzenetére
sztem a lencsét lelehet cserélni! Én a régi k800i-mből kiszedtem a lencsét ,mert a kameravédő megkarcolta...... (néha kikell fújni de így sokkal szebb képeket csinál!)
Sajna sztem rossz helyen is van a w995 kamerájí ezért mindíg törölgetni kell fotózás előtt ,mert egy kis maszat is megtöri a fényt!
Ezt használom: RODRIGUEZ_HDX_3.0_FINAL>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
válasz #31757056 #845 üzenetére
Annyi tartalék azért nincs a telóban! (sztem azt felesleges lenne állítgatni...........)
Beszoktam állítani a képstabilizátort+a fényerővel szoktam játszani!
Nem raktam rá az en.lng filet így a kameramenü nem változott meg!! (van olyan is 100%)
Csak be kell írni google-ba ,hogy W995 camdriver aztán kidob jópárat!>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
válasz Danny750 #846 üzenetére
Nézegetem itt a telókat és furcsa dologba botlottam! ? Mégpedig sztem a w995 kamerája 1az1-ben a k750i-ből való 2megapixeles vas!!
Nyugodtan összelehet hasonlítni a google képeinél is vagy otthon ha van mind a kettő! Sajnos ezért nem eléggé részletgazdagok a képek!! (+zajosak)[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
ÁÁÁÁÁ nekem a k850i sokkal jobb képeket csinált! (moddolt kamerával)
Sajna ez moddoltan sem csinál szép képeket........
Komolyan nézdd meg ugyan az a kamera teljesen!
(mondjuk ez a Nokiánál is megfigyelhető ám.......N73-n78-n82-n79)>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
Teljesen igazad van nekem is volt mind a kettő!
+mondjuk anyagminőségben és kamerában is sokkal jobb a w995!
+akksi üzemidő is sokkal jobb a w995-nél
Az X8 csak az android nyitottsága miatt jó választás!
Én mindenképpen inkább a w995-öt ajánlom neked! (élőben ezüstben is nagyon szép ,én abban vettem ,mert sajnos a többi szín festett és az idő múlásával lekophat )>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest