Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    Na gyerekek, megvan... :W Van a Pannon Online-ban egy olyan, hogy EDSZ deaktiválás (Emelt díjas szolgáltatás deaktiválása). Ez egy külön lévő szolgáltatás, pont mint a hangposta, hívásértesítő, stb. Én ezt pár napja benyomtam, abban a tudatban, hogy ez az emelt díjas szolgáltatásokra vonatkozik (merthogy a betűk nekem ezeket a szavakat adják össze). Itt ki mire gondol? Én konkrétan arra, hogy például még véletlenül se jöhessen mondjuk csengőhangos sms hetente 5-ször 2 ezerért (gondolom ismeritek a reklámokból és a pórul járt emberek történeteiből). Na mondom, ilyen ne legyen még véletlenül sem, legyen hát.
    Az imént beszéltem egy hölggyel a Pannontól, aki kissé felemelt hangomat hallva jobban utánanézett a dolognak, és elmondta, hogy ez a mágikus szolgáltatás úgy ánblokk kilövi a netet.
    Lehet hogy csak nekem egyértelmű, hogyha van egy csomagom, amiben van net, sms, mms, és 150 perc beszélgetés, akkor nem sorolom a csomagban lévő netszolgáltatást emelt díjasnak? Miért lenne nehéz megírni az algoritmust úgy, hogy mondjuk amikor aktiválom, akkor lefut egy check, ami nézi, hogy van-e a csomagomban net? És mondjuk miért nem dob fel egy ablakot, hogy te barom vagy, mi a netedet is emelt díjasként kezeljük?
    Vagy akár miért nem lehet odaírni zárójelben: csökkent értelműeknek (mint ezek szerint én is) - ez az opció lezúzza a netedet is, hiába fizetsz érte, (hisz benne van a csomagodban, fizetni fogod ha letiltod ha nem).

    Szóval egyrészt én voltam barom, hogy aktiváltam valamit, amiről azt gondoltam, tudom, hogy mi az. Másrészt viszont a rendszerben is valami hiba van, hogy ezt megtehettem.
    Egyébként ki az a hülye, akinek van egy netezős csomagja, fizeti, aztán a netet kilövi belőle? Vagy nem értem, mire is jó ez az opció...

    Mindenesetre apndroid helyett ezentúl azt fogom javasolni, hogy pipáljátok be ezt a beállítást. Garantáltan nem lesz net ;]
    Na mindegy, a lényeg hogy úgy tűnik megoldódott a dolog, holnap már talán lesz netem is a telefonon, kezdhetem belakni. :D Köszönöm a segítségeket srácok, jól esett, hogy az ember vissza is kap valamit :R

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák