-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz Rinocerosz #30700 üzenetére
Eddig nem játszottam a telefonommal mióta megvan (S9+), de múlthéten leszedtem az Asphalt 9-et. Na akkor melegedett meg először a telefon a kezemben.
Give them hell Ukraine!
-
kelly416
veterán
válasz helixP #30689 üzenetére
Hát... azért [ennek] fényében [ez] jobb lett, pedig a második gyári app-al készült, az első meg ezzel a camera day alkalmazással a Te beállításaiddal. Aztán át tettem HDR+ parameters-t 24 képkockára, bár szerintem nem sok köze van hozzá, csak jobban sikerült megoldani az algoritmusnak a feladatot, de [ezt] alkotta, ami meg kiváló teljesítmény szerintem nappal szemben.
Szóval nem fogom mindig ezt használni, de vannak pillanatok, amikor jobban teljesít a gyárinál, az biztos. -
Rinocerosz
őstag
Annak örülnék ha kiadnák telefonra a régi ps2 játékokat... mert ezek amiket most le lehet szedni nem valami nagy számok.
De egy jó ps2 játékot nagyon tudnék élvezni akár mobilon is és végre lenne valós indok arra is, hogy a gpu-t is fejlesszék rendesen.Szerintem azért is melegszik ennyire mert au exynos nem túl erős főleg játékok terén.
-
.Szaki.
addikt
válasz Rinocerosz #30704 üzenetére
Vice City, San Andreas, ezek játszhatók.. Alapvetően sose játszom mobilon komolyabb játékkal, max unaloműzővel, de ezt a kettőt nosztalgikus hangulatom miatt végigtoltam telefonon is pár hónappal ezelőtt, teljesen élvezhető volt.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz kelly416 #30703 üzenetére
Egyetértek, a legnagyobb baja az, hogy nem mindig konzisztens, és fontos, hogy hova böksz, mint fénymérési pont, de én rendszeresen ezt használom, az én szememnek jobban bejön az ég/fű feldolgozása, mint a gyárinak.
e-newsee: Hm... Érdekes. Újra felrakást, Cache törlést javaslok. Nem volt előtte más Gcam verzió? Oreo-n vagy, vagy Pie-on?
-
e-newsee
addikt
válasz helixP #30709 üzenetére
Írtam már közben, hogy megoldódott. Működik is. Csak nem gondoltam volna, hogy még találkozom ezzel az android betegséggel, hogy ha kevés a tárhely, akkor nem enged telepíteni. Utoljára Xperia Mini Pro-nál találkoztam ezzel, hogy a figyelmeztetési küszöböt még nem érte el a tárhely, de egy pár kb-os alkalmazást már nem tudott feltelepíteni. Akkor is nyomoztam, hogy mi lehet a baja, és ilyen neten olvasott tipp alapján jöttem rá. Csak akkor még kb-okról volt szó, most meg bőven gigabájt felett van üres hely, de egy pár megás cucc mégis fennakad.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ArthurShelby
addikt
-
IamTheDog
tag
Sziasztok,
hónapok óta nem használtam az S9+ telefonomat, Huawei Mate 20 Pro-n toltam helyette, most viszont visszaváltottam, le is frissült a júniusi biztonsági frissítéssel, viszont meglepődve tapasztaltam, hogy XEH/XEH,XSG/TMH lett a CSS. Az lehet, hogy azért, mert voltam Dubajban az év elején, és ott volt a telekomos mellett emirátusos sim is benne? Egyáltalán számít az, hogy most ez a CSS?
-
csorbajeno
veterán
válasz IamTheDog #30714 üzenetére
Az az arab SIM-kártya miatt váltott át, ha egy pillanatra átteszed abba a slotba a Telekomos kártyát, akkor az is visszaáll XEH-ra, de lényegi jelentőssége nincs, mert az első kód határozza meg, hogy mi szerint frissül. Az pedig nem változott, maradt a magyar fúggetlen, az XEH.
-
kiskeni
aktív tag
Tudtátok, hogy a Samsung Pass nem csak a Samsung böngészővel működik? Firefox-al is megy, igaz felvenni bejelentkezéseket vele nem lehet. Ha előtte Samu böngészőből felveszed, akkor viszont fogod tudni használni belépéshez az ujjlenyomatodat Firefox-ban is.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
MODERÁTOR
válasz szemy94 #30722 üzenetére
Ebay. kb egy 10-es volt anno. Linkem nincs sajnos. Ritkán használom, főleg vonaton, ha sokat megyek. Amúgy profi darab, minőségi. Van kis kitámasztója. Plusz egy gomb, hogy bekapcsold. Magától nem tölt, csak ha bekapcsolom. Használatra ugyanaz, mintha madzagon lógna egy powerbank rajta, csak "kényelmesebb".
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Linkin1994
senior tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy egy Ses-ben tavaly augusztusban vett tokot milyen külsérelmi nyomnál cserélik ki garanciában ?
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
jeni
félisten
válasz Linkin1994 #30724 üzenetére
tűrés,szakadás.
de ezt bizonyítani kell,hogy gyári hiba miatt történt.nekem a Speedshop tagadta meg,holott 1 év gari volt a számlára rá írva,még közölte az eladó,hogy örüljek,hogy elment 9 hónapot a tok amúgy ő 6 hónap után még ha gyárilag 1 év van, semelyikre nem adja áldását a cserés garanciára!
tehát az az ürge a gyári garanciát egyoldalúan megtagadta pedig csak egy bolti alkalmazott volt.
perelni egy 7000Ft tok miatt nem akartam, az idegeimet tönkre tenni sem,de nyilván ez volt a céljuk,
azóta nem vásárolók tőlük semmit se. -
szemy94
senior tag
válasz MADcat #30723 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasó tényleg nincs kivágva? Megtaláltam e-bay-en, de a termékfotókon ott is úgy van, hogy nincs. Amúgy állandóan (7- ből 6 munkanap, egész nap) nagyon kényelmetlen használni?
Szerk.: bár "poén" , hogy direkt vettem S9-et, mert nincs kameralyuk, és főleg mert nem tepsi, most meg féltéglát csinálnék belőle, de sajnos gyenge az üzemidő[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
helixP
nagyúr
válasz szemy94 #30726 üzenetére
Nekem is van egy másik fajtából, mert egy közepes túrás napon minimális navigáció és fotózás után már kora délután enni kért. Tényleg szörnyű az üzemidő.
4500 körüli mAh-nek mondják, tehát lejön belőle a 25%-veszteség, marad 3500 körüli. Olyan 3xtölti fel 30%-ról 90-ig. Persze melegszik valamennyire.
Valamennyire persze, féltéglát csinál belőle, de azt, hogy együtt lehet-e vele élni Neked kell tudnod[ Szerkesztve ]
-
Gaabe
tag
Megéri e beruházni videózáshoz a Filmic Pro-ra? Eddig a gyári kamera appot használtam Osmo mobile 2-vel, Nagyjából elégedett vagyok, de jobb e a Filmiccel? S9+
-
szemy94
senior tag
válasz MADcat #30728 üzenetére
Nincs tervbe új telefon, ez is pár hónapos, szeretem is csak az üzemidő...Viszont bármikor tudom tölteni autóban (munkahely), csak valaki irta, hogy kikopott neki a csatlakozó, nah azt nem szeretném , otthon már vezeték nélkül töltöm, autóba is úton van a töltős tartó, de már a második, az első nem volt túl jó, az eladó küld újat. Meg rendeltem hozzá végre gyorsabb töltő fejet is, a kettő együtt hátha jól fogja tölteni (nem 150 mha-val)
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Heni1979
újonc
Sziasztok
Független S9+ dual Simes telefonom van 2 hónapja.
Amióta megvan, még egy frissítést sem kaptam rá. Biztonsági javítás szintje 2018. Dec 1
Német független szoftver van rajt.
Manuális kereséssel sem talál frissítést.
Tudok még valamit tenni, vagy jobb, ha a vásárlás helyén kérek szoftverfrissítést? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kungzi #30525 üzenetére
Azért ez vicces, hogy most jutottunk el idáig (vagy csak most épp ezt fújták fel). Annak idején a Sony-nál volt sok hasonló eset, amikor azzal promózták őket, hogy medencében is lehet velük videózni, aztán a klóros víztől pár perc után tönkre mehetett a teló..
Véleményem szubjektív...
-
-
CTraktor
csendes tag
A júliusi biztonsági frissítés óta nem működik nálam a Package Disabler PRO. Más is tapasztalt ilyet?
-
dkovizoli
addikt
válasz Heni1979 #30735 üzenetére
Itt is simán menne normális helyzetben. De te nagy valószínűséggel egy olyan régió és rom pároson állsz a telefonon, amit nem adtak ki hivatalosan. Ne kérdezd, hogy miről beszélek, mert hosszú leírni újra. Rakj fel ide egy képernyőképet a jelenlegi szoftver adatai pontról, amin látszik a szolgáltatói szoftververzió és a build szám is. Abból okosabbak leszünk.
-
SemmerFH
tag
Üdv!
Valaki találkozott már az alábbi problémával:
Van egy Gear S3 órám. Amennyiben az nem csatlakozik a telefonomhoz, akkor az autóm fejegységéhez (RNS315) gond nélkül csatlakozik az S9+ telóm hívás és hang kapcsolattal. Viszont amikor az óra a kezemen van, akkor nem hajlandó hangot átvinni a teló. Ilyenkor BT lekapcs, fejegységet csatlakoztatom először, majd az órát. Ebben az esetben okés a dolog. Nincs erre valami megoldás? BT fejegység beállításnál be van kapcsolva a hangátvitel. Kivéve az első esetet, mert akkor bekapcsolni sem tudom.Kezd rohadtul idegesítő lenni a dolog.
PSN: SemmerFH
-
Chamoro
tag
Fúj de szánalmas ez az üzemidő
Ha az S11 nem mutat újat akkor vééééégeztem a Samsunggal. Rakás hulladék a mostani
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- MinDig TV
- Androidos tablet topic
- A Realme is elhagyja Németországot