Új hozzászólás Aktív témák
-
Forrest Gump
tag
Sziasztok!
Lett egy ilyen telóm, egyenlőre elégedett vagyok vele.
A bluetooth gyorsabb bekapcsolására van vmi trükk?Köszönöm!
-
1picur
csendes tag
válasz Forrest Gump #1251 üzenetére
Te mit tapasztalsz fényképezés terén?
Telefonáláskor jól hallod a másik felet? Egy másik oldalon volt olyan, aki arra is panaszkodott, hogy halk. /"Iszonyu halk telefonalaskor soxor mar szinte belepreselem a fejembe hogy halljam a tuloldalrol beszelo hangjat. Lassu mindenhol( software, fenyekepzogep etc). A fenykepezogep, exponalaskor, mind a fenykep elmentesekor egyszeruen botrany sebesseget prdukal."/ Én, olyan sokat még nem telefonáltam rajta. Egyszer én is nagyon halkan hallottam a másik felet, de a többi pár alkalommal, nem volt vele gondom (de igaz, hogy minden alkalommal csendes környezetben telefonáltam).
Egyébként azt is tapasztalom, hogy a képeket is lassabban tölti fel Bluetooth USB-vel a PC-re egy korábbi Samsung telimhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
-
1picur
csendes tag
válasz Blackmirror #1253 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted. Ha neked is ennyi, akkor megnyugodtam.
-
1picur
csendes tag
Ja, én a kérdéseimmel nem negatív véleményt akartam kelteni. Csupán korábban kérdéses volt számomra, hogy normális-e fényképezésnél ez a sebesség (de már nem kérdés), meg 1x halk is volt (de mint említettem még nem telefonáltam túl sokat ezzel, és azt a keveset is csendes környezetben tettem, szóval még nem igazán tudok erről véleményt alkotni, így ez is csak érdeklődés volt, hogy ki hogyan hallja telefonáláskor a másik felet). A mai (2013.06.02-i, 13:05:20-as) bejegyzésemben egy másik felhasználó által egy másik oldalon írt kommentjeit is csak azért idéztem, hogy érdeklődjek arról, hogy vk tapasztalta-e az illető által írt észrevételeket. Szóval azért, mert ezeket a kérdéseket feltettem, még nyugodtan lehet tökéletes telefon.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
én mondjuk mondok mégegyet. A billentyűzet minősége nem üti meg a szintet. Elég bizonytalan nyomáspontok, és bár szép nagyok a gombok de az érzékelő alattuk nem felel meg. simán meg lehet ugy nyomni hogy nem érzékeli.
Ezzel együtt. Ha nem smsezel sokat.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Blackmirror
őstag
Amúgy tökéletes telefon nincsen és nem is lesz.
De ez közel van ahhoz,legalábbis nekem.Amire én használom arra tökéletes.
Pl észre sem vettem volna h 1-2mp amíg elkészíti a fényképet mert arra nem használom.
Amit úgy nehéz volt megszokni az a kijelzője,mert ugye én másodtelefonnak használom ,az elsődleges telefon pedig egy s-amoledes samu.Töréstesztet már hajtottatok végre?nekem sikerült,pedig nem jellemző hogy "dobálom" a telefonom Fürdőszobában esett ki a kőre pulóver zsebéből nagy lendülettel-csatt-nyekk-hátlap azonnal lerepült de nincs rajta egy karc sem pedig tüzetesen átnéztem...nem is tudom melyik részére eshetett a telefon.(szóval szerencsém volt).
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Sanya72
csendes tag
Sziasztok. Ma vásároltam egy s5610-es telefont, és az lenne a kérdésem, hogy a billentyűzete nektek is recseg ropog, olyan mintha egy nylon zacskó lenne alatta?
Sanyi -
meroly
veterán
+1261 és Blackmirror: köszönöm az infókat
Így már megnyugodtam, hogy nem mertem leváltani a nokiámat, mert ott nincs hangerő probléma, a képekre nem kell várni, mert én "fix fókuszos nokiákhoz vagyon e szokva" és ez nekem jó is. A gombok is jók, szóval azért kell a nem ajnározó vélemény is.Impossible is nothing
-
licskin
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik nekem ez a Samsung S5610-es. Végig olvastam mind az 1264 hozzászólást.
Egyetlen bizonytalansági tényező maradt bennem.
Korábban többen is arra panaszkodtak, hogy időnként újraindult a készülékük, és mindannyiuknak szolgáltatói volt a masinájuk. Talán mindannyian T-s vásárlók voltak, de ebben nem vagyok biztos. Én is ott tervezem a vételt, ezért kérdezem:
Fennáll-e még ilyen jellegű probléma, s ha igen, akkor kiderült-e, hogy mi okozza és hogyan szüntethető meg?[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
2 Telenorosom közül egyik sem indult eddig újra.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
Engem az idegesít, amikor emailt keres és nem talál hálózatot, mert ezután befagy a lezáró képernyő. Tehát az email-ellenőrzéskori időt fogja mutatni addig, amíg fel nem oldom a telefont. Néztem is tegnap délben hogy hogy lehet még csak reggel 8 óra
A bőrtok pedig nekem eddig volt jó. A kihúzókája szépen lassan levált a tokról, aztán teljesen le is szakadt. Anélkül meg nemigen használható, alig tudtam kiszedni a telefont belőle.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
turek
csendes tag
Előzőleg Nokia telefonom volt és a telefonkönyvet szabványos csv formátumban mentettem le. Miként tudom azt felvarázsolni erre a készülékre ?
-
fattyu
veterán
válasz tonyrulez #1269 üzenetére
ja ha már email.
Beadtam a mail kliensnek a gmaim fiókom. használom aktí@an 2007 óta. Nyilván SOK mail van rajta. a telefon max 1000et kezel le. ami nem lenne gond. kidobja a hibát hogy 1000 max majd elkezdi letölteni. A VÉGÉRŐL. Nademiért??? Miért nem az elejéről? Ez szerintem arcpriító baki.
Mondjuk mindegy mert az appokban ott egy gmail kliens de az is elég nyögvenyelős.Mindegy továbbra is azt mondom. ha valaki megcsömörlött a konnektorfüggéstől és nincsenek nagy elvárásai annak ez a teló jó. De helyén kell kezelni.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
lsdighsidgsd
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a telóra az Opera Mini 4.5-öt innen (http://www.opera.com/mobile/download/versions/), és miután feltelepül, ezt a hibaüzenetet kapom:
Connection error
operette:/message?t=Connection+error&h=Error code%3A+1 cím, melyet meg akart nyitni, jelenleg nem elérhető.
Győzödjön meg róla, hogy a webcímet (URL) helyesen írta be, majd próbálja meg újratölteni a lapot.Gondolom itt kéne elfogadni a szabályzatot, de nem is jelenik meg, és így minden alkalommal újra települni akar. Ha a kezdőlapra navigálnék, akkor is ezt kapom, viszont érdekes módon más oldalakat gond nélkül meg tudok nyitni. Mi lehet a baj, miért kapom ezt az üzenetet indításkor?
-
Falcon C.
aktív tag
Nemrég leejtettem, az LCD kinyiffant. Ma vittük szervizbe, ahol közölték, az még annyira új telefon, hogy nincs hozzá cserealkatrész, talán 2-4 hét múlva. Szóval, óvatosan a törésteszttel!
[Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]
-
tonyrulez
őstag
Gmailban beállítható hogy az IMAP alapú mappa max. 1000 levelet tároljon.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz lsdighsidgsd #1273 üzenetére
Töltsd le inkább a 4.4-et, szinte ugyanaz, én is azt használom és az nem csinál ilyeneket.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
válasz lsdighsidgsd #1278 üzenetére
Telefon böngészőjében megnyitod az m.opera.com-ot, további letöltési beállítások, és ott lesz a listában a 4.4-es. Alapból a magyar verzió jön le, ha mégis angolt írna zárójelben, akkor pedig az alatta lévő linken lehet kiválasztani a magyar verziót.
4 8 15 16 23 42
-
FRENK1988
veterán
Faternak ez vagy Asha 300-at vegyek. Anyusom nagyon elégedett a S5610-vel
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
csubi90
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy gondom az S5610-essel. Úgy olvastam, hogy a névjegyek száma dinamikusan bővíthető, viszont 1000db-nál azt írja ki, hogy megtelt a memória.
Tudna valaki ötletet adni, hogy hogyan tudnám mégis bővíteni? Esetleg van rá valamilyen program?
Üdv.
-
s3toraph
senior tag
válasz tonyrulez #1207 üzenetére
Nekem is volt ezzel gondom. Fateromnak lett másik munkahelyi telója, egy nokia 3110c helyett ez a samsung. (A nokia nagyon brutálul bírta a gyűrődést, mezőőr, kapott port rendesen, meg párszor átment rajta morotorral is földúton, semmi baja, még egy hajszálrepedés sincs! Akksival megy 2-3 napot, pedig vagy 4 éves. ) Na szóval, mondom átmentem a neveket. Erre van a telón 323 db... na mondom másoljuk sim-re. Igen ám, de ha hosszabb a név, akkor levágja a végét mert nem fér rá a sim-re... ... gondoltam nem fogok szórakozni utólagos átírkálással, inkább felmásolom gépre. Ez sima ügy volt a nokiával, nokia suite, teljes névjegyzéket lementettem 2 db kattintással! Csinált 323db vcf fájlt. Telócsere, samsungot bedug, kies-t telepít, előre örül hogy két kattintás és rámennek a névjegyek... na persze hogy nem lehetett így megoldani... ez a nyomorék kies csak egyesével tudta hozzáadni a névjegyeket, sehogy nem lehet kijelölni többet!!! Nem volt időm fórumozni, így 1,5 óra alatt hozzáadtam egyesével... gondolhatjátok, jojózott a szeme a végére...
Na most, azért írtam le mindezt, hogy megkérdezzem a tapasztaltabbakat, mi lett volna az egyszerűbb megoldás? Létezik-e olyan út, ahol egyben rá lehet másolni erre a samura a lementett névjegyeket?
Még két kérdés:
1.: Ez a telefon tartalmaz valahol fémet? Mert úgy mondták hogy fémvázas, azért kaptak ilyet, hogy bírja ez is a strapát, de én mindenhol műanyagnak érzem...
2.: Akksit hogyan kell használni, hogy menjen ilyen szép 5-7 napokat? Én elsőnek kivettem a dobozából, rászórakoztam a névjegyeket, így gépre volt dugva usb-vel jó 2 órát, ilyenkor megy a töltés is, majd bekapcsolva kapott kb. 16 óra töltést. Azóta rendesen van használva, ha lemerülés közeli állapotban van, megy töltőre. Ez így jó módszer volt, vagy csináljak vele még valamit?[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
s3toraph
senior tag
válasz tonyrulez #1285 üzenetére
Köszi, láttam, de nincs fapadosabb ,egyszerűbb? Most még konvertálgassak is... amihez még egy konvertáló progi kell... nokiával nem kellett vacakolni, ment mint a villám a dolog. Nem szeretem ha nem ergonómikus, rosszul átgondolt egy ilyen kezelő szoftver... most olyan nagy dolog lett volna egy csoportos kijelölés és egy drag & drop funkció bele? Vagy erre csak másik gyártók képesek? Nálam ez nagy fekete pont. Arról nem is beszélve, mire a kies feltelepül, - kis túlzással - lemegy a barátok (jelzem SSD-re)...
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
tonyrulez
őstag
válasz s3toraph #1286 üzenetére
Félreértesz. A vcf-et nem kell átalakítani, az rögtön mehetett volna a telefonra. Akkor kell konvertálni, ha a régi telefon csv-ben menti le a kontaktokat, de neked rögtön vcf-be tette. Pont ez lett volna a "legfapadosabb", hogy rámásolod telóra a mappába, és biztonságimentés-kezelővel bemásolod a névjegyzékbe.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
s3toraph
senior tag
válasz tonyrulez #1287 üzenetére
Bakker... ... igen eléggé félreértettem, így tényleg nem hangzik időigényesnek, sem bonyulultnak.
Mondjuk nincs benne memcard, de addig kotortam volna elő egyet. Minden esetre köszönöm a felvilágosítást! Persze attól még neheztelek a kies fejlesztőire...[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Lenne két gyors kérdésem a telefonnal kapcsolatban.
1. Gmail automatikus szinkronizálása megoldható? Azaz hogy értesüljek a bejövő üzeneteimről, manuális frissítés nélkül is.
2. WhatsApp telepíthető rá, és futtatható folyamatosan a háttérben? Régi S40-es Nokiákra van, node az a verzió felmenne erre is?[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
tonyrulez
őstag
1. Igen, magától is tud szinkronizálni, beállítható a gyakorisága (1/5/15/30perc, 2/4/6óra)
2. Nem tudom hogy telepíthető-e, de az biztos hogy nem fog a háttérben menni. Csak a gyári alkalmazások tudnak, de azok meg hibernálják magukat, így értesítést sem tudnál kapni, hiába megy,4 8 15 16 23 42
-
St3ven
addikt
válasz tonyrulez #1291 üzenetére
Köszönöm a választ!
Az is beállítható a Gmail-nél, hogy pl. este 10 és reggel 6 között ne szinkronizáljon? És amikor "ránéz" az emailekre pl. kétóránként, akkor el is indítja az adatkapcsolatot, vagy annak folyamatosan bekapcsolva kell lennie, hogy egyáltalán működjön?
Az S40-es Nokiám is elvileg csak a gyári alkalmazásokat tudja a háttérben futtatni (SMS, médialejátszó), viszont valahogy megoldották, hogy a WhatsApp is háttérbe tehető. Ekkor folyamatos marad az adatkapcsolat is, és jelez, ha üzenet jött. Ezért gondoltam, hogy esetleg erre is megoldható.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
tonyrulez
őstag
Azt nem lehet beállítani, hogy mely időszakokban szinkronizáljon, az adatkapcsolatot pedig csak akkor indítja el, amikor kell, tehát ellenőrzéskor és letöltéskor. Ha nincs új levél, akkor összesen 2 kb-ot használ el, ha van levél akkor értelemszerűen hozzámegy annak a mérete, ami rövid szöveges üzenet esetében 2-20kb közé esik, de beállítható hogy max. mekkorákat töltsön le. Nekem havonta 6 MB-nál többet még fogyasztott, tehát egyáltalán nem nagy adatigényű.
WhatsApp-hoz nem tudok hozzászólni, feltelpítettem volna hogy megnézzem, de nincs elég hely már a telefonon.4 8 15 16 23 42
-
Amalgam
aktív tag
Lehet erre a telóra utólag magyar nyelvet feltenni?
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
tonyrulez
őstag
válasz Amalgam #1294 üzenetére
Állítólag van hozzá frissítés, próbáld meg hátha felmegy vele együtt a magyar nyelv is.
4 8 15 16 23 42
-
ntomi0730
senior tag
válasz Amalgam #1294 üzenetére
Sajna a frissítéssel nem fog magyar felmenni, mivel az adott régiónak a frissítését figyeli. Beviszed egy gsm boltba, és megmondod, hogy magyar nyelvet szeretnél rá, ill. tegyék rá a független magyar softot. 10 perc az egész. Vagy otthon Te magad megcsinálod, de ebbe ne menjünk bele.
[ Szerkesztve ]
-
Amalgam
aktív tag
Ha nem a szolgáltató teszi rá, akkor a garancia ugrik, nem?
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest