Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- DIGI internet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- ASUS routerek
- Crypto Trade
- Windows 11
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz glacious #2675 üzenetére
Éedekes. Tegnap délután 4-5 körül a Duna Plazai MM-ben előttem nézte a készletet a számítógépben és nem volt egyik üzletükben sem, ahogy hétfőn se volt a WestEndes MM szerint sem.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
MartOOn
addikt
válasz glacious #4867 üzenetére
Azt még nem próbáltam. Meloba kellett jönnöm. De a térerő is harmatosabb. Speciel most ahol netezek 4g szokott lenni most 3-4 csíkos H van. vazze nem tudom elkuldeni a hsz-t olyan lassu a net most
Masnal hogy szuperal?HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
james008bond
őstag
válasz glacious #4899 üzenetére
Igen. Olvastam. Úgy néz ki tényleg ez az oka. Most hogy állítottam rajta, már kaptam értesítést e- mailről. Már csak az lenne a kérdésem, persze költői: ha energiatakarékosba rakom akkor kb nem tölti be a teló a fukncióit illetve kb állandóan nézegetnem és manuálisan frissítgetnem kell, így gondolom még a fogyasztás is nő, vagy pedig eleve kilövöm az energiatakarékos módot, de akkor meg pont az az elv sérül amiért így oldották meg, hogy pl takarékoskodjon az akksival. Vagy nem tudom, lehet én vagyok hülye vagy szimplán csak fáradt. Meg ez az óra a kijelzőn csak akkor megy ha ki van kapcsolva az energiatakarékos funkció. Így ha épp a telón nézném az időt, be kell kapcsolni a teljes kijelzőt. Sztem az többet fogyaszt. Meg amúgy is mi vesz el 1%-ot 1 óra alatt. Az a pár pixel ami meg sincs világítva? Ha meg táskába/ tokban van beállítom, h ne kapcsoljon be a kijelző azt jól van.
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Grafy12
aktív tag
-
Hina
aktív tag
válasz glacious #5327 üzenetére
Dehogyis nem. Eltüntet mindent. Az SD kártyát nem törli, de a belső tárhely visszaáll gyárira.
(#5330) Varszegig: Az már volt. mármint újraindítás. Nem segített sajnos.
(#5329) Ákkk: Sajnos balga módon a samsung fiókját még nem állította be rajta.
[ Szerkesztve ]
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
-
senior tag
-
RaveForce
veterán
válasz glacious #10129 üzenetére
na igen, én is csodálkoztam, hogy micsoda jófejek hogy adnak hozzá... na nem mintha nem lett volna már itthon
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Keem1
veterán
válasz glacious #10958 üzenetére
Ja, igen, ez megszokást igényel, aki használt már digigépet
Amúgy szerintem teljesen jó volt a korábbi Samsungokban is, hogy hosszan nyomásra fókuszál, felengedésre exponál, kár, hogy nem állítható. Néha viszont jól jön, hogy ilyen egyszerűen sorozatképet tudsz csinálni. -
Keem1
veterán
válasz glacious #11183 üzenetére
Az megvolt, amennyire tudtam, kisimítottam, meg kipréseltem a vizet, de attól még ott maradt valamennyi.
A fólia weboldalán ez van fent:
"Warning: It will take 24-48 hours for the mist and bubbles within the screen protector to clear. Don’t remove the screen protector during this time."Remélem, nem hülyeség, és tényleg eltűnnek.
#11185 Viktor0610: na ez már jól hangzik
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
válasz glacious #11851 üzenetére
Köszönöm! Ez a beállítás megoldotta.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
-
Keem1
veterán
válasz glacious #12523 üzenetére
Lehetséges, hogy nem technikai, hanem inkább üzleti oka van a dolognak? A Mobiltárcával simán megy a Supershop pontgyűjtés, a telefon NFC-je meg eddig bármilyen bankkártyát leolvasott, ebből arra következtetek, hogy bármilyen paypass bankkártyát képes lenne emulálni, mintha magát a kártyát tenném oda (semmivel se lenne kevésbé biztonságosabb).
Mégse az a tendencia, hogy OS-, gyártó-, bank- és szolgáltatófüggetlenség lenne a cél a mobilos fizetés terén.
A helyes ez lenne:
- bármilyen bank
- bármilyen telkó szolgáltató
- bármilyen gyártó
- bármilyen osA logikus az lenne, ha bizonyos technikai feltételek (NFC, ujjlenyomat olvasó vagy más védelem) teljesülésekor, egy biztonságosabb kártya hozzáadási procedúra elvégzése után (ekkor lenne inkább a biztonság számottevő) mindegy lenne, hogy egy plasztikot vagy egy telefont tartok oda a POS terminálhoz. De nem törik magukat az érintettek, hogy így legyen.
-
Sefneni
őstag
válasz glacious #12583 üzenetére
Van valami török hablaty (az összes többi szöveg angol -.-) ami lefordítva azt jelenti hogy Leaking battery values and 12V 100Wh .
Magyarul az én 10000 mAh 5V 2,1A -es powerbankom nem felel meg ennek, ugye? (Valami konverterrel kiszámoltam, és a szabályukban leírt 100Wh 12V-os valami 8333 mAh lenne.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
törölt tag
válasz glacious #13121 üzenetére
Nekem pont tetszik a felület, szerintem jó az egész ugy ahogy van, jó a mentési lehetőség,jól kezeli a mobil nézetet, aránylag jó a beépitett blokkoló(amin még lehet dolgozni mert egy idő után nem tördel jól) .
A kis CM browser még egy jó kis cucc ha gyors kell valakinek, természetesen vannak hátrányai.
Igazán jó böngésző sztem nincs, mindnek vannak hátrányai, gyengeségei.#viera: akkor ez ismerős :
Én is arra tekeregtem pár hete a családdal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik