Új hozzászólás Aktív témák
-
nyomdasz63
csendes tag
Helyesbítek már is: megvan,igaz,hogy rém lassan jött le,és egyszer újra kellett javító~telepíteni.Most már ugyan azt tudom vele,mint a Nokia Ovi Suite-val.
http://www.samsung.com/hu/support/usefulsoftware/KIES/JSP
Tehát: ugyan arról a helyről ugyanazt fényképezve az X2-vel,és az 5610-zel....és gépre rakva...így monitoron nézve bizony sokkal jobbak,szebbek a Samu képei. -
litory
csendes tag
Sziasztok!
Sokan észrevették, hogy nem lehet 500k-nál nagyobb appokat telepíteni.
Erre találtam megoldást. Be kell pötyögni ezt a kódot: *#52828378# majd az így elővarázsolt menüben OTA Test alatt a max jar sizet átírjátok amire akarjátok, és ment. Nekem így sikerült felraknom egy 1,7 megás appot. Az a hátrány, hogy valamiért csak 6 megányit lehet felpakolni összesen, erre még keresem a megoldást, ha valaki talál rá, az szóljon.Üdv: Litory
Üdv
-
Micuir_M
tag
válasz nyomdasz63 #650 üzenetére
A képküldéssel én is kisérleteztem. Azt tapasztaltam, hogy az 1M-nál nagyobb képekre írja ki, hogy nem támogatott fájltípus. A kisebbeket kezelte.
De nem értem, mert a saját kamerája is csinál 1M-nál nagyobbakat és azokat kezeli.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m
-
törölt tag
sziasztok,
holnap lesz mobilnetem a telóra a t-mobiltól.
valaki tudna segíteni, hogy miket kell beállítani a telón?
(a telefon független amúgy, tehát nincs benne semmilyen t-specifikus beállítás)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz norbee2244 #656 üzenetére
ezt találtam, remélem műxik: [link]
-
törölt tag
válasz norbee2244 #658 üzenetére
köszi nálam is megy, sikerült még "tablemente" előtt
-
Kriza
őstag
Faternak vettem egy ilyen telót karácsonyra a Telenornál 12400 szép magyar forintért.
Kicsit elszomorított a doboz mérete. Hogy fog egy ekkora doboz kinézni a fa alatt... mint egy szappanosdoboz. De a telefon nagyon szép. Jó az anyagminősége, bár újonnan a Nokia 6300 minőségibbnek tűnt, mivel nagyobb felületen fém. Képek alapján azt hittem, hogy kiköpött Nokia 6300, de egymás mellé téve őket ez sokkal nagyobb. Ami egyáltalán nem baj. A kijelző tényleg nem nagy durranás, de szerintem ez kevésbé kritikus, mint egy okostelefon esetében. És legalább nagyobb a mérete, mint a 6300 esetében (még ha felbontásra ugyanakkora is).
Engem nagyon meggyőzött ez a telefon. Ez a kategória nem túl népes (butatelefon, mechanikus gombokkal, hagyományos kialakítással), szóval ha valakinek ilyen kell szerintem tökéletes választás. Az ára is nagyon baráti. Én is elgondolkodtam, hogy második telónak a droidos mellé egy ilyet, csak sajna a Vodánál nem árulják, függetlenül meg jóval drágább.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kabirobi
tag
Turbóóósim
-
norbee2244
senior tag
Azért halkan megjegyzem,hogy tényleg elég megbízható készülék,mert a galaxy tabom amióta megvan ( 2 hó) egyszer fagyott le és egyszer indult újra a primo pedig 5-6 hónapja van meg és még egy újra indulást produkált ,de akkor nagyon leterheltem(opera 12 ablak mindegyik kép)
-
-
törölt tag
Próba: hsz a telóról, gonet-s mobilnettel.
-
JanesKing
csendes tag
sziasztok!
melyik programot hasznaljatok a gmail-es mailek ellenorzesere es szinkronizalasahoz. illetve, ha olyan a mail akkor el is tudjam olvasni.
mert hasznalom a beepitett mail funkciot illetve a az Activesync funkciot is.
szoval aki hasznalja ezt afunkciojat a telonak, az kerem irjon.koszonom!
-
Fancy-boy
addikt
Megmondom őszintén én is gondolkodtam rajta, mert 12-ért nagyon baráti és tényleg nincs igazán választék.
Végül hihetetlen módon rátaláltam egy ÚJ Nokia 6233-ra, amit nem hagyhattam ki.
Érdekesség, hogy 2008-ban a BMW-hez gyártotta a Nokia, mint autótelefon, de végül nem építették be, és azóta várta, hogy használja valaki. Más a doboza is, mint az akkoriban forgalomba került "sima" készülékeké. -
bkingpeti
csendes tag
Sziasztok
Hogyan tudom aktiválni a zseblámpa funkciót?
Köszi a segítséget!
-
literati
tag
válasz bkingpeti #672 üzenetére
Már néhányszor volt erről szó. de újra:
alapképernyőnél, felfelé gomb folyamatos nyomva tartással, kikapcsolni is így kell, feltéve ha nincs hozzá gyors funkció beállítva(csak a felfelé gombhoz), mert akkor előbb ezt előbb ki kell iktatni a beállítás, telefon, gyors gomboknál.[ Szerkesztve ]
-
nyomdasz63
csendes tag
Turbó sim "felejtős". Én kettővel is próbálkoztam...nagyon sok funkció egyszerűen nem működik,a 3G sem...vagy alig,és össze~vissza.
Végül bevállaltam,hogy bukom a garit,és 2k-ért kikódoltattam. -
norbee2244
senior tag
válasz nyomdasz63 #674 üzenetére
Igen ez a turbo sim ez egy elég fura dolog. Valahol tök jól működik máshol nem és legtöbb esetben nagyon hamar elromlik. Lehetséges,hogy hamarosan eladó lesz a saját darabom bár lehetséges,hogy inkább megtartom tartaléknak ha nem tudok rajta túl adni értelmes áron..
-
JanesKing
csendes tag
válasz tonyrulez #670 üzenetére
koszi a valaszod!
Azt kerdeznem, hogy hol talahato a neten megbiztao forrasu programok a telohoz? mondjuk engem az elvira es a volan menetrend erdekelne elsosorban illetve a BKV menetrend javas valtozata.
a neten talalok rengeteg egyeb programot, de azert jo lenne, ha lenne valami biztos forrasu appok telohoz.koszi a segitsegetek!
-
meszipeti
aktív tag
Hol lehet beállítani azt, hogy az sms-t ne a sim-re, hanem a telefonra mentse? A kézbesítési jelentéseket a telefonra menti, de a beérkezőket nem.
[ Szerkesztve ]
"A játék az nem játék"
-
ther
aktív tag
Sziasztok!
Egy S5610-hez keresnék hozzá való szilikon tokot, vagy olyan tokot, ami védi a telefont, de lehet benne nyomogatni. Google nem nagyon segített ez ügyben, létezik egyáltalán ilyen tok hozzá?
Aálírás
-
Kali30
csendes tag
Sziasztok!
Honnan lehetne ingyen, programokat játékokat letölteni a telóra? Játék szinten mi az elvárható, ill készítenek még ilyen telókra játékokat? Alkalmazások?
Ennek a Samsung szoftvernek van telóról elérhető oldala, és lehet mindenfélét letölteni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ha szeretsz sokmindent letöltögetni és kipróbálni, akkor ez a telefon nem neked való
én is próbálkoztam vele, de az egyetlen használható külső alkalmazás az opera 4.4, nálam minden más (játékok, progik, stb...) vagy nem indult el, vagy bugzott, vagy akadozott.megy ugye erre a telóra csak java-s cuccok mennek fel, azokat meg már nem nagyon fejlesztik, ma már mindent az "okostelók"-ra írnak.
-
tonyrulez
őstag
válasz JanesKing #679 üzenetére
Egyszer kipróbáltam a KIES-Microsoft Outlook kombót, először működött rendesen, aztán össze-vissza syncelte, és tűntek el dolgok innen-onnan. Azóta nem használtam, személy szerint még Ubuntura kerestem ilyen synces progit, de nem volt működő.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz meszipeti #682 üzenetére
Az üzenet letöltése nem az SMS-t jelenti, hanem az e-maileket. SMS-t legjobb tudásom szerint sehogy sem lehet beállítani, hogy ne SIM-re mentse, bár ha megnyugtat, ha megtelik a SIM, akkor utána alapértelmezetten a memkarira ment. Töltsd meg a SIM-et SMS-ekkel, és kész
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Ismerősömnek kellett telefon TELEFONÁLÁSRA, állam leesett hogy 13-ért vesztegetik már Telenoréknál. Pár hónapja vettem még 20-ért. Kérem a különbözetet vissza
4 8 15 16 23 42
-
lacibacsi
addikt
válasz tonyrulez #688 üzenetére
Más kategória ugyan, de én a Samsung Advance-on vesztettem 30 ezret, három hét alatt.
Bár én most elmondhatom, hogy nekem egy minőségi 80 ezres telóm van, akik most vesznek ilyet, azoknak meg kell elégedniük egy ócska 50 ezres telefonnal...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
betonfelhő
tag
Az Anyview-t próbálom beállítani (3.2.33).
Nem tudja valaki, hogy ennél a telefonnál mi a key map kód az oldalsó hangerő szabályzó gombhoz, hogy azt használhassam lapozáshoz? -
nyomdasz63
csendes tag
Nekem is segítség kellene,-tegnap kellett volna először egy bejövő hívást rögzítenem-nem jöttem rá,hogyan kell.
Tudja valaki? -
norbee2244
senior tag
válasz nyomdasz63 #691 üzenetére
Nem tudsz rögzíteni tudtommal.
-
litory
csendes tag
Sziasztok!
Új felfedezést tettem a telefonnal.
Miközben a szervíz kódokat próbálgattam, véletlenül egy gyári visszaállítást sikerült eszközölnöm a telón. Megijedtem utána, mivel a GSM módnál folyamatosan megjelent az E betűs ikon ami azt jelenti, hogy van edge hálózat. Majd még jobban, mikor 3 nap után lement az akku 4-esre, hogy akkor sikeresen le is rövidült az üzemidő.
DE NEM ez történt, hanem, teljesen más. Az akku kijelzés normális telóhoz méltó lett! Most már kettesen is kibír egy napot simán, azaz az akku kijelzés is módosulhatott, és rendesen műxik, nem a végén merül rohamosan, hanem egyenletesen fogynak a kockák. Mindemellett átlagos használat mellett (napi2-3 fotó, 10-15 perc telefonálás) nálam így 9,5 napig bírja az akku
Ez az egyik legjobb készülék, ár érték arányban sztem verhetetlenÜdv
-
Nikifejű
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbálnám letölteni az opera mini-t,de nem engedi, azt írja,hogy nem tudja telepíteni mert nincs elegendő tárhely,vagy vmi ilyesmi...pedig szinte semmi sincs a tel. memóriában...mi lehet a baj?!
A másik kérdésem,lehet sokaknak ez alap dolog,de hogy kell beállítani,hogy a telefonra jöjjenek a freemail-es email-ek.Előre is köszönöm,ha valaki válaszol.
Üdv -
corbeau
csendes tag
Sziasztok!
Ma tettem szert erre a telefonra kártyafüggetlenül, s én kis naiv azt hittem, hogy beleteszem a sim kártyát, s minden működni fog... De neeeem... A segítségeteket szeretném kérni, hogy miként tudok rá netet varázsolni, T-Mobile-os sim esetén milyen beállítások szükségesek? Előre is köszi a választ!
-
corbeau
csendes tag
válasz norbee2244 #699 üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
Néztem az általad említett linken található beállításokat, de számomra sok értelmezhetetlen dolog volt. Végül a 1430-as számot felhívva kaptam egy e-mail-t általános beállításokkal [lényegében az itt fentebb linkelt oldal tartalmát küldték át] nekiláttam próbálkozni. A hozzáférési ponthoz annyit kellett írni, hogy internet, s már ment is.
Ismételten köszönöm a segítséget! Minden fórumozónak kívánok szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog új évet!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest