Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • nemlehet

  őstag

  válasz LurkerSheik #54 üzenetére

  Nem értem az emojit, de oké, te biztos bölcsebb vagy mint én.

  Amúgy igen. A legtöbb infrastrukturális beruházás nem állt ahogy a legtöbb termelő üzem sem. Ami leállt az az irodák, turizmus és szolgáltató szektor.

  Nem is csoda, szabadtéri munkáknál maszkviselés mellett minimális a fertőződés esélye. Pláne ha be van oltva mindenki. Láthatóan nem vált be amcsiban a zárlat mert nem elég fegyelmezett a lakosság. Akkor viszont már jobban jártak volna ha felpörgették volna a beruházásokat főleg, hogy jelentősen csökkent a forgalom és az embermozgás, tehát akár kritikus útvonalakhoz is hozzá lehetett volna nyúlni.

  Akkor és ott kellett megoldás és múltbéli tapasztalat híján ezt a módszert választották.
  Úgy tűnik elég rosszul.

  Usa politika nagyon kiegyenlített kétpólusú (demokrata-replukánus)
  Az amerikai politika minden csak nem kiegyenlített. A demokrata párton belül is iszonyat széthúzás van, csak egyelőre a közös ellenség (republikánusok) nagyobb ellenség. A szélsőbalos ultra liberális demokrata és a Biden féle corporate democrat messzebbe van egymástól mint Biden és Trump.

  Ez az autokratikus rendszerek egyik előnye ilyen helyzetekben kétségtelen.
  Láthatóan amúgy az autokrata rendszerek szarul jöttek ki a járványból. Ellenben az olyan kőkemény diktatúrák mint Dél-Korea, Új-Zéland, Japán ugye... Jah várjál, lehet a kormányba vetett bizalom és a polgári fegyelem számít ami se az USA-ban se EU nagy részén nincs meg?

  Utólag nagyon könnyű okosnak lenni, millió ember élete felett.
  Nyilván, hindsight is 20/20... De engem nem is fizetnek azért dollár milliókra, hogy akkor és ott hozzak döntést, utólagosan meg egyelőre még szabad kritizálni. Tanulni kell a múltból nem mentegetni.

  [ Szerkesztve ]

  Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólok Aktív témák