Új hozzászólás Aktív témák

  • #33253120

    törölt tag

    válasz HartgeH3-2.8 #10474 üzenetére

    Az volt az első, hogy vízbe raktam. Ha baja van, az elején derüljön ki.
    Volt olyan partim kollégával, hogy egymás után szelfibotba raktuk az S5 Minim, (IP67, volt szervízelve) és egy S7-et (IP68, akkor még az nem volt szervízelve) majd egy akváriumról csináltunk belülnézetes videókat.
    Direktben lassú mozgások a kevesebb folyadékterhelés miatt, majd csapvízben pihentetés, hogy az akvárium vegyszerei kioldódjanak.
    Az S5 Mini akkor bolt kb 22-23 hónapos, az S7 pedig 1-2 hónapos.
    Az S9+ is 3 napon belül fürdetve lett. Engem nem érdekel ki, hogy mit mond, ha ki van írva rá, hogy IP6x akkor annak feleljen meg.
    Ha ugye úgy kell megfelelnie, hogy "6: Teljes mértékben védett por ellen" és "8: Víz alatt folyamatosan használható (egyedileg a gyártó által meghatározott értékek szerint, általában 1 és 3 méter közötti mélységben 30 percig)" akkor annak feleljen meg.
    Basszus, én ahhoz vagyok szokva, hogy lerakok egy IP68 úszókapcsolót valaki medencéjének a segédaknájában, akkor az (megfelelő beszerelés esetén) a 240V-ot is kapcsolgathatja a abban a medencében ahol emberek pancsolnak. :) Itt jellemzően tudomásul veszem a gyártói specifikációt, és követem is. Az akváriumos sztorinál is meg lett beszélve, hogy amennyire lehet a videózás idejére minimalizáljuk a vegyszerezést, és biztosítson megfelelő édesvizet (ozmó lett) a takarításhoz. De amikor még lámább voltam, a hajdúnánási PH táborban bevittem az S5 Minit medencézni, utómosás nélkül, nem lett semmi baja. Pedig akkor még hülye voltam hozzá. :D
    De mondjuk egy Màtrás karsztvizes fürdőt nem vállalnék be. ;)

Új hozzászólás Aktív témák