Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
ntomka
nagyúr
Most miről van szó?
ツ Headphones on - World off
-
BlackPriest
őstag
Attól, hogy egy alig látogatott (magyar) oldalt feltör egy robot, még nincsen a spájzban az iszlám állam népe front.
Te tudod, én tudom, az értelmesebb ember tudja, de a terror nem erre épül. Egy paranoiás amcsi, ha meglát egy arab feliratot a gyereke sulija honlapján, másnapra a fél tanulólétszám máshova jár, az iskolát meg ellepi a sok HBR szervezet. Na ezt jobb megelőzni a felvilágosítással.
Nekem ez jött le.
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
dajkopali
addikt
válasz BlackPriest #3 üzenetére
kb.
a hír megírásával az volt a célom, hogy megmutassam: attól, hogy iszlamista felirat jelenik meg Csajágaröcsöge honlapján, az még nem jelent közvetlen, célzott kibertámadást, bármennyire is ráugranak a hírportálok.
Talán már tíz éve is megvan, hogy az első ilyen megjelent Magyarországon is."fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
sptkyle
senior tag
Köszi a hírt.. ugy néz ki kimaradtam valami újdonságbol.
Ellenben ha most önként kiteszem az iszlám szöveget a saját oldalamra, akkor az is bekerül a hírekbe, és így ingyenreklámhoz jutok... klassz.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
bambano
titán
egy deface-ben nem az a fő érték, hogy defaceltek, hanem az, hogy van egy gépük, amiről lehet tovább törögetni.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
KEndre
HÁZIGAZDA
-
philoxenia
MODERÁTOR
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ha csak egy megírt és lezárt CD tartalmát teszem föl egy honlapra, az feltörhető?
"Nem azt ígérték, hogy a vagyonuk is itt lesz..." (by Jólvanezígy Ádám)
-
BlackPriest
őstag
válasz philoxenia #9 üzenetére
onnantól, hogy átmásoltad bárhova, írható is. vagy cd-ről gondolod futtatni a szerveren a weblapot? swap részek akkor is módosíthatóak, ha nagyon akarja valaki
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
bambano
titán
válasz philoxenia #9 üzenetére
az nem, de jó eséllyel nem is fogod tudni feltenni... egyébként nem kell cd, lehet readonlyra mountolni a diszket.
sajnos egy halom ótvar sz.rul megírt szoftver van (linuxra telepíthetőket is bele kell érteni, mielőtt flame lesz), amiket nem lehet normális védelmi rendszerrel futtatni, mert valaki úgy gondolta, hogy az úgy jó. például nem lehet noexec,nosuid,nodev-re mountolt /tmp-nél felrakni.
így hiába zárod le azt a területet, ahova az anyagodat felraktad, más írható terület még akad, és akkor már szét lehet vágni a rendszert.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MIUI / HyperOS topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?