Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
Nekem az Update Service azt írja, hogy a legfrissebb szoftverrel rendelkezik a telom. Most akkor mi van ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
steveboy86
tag
Az ICS felrakásához ugye mindenképp rootolt teló kell egyenlőre?
-
aero.
veterán
válasz steveboy86 #6854 üzenetére
Nem kell hozzá. Simán fel is tudod tenni, de akkor nem tudod majd rootolni.
-
steveboy86
tag
És a root szerinted mennyire szükséges ennél a telónál? Hellyel meg vagyok elégedve, SET CPU-t nagyon nem akarom állítgatni, rendszerappok közül engem nagyon egyik sem zavar...
Egyedül a Titanium Backup hiányzik, de túlélem. Szóval innen nézve akkor érdemes rootolni?
Másrészt a most belakott jó kis 2.3-at ha frissítem, akkor meg lehet úgy normálisan oldani, hogy megmaradjanak az appok, de az ICS is rendesen működjön? Vagy nagyon bekavarnak a 2.3-ból maradt esetleges fájlok, app mentések? -
aero.
veterán
válasz steveboy86 #6856 üzenetére
Én először ráfrissítettem a GB-re az ICS-t, de laggolt, nem volt az igazi. A SE rendesen szopatja a népet ezzel a megkötéssel, hogy nem lehet rootolni bizonyos szoftvereket, mert ha valaki akarja és nem most vette a telót, akkor le kell nyelni egy tiszta újratelepítést, akárhogy is nézzük. Én nem tudnék már root nélkül meglenni, de te tudod neked hiányzik-e vagy sem.
-
steveboy86
tag
Okés, szóval akkor mindenképp vissza kell mennem a .58-as szoftra, mert most ugye a .62es van fent... Ha jól tudom csak azt lehet rootolni.
Na mindegy, el akartam kerülni ezeket az újrarakásokat, de látom ez nem fog sikerülni..
ICS-hez tudnál dobni egy linket, aztán több kérdésem tényleg nem lesz.
És köszi a segítséget. -
aero.
veterán
válasz steveboy86 #6859 üzenetére
Dyrtyho: Nem tudom, rossz napod volt, vagy fáradt vagy vagy mi? Az előbb beszéltük meg, hogy még nincs hivatalos szolgáltatós ICS, csak amit mi itt rakosgatunk fel flashtollal.
-
aero.
veterán
válasz steveboy86 #6861 üzenetére
Ja, hogy nincs benne a leírásba. Látom már. Meg nem mondom már hol van, de saccra olyan 300hsz-szel ezelőtt lehetett linkelve. 2x is van, mert az első szerveren lassú volt.
-
Atis93
csendes tag
válasz steveboy86 #6861 üzenetére
-
Cartman023
aktív tag
Szerintem én is hozzákezdek az ICS felrakásához. A legelső kérdésem az lenne, hogy honnan lehet letölteni a Flashtoolt?
-
{Zodiac}
senior tag
Sony's confirmed that the Xperia arc, Xperia neo, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia active and Sony Ericsson Live with Walkman will begin to receive 4.0.4 as an optional update through the PC Companion app from next week.
azaz:
A Sony megerősítette, hogy az Xperia arc, Xperia neo, Xperia mini, Xperia mini pro, pro Xperia, Xperia active és a Sony Ericsson Live With Walkman meg fogja kapni a 4.0.4-et, választható frissítésként a PC Companion -on keresztül a jövő héten.
Ezt május 25-én írták a Sony forrásra hivatkozva. A kérdésem, hogy miért nem találja a PC Companion, amikor kerestetem vele a frissítést?
Öntörvényű Sünmalac
-
{Zodiac}
senior tag
miért is ne kellene mindenre várni...
Öntörvényű Sünmalac
-
bostone
addikt
válasz Cartman023 #6865 üzenetére
-
snecizero
senior tag
A fényképező gombot jobb lett volna ha bele se ralják. Olyan nehezen kell nyomni hogy csináljon is valamit. Beszakad az újjam a telóba mire megcsinálja a kép.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
xigris
őstag
sziasztok rootoltam a telót és a fenti ics-t ezután simán feltolhatom flashtoolal a t-mobilos telóra?
-
Dzsolo
senior tag
Radiot szeretnek hallgatni bluetooth fülessel. Van rá app? Mert ha bedugom az antenat azaz a sima headsetet max kihangositani lehet.
-
gabe8719
senior tag
Nem gondoltam hogy ezt fogom mondani, de ha letettem végre a vizsgaidőszakot, nem kizárt, hogy visszamegy a GB. Apró bugok azért vannak, de ennél sokkal jobban idegesít, hogy a párbeszédablakoknál a gombok fordítva vannak (nem tudom miféle impotens ötlet ez és kinek jutott eszébe), GB alatt nem tapasztaltam (vagy ha igen, akkor szinte észrevehetetlen mértékben) kijelzővibrálást, de ICS-n félhomályban már-már zavaró. Plusz ami betette a kaput az az, hogy az smsek rendszeresen késve érkeznek meg - különösen, ha repülő módból visszakapcsolok, vagy ha kikapcsolt állapotban kapok üzenetet..
A gyári mailklienst használtam mindig, ICS-n rendszeresen összekeveri az olvasatlan üzeneteket, és a már olvasottakról is kinn van a kis index, hogy x mennyiségű olvasatlan üzenetem van. Persze bármit csinálok, újabb szinkronizáláskor sem hajlandó regisztrálni, hogy olvasottak az üzenetek..
Hab a tortán, hogy néha az érintésérzékelés is elég érdekesen működik, teljesen indokolatlan helyeken, és az eddig megszokott alkalmazásokon belül is előfordul, hogy duplán kell érinteni, mert az elsőt nem fogadja be.Már másodszor van fenn, ezúttal teljesen tiszta telepítést kapott, de mégis..
Sok mindenben tényleg jobb, érezni hogy fejlettebb és még szebb is mint a GB, de közel sem tartom annyira kiforrottnak. -
Deck
titán
válasz gabe8719 #6876 üzenetére
Sajnálom, hogy gondjaid vannak vele, pedig remek kis rendszer lett az ICS.
Nekem személy szerint jobban tetszik, hogy felcserélték a párbeszéd ablakokat. Már meg is szoktam. Az alap gyári email kliens hiba, a program hibája nem az ICS-é, majd biztos javítják, bár én csak a Gmail-t használom de semmi gondom nem volt vele soha. Egyből megkapom ha emailem érkezik. Érintésérzékelő is remekül működik nálam, mióta lecseréltem a Novát, Apexre vagy Xperia S Launcherre (felváltva használom őket, nem tudok dönteni )
Kijelző vibrálás nálam GB-n volt, meg hogy felvillant egy-egy pillanatra nagyobb fényerőn, de ICS-en nincs ilyen probléma.Összefoglalva az ICS a tapasztalataim alapján:
- Root, CWM van már hozzá
- Nagyon gyors indulás
- Szinte azonnal leáll, ha kikapcsolom
- Rengeteg új program az ICS-hez, launcherek stb.
- Sokkal testre szabhatóbb
- Remek Holo téma
- Gyors, akadás még nem volt nálam, remekül hibamentesen fut
- Fenn kisebbek lettek az ikonok, sokkal jobb így és szebb is
- XDA-n sok kiegészítés van már hozzá, lehet "tuingolni" a telefont
- Akksi jobban bírjaÉn már nem tudnék visszaszokni a GB-re annyira imádom az ICS-t
[ Szerkesztve ]
PS5
-
kemdom
tag
válasz {Zodiac} #6869 üzenetére
Én inkább örülnék, hogy mi legalább kapunk ics-t méghozzá az elsők között a nem alapból ics-el kezdők táborában...
Az embereknek semmi sem elég jó..."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - Galaxy Buds 2 - Galaxy Watch Active 2
-
{Zodiac}
senior tag
-
bostone
addikt
Ez még csak az első kiadása az ICS-nek. Szerintem vállalható, nyilván jönnek ki javítások a közeljövőben.
-
75romi
csendes tag
Sziasztok!
Egy pár nappal ezelőtt érdeklődtem törött érintőpanel miatt itt a fórumon.Ha egy szervízt tudnátok ajánlani,ahol megcsinálják korrekt áron,azt megköszönném.
A lakhelyemen 18k+munkadij lenne a javítás.
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Tudták rá valamit, hogy ICS-en is kiírja képernyő zárnál az elmúlt hívást, olvasatlan smst stb?
Kép: [link]
PS5
-
gabe8719
senior tag
Az elég borsos ár, de ha nem szeretnél gánymunkát és utángyártott alkatrészt, sajnos reális (ráadásul buktad a garit..).
Én a helyedben eladnám kéz alatt így ahogy van, aztán a javíttatás árát rádobva a bevételre, vennék egy vadiújat. Annak mindene gyári, nem gányolt bele senki, garancia újrakezdődik, ráadásul ugyanannyi pénzedben lesz az egész, mintha megfoltoztatnád azt, ami van.
Tökfelesleges.. Akad, aki meg fogja venni, és így is elhasználja boldogan abban a tudatban, hogy nyomott árban hozzá tudott jutni. Te viszont ha megjavíttatod magadnak, akkor számolj vele, hogy nem túl jó érzés egy olyan cuccot birtokolni, ami szervizelt, nem garanciális, ráadásul összesen már annyiba került mint amiért egy kategóriával feljebb is lehetett volna újonnan választani..
Így is szép kis ráfordítás lesz (bár lehet hogy még olcsóbban is kijössz), de legalább megnyugtathatod magad, hogy tisztalappal kezdesz, és ugyanazért a pénzért ha bármi van vele nem kér enni, 2 évig elvégzi a szerviz ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli002
csendes tag
Sziasztok! Olvasgattam a fórumon, és nem mindenki ért egyet a képek minőségével. Valaki tudna linkelni tesztfotókat illetve egy tesztvideót (HD-ban) (((Saját képeket )))))
Köszönet érte előre is
[ Szerkesztve ]
-
Debesq
tag
Az gond ha a töltőfejből sercegő hang jön ki? Ma reggel vettem észre csak, és az előbb is kipróbáltam, még mindig olyan. Nem tudom ilyen volt-e a dobozból kivéve is. Így nem merem használni
-
Simivok
senior tag
Kellemesen csalódtam az ICS-ben, azt hittem, hogy nem fogja elnyerni a tetszésemet az UI. Meg azt hittem, hogy eltűnnek a sarkok. Lehet, hogy pénteken az egyik példány az enyém lesz.
Galaxy S23 256GB Cream
-
Winchester95
őstag
Én meg megválok sajna Live with walkman telómtól...Ez hozta az élet.......
Viszont az eddigi legjobb telefonom ami volt.(volt már a kezembe defy,x10i,omnia7 stb...) -
steveboy86
tag
Sziasztok,
na végül én is felraktam az ICS-t, rootolt GB-re. Egy olyan kérdésem lenne, bár lehet már szóba került, de az smst be lehet úgy állítani mint a GBnél, hogy normálisan kezelje az ékezeteket és ne 2-3 sms-ben küldje el az egészet? -
Simivok
senior tag
válasz Winchester95 #6895 üzenetére
Szabad tudni, hogy miért válsz el tőle, ha olyan jó telefon?
Galaxy S23 256GB Cream
-
Deck
titán
Ez a DSPManager fantasztikus, sokkal jobban szól a lww-em tőle, headseten is
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Akciófigyelő: minit is vehetsz a szinglik napján
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest