Új hozzászólás Aktív témák

  • sgeza

    veterán

    válasz Kasya #10353 üzenetére

    Előszőr is azzal kezdtem, hogy ez elfogadható pontatlanság, nem fogok rajta pörögni, DE:

    Pontosan zsákbamacskát veszel, mert nagy a szórás ebben is. Megnézed a boltban, kiváló, megveszed, és kilóg a síkból! Mondom mégegyszer, konkrétan annyira nem középen van, hogy a fiók széle kilóg a trapézalakból, és karcolni tudod vele az ujjad!

    Még egyszer, nem problémázok ezen, csak érdekességképpen írtam, hogy számomra érthetetlen, hogy miért nem tudják normálisan legyártani, miért ennyire pontatlan. Ez nem szőrszálhasogatás, éppen, hogy a sorozatgyártásban tudsz stabil minőséget produkálni, de mégis nagy a szórás benne. Ennyi. Csak nem értem, hogy ilyen béna hibákat miért kell elkövetni, miközben semmiből nem tart normálisan összerakni. Féligmeddig amúgy poénból hoztam fel, hogy hányan nézik meg ezután, és döbbennek rá, hogy tényleg nála sincs jól illesztve. :D

    (#10357) kali: Így világos, köszi!

    (#10359) Littlecar: szerintem az lenne a normális, ha nem lógna ki a síkból, ergo középen lenne. Egyébként a tarpéz is többféleképpen van megmunkálva. Egyes készülékeken a felület szélesebb, másokon keskenyebb, ezért nem fér el benne a fiók! Szerintem a fentebb linkelt képek közül az első lenne a normális amúgy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák