-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lemaradtam erről a nyereményes dologról.
Hol, mit lehet nyerni ha regisztrálok? -
törölt tag
válasz alcapone386 #14308 üzenetére
Köszönöm!
-
veterán
válasz Bathalsar #14285 üzenetére
Olcsónak nem mondanám, de aki itthon akar venni vezetéknélküli töltőt, annak jó.
Aki olcsón akar jót, az Kínából vesz ilyet féláron.
(Bár ennek a szineiből látszik, hogy Xiaomi telefonokhoz tervezték őket, de Samsunghoz is tökéletesek )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
veterán
válasz leslien #14311 üzenetére
Hú, na ez tényleg érdekes dolog, most merült fel bennem egy DEX vásárlásának az ötlete, de akkor leteszek róla.
Mindenesetre egy magasabb szintű felhasználói élményhez kellene még a TYPE-C -> HDMI interfészen felül egy egér és egy billentyűzet csatlakoztatási lehetőség is, de szerintem az is jönni fog rövidesen.
-
sinak
tag
-
veterán
-
Ákkk
addikt
válasz csorbajeno #14281 üzenetére
Az s6 még most is kapott biztonsági frissitést...
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a retina scanner az nem bántja a szemet? Kicsit fura még nekem, de mintha neha egy picit fajna utana a szemem. Lehet csak beképzelem, de vegulis fenyre sotetedo szemcsiben sotetitve siman lescannelte azert az nem egy gyenge dolog... Szerintetek?
-
Bathalsar
aktív tag
válasz Donki Hóte #14310 üzenetére
Olcsó az eddigi, gyári megoldásokhoz képest. És nem biztos, hogy annyira jó vétel kintről. Még akkor sem, ha töredékébe kerül. Távol álljon tőlem, hogy reklámot csináljak a Samsung-nak.
Csak egy példa. Annak idején rendeltem Nexus 5-höz vezeték nélküli töltőt. Az eredeti másolatát, baromi jó áron. Azonban hibás volt, lötyögött benne valami, így hol töltött, hol nem. Ment is a kukába, mert nem akartam kockáztatni.
Könnyen lehet, hogy az eladó küldött volna egy másikat, ha megreklamálom, de ismerve a Kínából érkező áruk átlagos szállítási idejét, könnyen kiszámolható, hogy kb. 2 hónapba került volna, hogy legyen végre egy - valószínűleg - jó töltő.
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
törölt tag
Nem tudom hogy osztják le a frissítéseket, én általában az elsők közt szoktam megkapni az Arab Emirátus régiós készülékemre, de most semmi, még a szeptemberi van mindig, nem mintha baj lenne vele, csak na már mégis...
Van még itt valaki akinek független, nem mókolt, külföldi régiós telefonja van, és még nem kapta meg otán a frissítést? -
kungzi
veterán
válasz Donki Hóte #14310 üzenetére
Én ilyet rendeltem! Link
Még nem jött meg!
-
-
Cultus
tag
Sziasztok!
Pár napos az s9+-om, Médiás vásárlás.
Ami problémám van, hogy pl. metróban elveszti a 4G-t, de ha kiérek a felszínre akkor sem találja (pontosabban az esetek 50%-ában) csak egy újraindítás után!
Tapasztaltatok már ilyet?
Illetve mi lehet a probléma?
Az s8+-ommal ilyen soha nem volt és most elég csalódott vagyok..."Ha valakinek több boldog perce volt, mint ami fájt, az álljon elém, és árulja el a titkot, amit talált."
-
Reverting
őstag
válasz zombinyul #14293 üzenetére
En 2500ft-ert vettem a gyarit... de mar a kukaban... es elmehet a samsung a foliajaval a pic...ba...
Mert ez a kinai TPU eddig a legjobb amit neztem, elo es hatlapi 600ft bol kijon es tokeletessen felment es nem jon fel sehol a toktol sem...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
ZGO
tag
Sziasztok,
kérdéssel fordulnék hozzátok:
Beállítottam a "biztonságos mappa" alkalmazásban, hogy mely programokhoz kérek mindenképp jelszavas/biometrikus/mintázatos zárolást.
Ennek ellenére ha jön egy értesítő a beállított alkalmazásra (pl google alkalmazások, router, paypal), ahhoz a telefon megjeleníti külön a zárolt (lakat a jobb alsó sarkában), és a zárolás nélküli értesítőt is beadja... ergo mintha feleslegesen állítottam volna be.
Itt is elkerüli valami a figyelmem a beállítások között? A "nézet" az "mappa" beállításon van.
Ti használjátok ezt a funkciót? -
davidkm2
tag
Sziasztok!
Hétfőre virradó hajnalban sikeresen elhagytam a gyári AKG fülesemet, és a következőt szeretném kerdezni tőletek:
Milyen fülhallgatót ajánlotok mellé, vagy esetleg hallgattok S9+-szal?
Jelenleg a következőkkel szemezek: Xiaomi Piston 3, In Ear Pro HD, Rock Zircon
Válaszokat előre is köszi!
-
sid87
senior tag
válasz Devilstudio #14242 üzenetére
Én EZT ajánlanám. Szinte mintha tollal írnál, vékony a vége és jól működik!
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
veterán
Az általam ajánlott Qi töltő Baseus márkájú. A Baseus az olyan brand, mint a telefonok között a Xiaomi. 4 éve mindenki a hasát fogta a röhögéstől a név hallatán, 2 éve kezdték elhinni az emberek, hogy használható dolgokat gyártanak, ma már egyes szegmensekben piacvezető megoldást kínálnak, 2 év múlva pedig ki tudja, hogy mi lesz...
Szóval a Baseust gagyi töltőnek titulálni nem a Baseusra nézve mosolyogtató
-
veterán
válasz davidkm2 #14331 üzenetére
Vita nélkül Rock Zircon. Most akcióban 7,9 dollár, ennyiért ez bestbuy.
Van persze nála jobb füles, ja, csak az 30 dollár fölött van.
-
davidkm2
tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kipróbálom ezt a rock zircont, annyi pénzért megér egy próbát.
Ha nem, akkor rákacsintok a Skullcandyre, és a Jabrára.
Bár nem zavarnak a kábelek sem[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
Egyébként most ráfrissítettem, és megjött a frissítés a Telenoros mobilomra, úgyhogy töltöm is.
Olvasgattam már erről, de nem találom: Ez a front camera improvement mint takar a gyakorlatban?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Fitzgerald
veterán
válasz Donki Hóte #14335 üzenetére
Van még egy rakás jobb füles annál 10 dollár környékén is. KZ ATE, KZ ES4 pl.
És akkor ezek csak a 10 dollár körüliek. Ezeknek még a hangképe is hasonló a gyári AKG-hez. -
veterán
válasz Fitzgerald #14339 üzenetére
Lehet, hogy az általad írt fülesek jobbak, mint a Rock Zircon, lehet, hogy nem jobbak.
De, hogy drágábbak, az tuti biztos
-
Fitzgerald
veterán
válasz Donki Hóte #14340 üzenetére
A KZ ATE konkrétan 8 dollár volt Gearbest-en 3 hete, amikor rendeltem. Az ES4 kapcsán: igen, a 12 dollár az valóban több, mint a 8. Akinek viszont ez szempont egy 300 ezres telefon mellett, annak feltehetőleg vannak komolyabb problémái is az életben.
-
veterán
válasz Fitzgerald #14341 üzenetére
A füles erősen fogyóeszköz. Sokaknak egy telefon mellett 4-6 füles elfogy
-
sid87
senior tag
válasz Donki Hóte #14342 üzenetére
Ezért lehet érdemesebb egy drágábbat venni, és akkor nem kell cserélgetni
(mondjuk nekem a gyári fülesek, meg a soundmagic füles is működik, egyedül két ős sennheiser ment tönkre)
-
Fitzgerald
veterán
Igen, ez az anyagminőségen túl leginkább felhasználói szokások kérdése. Nekem most 10 fülesem van, ezek legtöbbje 2.5-3 év körüli vagy idősebb, majdnem mindegyiket erős rotációban használom/használtam amióta megvannak. Egyetlen egy lett eddig közülük kontaktos 1 év után, a Vsonic VSD5. A KZ ES4 azért is különösen jó vétel, mert azon túl hogy rohadt jó hangja van, a drágább KZ fülesek cserélhető kábelét kapta. A leggyakoribb hiba füleseknél meg ugye az, hogy megtörik, kontaktos lesz a kábel. 2 dollár hozzá egy kábel.
Aztán persze vannak azok, akik kirántják a fülest a fülükből véletlenül, és így nyírják ki a kábelt. Elhagyják/mittoménmi/satöbbi.
Akik hajlamosak ezekre a dolgokra, azoknak valóban nem biztos, hogy érdemes fix kábeles fülest venni, vagy egyáltalán komolyabb összeget költeni ilyesmire.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vettem sok szart az életemben, de pl a Samsung Level U PRO még anno az S7-hez lett megvéve. Persze ezt is eltörtem kb 2 év alatt, (most ragasztom másodjára) de amíg nem volt normális bt fülesem, addig havi 5-10e betervezett kiadás volt a köldökzsinór ... Akkor volt 30, a mai napig ( majdnem ) jó.
-
Gubu0101
veterán
válasz #33253120 #14343 üzenetére
Már 1 éve kb megvan,ráuntam,hogy zsebbe feszt törik a dugónál a vezeték.Ha egyszer beadja a kulcsot akkor ismét ilyet veszek,nekem bejött.Hát 120km lentebb Mediába vettem,lehet kilehet próbálni ott,nem tudom.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
veterán
válasz Fitzgerald #14345 üzenetére
Nekem most 10 fülesem van,
De jó neked, hogy te ilyen önmegtartóztató tudsz lenni Nekem vagy 30 bontott fülesem van (és kb. 10 bontatlan a jövőre is gondolva)
Van itt eredeti (nem Samsungos) AKG, Sennheiser, Boarseman, BlitzWolf, JBL, Rock, UiiSii, Baseus, Xiaomi Piston, ReMax, Awei, Memt, Shenger, meg ki tudja, hogy hányféle
-
laci laci
addikt
válasz Donki Hóte #14348 üzenetére
Nekem xiaomi hibrid szerintem az akg-t veri..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest