-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoGeN90
aktív tag
Soha nem ertettem ezt az akku dolgot. Szerintem nem sokan dolgozunk epitkezesen innen a forumrol.. irodistak siman tudjak tolteni, saleseseknek, futaroknak ott az autos tolto amugy meg powerbank...
-
w333
félisten
válasz LoGeN90 #43152 üzenetére
Szerintem is kicsit túl van misztifikálva ez az akkus téma ... soha nem érdekelt hogy melyik telefonnak bírja az akkuja tovább, nem ez alapján veszek telefont !
Ott a vezeték nélküli töltő még a kábellel sem kell szórakozni és pár ezer Ft -ért kapható óriási kapacitású power bank, szóval ezt az akku témát én sem értem
Szerk.
Amin inkább nagyon meglepődök hogy lassan mindenki az online világban éli az életét (kicsit kezd hasonlítani a "Ready Player One" című filmhez) nagyon sokszor találkozok olyan szituációval hogy baráti társaság összejön de senki sem beszélget hanem a telefonját nyomkodja, munkahelyemen ugyan ezt tapasztalatom, sőt a múltkor egy párt láttam vacsorázni egyik éteremben és nem beszélgettek hanem egymással szemben ülve mindketten a telefonjukat nyomkodták !
Erre én azt mondom hogy sokan nem tudják helyesen kezelni az okostelefonjaikat !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
<Lacy85>
addikt
"munkahelyemen ugyan ezt tapasztalatom"
Erre még azt mondom, megértem. Nekem is van jó pár olyan munkatársam, akikkel finoman szólva sincsenek közös dolgaink / témáink.
Ha kimegyek mondjuk egy kávéra, és csak ilyen egyének vannak kint, akkor én is inkább netezek.A többi szitu mondjuk tényleg elég gáz.
-
válasz LoGeN90 #43152 üzenetére
Pedig de... Sokan dolgoznak építkezésen s8 párossal. Reggel 1 óra GPS, napi 2x 30 perc szünet, meló végén 2 óra GPS. Napközben okosóra folyamatosan. Persze GPS közben megy a töltés, a szünetekben is powerbankról. Egyébként nem bírná ki délután kettőig. Így is csak éppenhogy elég a töltés nap végéig.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bond86
újonc
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi, hátha találkozott valaki már ilyennel. Másfél hete egy Samsung boltban feltetettem s8+-ra üvegfóliát (amit itt is néhanyan dicsértek 15k-s dome UV-ra kötős téma). Le nem ejtettem, erős mechanikai behatás nem érte a kijelzőt. Bementem a boltba megkérdezni, hogy ez most micsoda?! Azt mondták, hogy ez normális, mert az üveg alatti UV-ra megkötött folyadék/zselé a meleg hatására behártyásodik.... Ti hallottatok már ilyenről? Én még nem..
Verjem az asztalt, hogy cseréljék ki, vagy ez tényleg ilyen?
Csatolok képeket róla. Az 2. A "normál" állapot, az 1. pedig amikor kicsit "megsimogatom erősebben"
Válaszotokat előre is köszönöm. -
viktorhu
veterán
Nyilván preferencia kérdése. Én is megoldom power bankkal, de ha elmegyek kirándulni, és a telefonnal fotózok és követem az útvonalat (akár városlátogatás - tömegközlekedéses navi, akár természet - túranavi), meg megnézem, hogy pl. egy adott helyen hol érdemes enni, akkor nagyon felszabadító érzés, ha nem kell azon gondolkozni, hogy hol fog a telefon kikapcsolni.
Volt olyan telefonom, amin a gps volt béna, ott is megoldottam a dolgot egy külső bluetooth gps modullal, ahogy itt a power bank-et használom, de ha plusz dolgok kellenek ahhoz, hogy az alapfunkció működjön, az már mindenképpen kényelmetlenség.
[ Szerkesztve ]
-
Joker_5x
tag
Halika !!
Ebben esetleg tudna valaki segíteni ? [link]
Ezt szeretném meg csinálni, de azt sem tudom hol kezdjem valaki probálkozott már az "adb"-vel? (mivel sajna az kell a proginak, hogy az alap navi bárt ki kapcsoljam)Kell az adb-hez a root-olás? Találtam pár cikket, de sajna süsü vagyok.
Előre is köszike a segítséget !
Üdv.: B.FecóAz élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
iceQ!
addikt
válasz Soltee1 #43135 üzenetére
Mate 8 nekem 2 napot ment ugyan ezekkel a beállításokkal és appokkal! Érdekes ez, de ettől függetlenül a legjobb telóm az évek során a Galaxy S8+
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
S@c@
őstag
Juliusi frissitessel mindenki elegedett?
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Csabee80
csendes újonc
Nekem májusi frissítés van és vissza véve fhd -ra
Jobb az üzemidő😉
Régebben hiába volt állítgatva nem volt változás -
ToBeY
nagyúr
Ezt soha sem értettem hogy minek egy (majdnem) flagship teló, ha tudatosan visszabutítjuk,csak hogy x percet nyerjünk az aksinál.
-
ToBeY
nagyúr
válasz vinczetibor #43183 üzenetére
Mondjuk úgy,max az üzemidőben gyengébb mint egy középkategóriás telefon,de egy középkategóriás telefonban tuti nincs is ilyen b@szó proci ami ennyit fogyasztana...
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz vinczetibor #43187 üzenetére
El kell dönti hogy mi a fontos.Ha az üzemidő,akkor kell venni egy kínai csodát, amiben van egy 5-6000mAh aksi és egy 4x1,2 Ghz cpu,nem tud semmit de elmegy 5napig is.
-
Protezis
őstag
válasz vinczetibor #43189 üzenetére
Legyen karcsú, gyors, hosszú üzemidejű. Ezekből csak 2-őt választhatsz.
-
ToBeY
nagyúr
Szándékosan nincs ilyen,egy ponton muszáj megalkuvást kötnie az embernek.
Vagy jó üzemidő,gyenge kamera és teljesítmény,vagy fordítva.Esetleg ha bokáig a zsebedbe nyúlsz van ilyen mobil,bár szerintem az sem tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Akkor azt kell realizálni, hogy a te saját felhasználói szokásaiddal mik a pontos igényeid: az akku bírja 2 teljes napig? Legyen 6-7 óra kijelzőidőd ez alatt? Hardveresen legyen csúcs, vagy elég egy erősebb középkategóriás ajánlat? Milyen főbb formai és tudásbeli kritériumoknak szeretnéd, ha megfelelne a készülék?
-
katona.jozsi
aktív tag
Nem tudom, hogy ez nálatok is így van-e, de a májusi frissítés óta az Android rendszer fogyasztása a szokásos 8-9%-ról visszaesett 1%-ra és ez a júniusi update-el sem változott. Ez érezhető hatással van az üzemidőre is.
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
vinczetibor
aktív tag
válasz Mr.Silkó #43192 üzenetére
Jó telefont akarok a pénzemért, ami kibír egy napot, azaz 24 órát töltés nélkül. Raktárban dolgozom napi 12 órát, ahol nem lehet tölteni. Sokat utazom és az utazás néha eltart 24 órán keresztül. Kényelmetlen a buszon, a repülőtéren powerbankkal kínlódni, amikor annyi csomagom van, hogy eleve három kezem kellene, hogy legyen.
Sokat túrázom és szeretném, ha a telefon tudná rögzíteni a megtett utamat ( 10-12 óra GPS).
Amikor külföldön elindulok gyalog a város egyik végéből a másikba navigációt használva nyáron, napsütésben, akkor szeretném, ha a visszautat nem fejből kellene megtennem, mert időközben lemerült a telefonom.
Összegezve, csúcs hardvert vagy a közelit szeretnék, jó fényképezővel, aminek napfényben, navigációt használva van 10-12 órás kijelzőideje.
Hát, ilyen jelenleg nincs...
Még annyit, hogy az S8+ jobb üzemideje miatt nem vettem meg, az amúgy szimpatikusabb S9+ vagy Note 8-at.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz vinczetibor #43194 üzenetére
Két db s8 a megoldás akkor
Mindenre van megoldás,csak lóvé kérdése. -
marquuard
veterán
válasz vinczetibor #43194 üzenetére
Lassan így 2018 közepére -sajnos vagy nem sajnos- meg kell érteni, hogy az élvonalbeli teljesítmény és a megálmodott 10-12 órás kijelzőidő kizárják egymást. Ettől kezdve lehet mérlegelni, hogy ki mit tart fontosnak. Fentebb említett powerbank sok bosszúságtól megkímél(het).
PSN ID: marquuard
-
söncö
tag
válasz Joker_5x #43166 üzenetére
Az adb-vel pc-ről tudod parancssoron keresztül mutyizni a telefont. Függően ,hogy éppen mit csinálsz persze.
Minden egyes alkalmazás amely a SystemUI-t akarja kiváltani vagy felül írni csakis és kizárólag rootolt rendszernél fog működni.
Tehát a válasz a kérdésedre.
Az adb csak akkor kell ha a kernelt vagy pedig kicserélnéd a stock recoveryt ,hogy fel tudj telepíteni egy root zipet.
Igen az alkalmazásnak root kell hogy működjön.Szerintem hanyagold az ilyen alkalmazásokat. A garid is elszáll. Majd ha lesz android P akkor samsungék is bevezetik valamilyen formában. Addig türelem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest