- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz #07844352 #8197 üzenetére
az elsőt és utolsót gariban cserélik, a többit meg majd javítják.
sw-es bugok szerintem nincsenek is, max ez a kamera démon, de ez sem mindenkinél.jó lenne ha leírnák az ügyfelek, hogy akiknél elő jött eddig a dolog, milyen más progik vannak még fent a telón és kb mikor vették észre, hogy előjött a hiba, azaz előtte mit csináltak
s2 független magyar teló sem kapott meg minden frissítést, amit a környező országok igen.
ott volt olyan sw, hogy ha wipeoltad a telót, akkor téglát gyártottál belőle.
azt hiszem németben jelent meg először az a sw.
tudott róla a samu és nem kapkodtál el a javítást.
Mo-ra az a sw nem jött.
ahhoz képest ez a démon vicc[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Maranello74 #8199 üzenetére
Ccleaner nem megoldas? Es egyebkent ez a demonka a beallitasok, akksi resz alatt van nekem,ahol latom,mi mennyit fogyaszt.
-
-
nope00
tag
Sziasztok, most sikerült vennem egy s5-t. Gyárilag független, de vodafone romos, van lehetőség garancia vesztés nélkül áttérni független gyári samsung romra és miként?
-
Maranello74
aktív tag
válasz Jack Oneill #8202 üzenetére
Mégegyszer :
Démonka egy szoftveres bug ami gyak a kamera szoftver összeakadása vmivel.
Ha összeakad(nem mindenkinél) nincs mit tenni, újra kell indítani.
Nem segit ezen semmi csak az ha a szoftverben kiradírozzák ezt a részt és újraírják.
Ahogy eddig láttszik nem fogják ezt külön megtenni.
Még mindig azt mondom, hogy a viber. Sajnos az ügyfeleim egy része igényli, hogy nekem is legyen(én gyűlölöm).
Amig nem volt viberem addig nem volt démon sem.Szerintem csak az s5 csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Maranello74
aktív tag
válasz danielgalaxy #8204 üzenetére
Nincs operám viszont viberem van.
-
nfsu17
veterán
válasz Jack Oneill #8203 üzenetére
én ezt csinálnám:
legyalulnám a telót alapra és használnám pár napig mindenképp, hogy úgy előjön-e.
nem 100-as megoldás ez se, mert valakinek hónapok múlva jött elő (valószínű valami app miatt, de azt nem tudjuk)
ha úgy nem jön elő a hiba, akkor elkezdeném 1-2 naponta feltenni a progikat egyesével.
és figyelni mikor fog előjönni a hiba.igen, ez valóban nem kellemes, hogy ilyet kell csinálni, de ha egyszerűbb restartolni a telót a javításig, akkor legyen az.
ha van kedved, meg lehet kísérletezni -
[P]laci
senior tag
legutóbbi utánaolvasásomnak ismeretében gyakorlatilag bármilyen kamerát használó alkalmazás generálhatja ezt a bugot, de mint mondtam egyik KK verzióban sem került javításra a Google részéről. viszont az android lollipop preview már nem produkálja ezt, ergó onnantól nem lesz gond.
-
Maranello74
aktív tag
Annyiban tudok segiteni, hogy kb márciusban váltottam az s4 et erre.
Ugyanazokkal az alkalmazásokat telepítettem erre is, még a háttér is ugyanaz. Démonka a viber utolsó frissítése ota jött elő kb egy hónapja.
Tehát amikor a telefont vettem minden mostani dolgot felraktam és változtatások nélkül működött eddig bug mentesen.#(p) laci:csak kk/s5? Vagy tudsz másról is?
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Tegnap gyalultam le a toltes gond miatt. Nekem ez a deamon nem kavar be az akksiba, nem tapasztalom, hogy jobban merulne. Egyebkent tegnap raktam fel mindegyik alkalmazast, azota nem. A demonka csak na jott elo. Fura jelenseg, de nekem 3%-on nem hiszem,hogy enne az akksit. Ha valtozik a helyzet,jelzem majd.
Ccleaner tudja ezt torolni esetleg? -
nfsu17
veterán
válasz Maranello74 #8210 üzenetére
köszi, de nem nekem kell segíteni nekem (kopp-kopp) nincs démon...legalábbis a telón
-
[P]laci
senior tag
válasz Maranello74 #8210 üzenetére
gyakorlatilag minden KK-es teló érintett, mert a Google-tól érkezett így a "cucc"... a legérdekesebb dolog az egészben az, hogy ennek ellenére nem jelentkezik mindenkinél, még nexus 5-ön sem jelentkezik minden esetben... valakinél megjelenik, de nem battery drainel... valakinél megjelenik és gyakorlatilag képes csutkára meríteni a telót...
de mint mondtam, 5.0-ban se híre, se hamva a dolognak, szóval király! és mivel az S5 is megkapja, így aggodalomra semmi ok.
-
[P]laci
senior tag
válasz Horovic #8216 üzenetére
ha lesz róla infó, úgyis belinkeli majd valaki, plusz lesz róla mobilaréna cikk is az tuti!
bár a videó alapján nem tétlenkednek a Samunál (legalábbis a sammobile-os srácok videója alapján): [link]
(#8217) Pálin(t)ka: az ötöslottó nyerőszámait nem tudod esetleg? tudnám honnan szedted ezt az infót...
[ Szerkesztve ]
-
Maranello74
aktív tag
válasz [P]laci #8214 üzenetére
Szerintem mire az 5.0 ideér nekem már nem s5-öm lesz.
Kár, de nem vagyok meglepve, hogy ezt a kamerarákot rajtunk haggyják.
Gondolom le vagyok szarva, a pénzem már rég eltöltötték.
Addig voltam csak fontos mig oda nem adtam .
Elégedetlen vagyok a frissítésekkel.[ Szerkesztve ]
-
Pálin(t)ka
tag
válasz Maranello74 #8219 üzenetére
Addigra én is cserélek S7-re. 😂😄😁
-
törölt tag
válasz Pálin(t)ka #8220 üzenetére
-
Dazsar
aktív tag
ha valóban ez lesz az s6 akkor ilyenem nem lesz egy jó ideig, ez ótvar ronda
másik:
NeatROMEz milyen ROM? miben különbözik a gyáritól?
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
Jack Oneill
veterán
A kamera démonnal kapcsolatban, helyesebb nevén MM-QCAMERA-DAEMON azt olvastam, hogy az alkalmazások között le kell tiltani az unified daemon nevű alkalmazást, folyamatot, vagy mit tudom én mit De ez valakinél bekavart az időjárásban és a térképben, de valakinek semmiben sem kavart be. Egy próbát megér.
Viszont azt megkérdezném, hogy akinek ez a démonka szívja az akksit, annak hány százalékon eszi? Ahol felsorolja, mi mennyi százalékot eszik, ott mennyit ír a démonka? -
danielgalaxy
aktív tag
válasz Jack Oneill #8224 üzenetére
Ez attól függ mennyire hagyod a kis drágát kibontakozni.
-
J4ff4
csendes tag
most mi a legujabb build szama? irta itt valaki h ang9... de mar van anh6 meg ani4... most akkor mi van?!
Galaxy S5
-
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom agy Gear fit beszerzésén. Az lenne a kérdésem, hogy tud-e a készülék egyszerre kommunikálni az órával és a kocsi kihangosítójával? Köszönöm! -
Jack Oneill
veterán
Jo reggelt mindenkinek! Reggel bekapcsoltam a telefont, de meg mindig ott volt demonka, viszont maradt 3% . De valamit nem ertek. Az nem is a folyamatoknal van. Egyszeruen csak mutatja az akksinal,hogy melyik program,mennyire hasznalta az akksit. Az elvileg nem az aktualisan futo folyamatokat mutatja. Azt mashol kell megnezni. De javitsatok ki,ha tevedek. Es megegyszer kerdezem,a ccleaner(nem hasznalom)kilone ezt?
-
N.otorious
senior tag
válasz Jack Oneill #8232 üzenetére
Nem, használj greenify-t a futó folyamatok hibernáláshoz, a többi haszontalan. De a daemon egy system file, úgyhogy szerintem csak root-tal tudod kilőni.
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
mediumgecso
őstag
Uff!
Az aláírásomban szereplő TV-n akarom a teló képét látni (screen mirror), de nem ismeri fel a TV-t.
Segítene valaki, akinek már sikerült hasonló TV-vel összehozni (vagy nem tudja a TV??)??
Vagy esetleg egy olyan app is érdekel, amivel ki tudom küldeni a TV-re a teló képét (ha nem megy gyárilag)
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Eladó iPhone 15 Pro Max 256GB Natur Titanium // Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Venu 2 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
N.otorious
senior tag
válasz mediumgecso #8234 üzenetére
A mirroring-hoz dongle kell, nekem az van, azzal tökéletesen működik, ami neked kell az playen letölthető : [link] vagy [link]
-
yodamester10
őstag
válasz mediumgecso #8234 üzenetére
Érdekes mert nekem Philips és Lg tévém is van és egyből át tudom lőni a képet a teloról és nem kell semmi app hozzá
-
Jack Oneill
veterán
válasz N.otorious #8233 üzenetére
Köszi! Egyelőre nincs vele baj, nem eszi az akksit.
Másik: Mitől van az, hogy ha felrakom a telefont tölteni, akkor van, hogy a led jelző pirosan világít, de máskor meg sárgán világít. Ha feltölt van, hogy kéken, de van, hogy zölden világít. Ez miért van? -
mediumgecso
őstag
válasz N.otorious #8235 üzenetére
Köszi a linkeket. 2.0-s 2014-es TV-kel működik, 1.0 nem kompatibilis az S5-tel, nem engedi letölteni Ilyenkor mi van??
[ Szerkesztve ]
Eladó iPhone 15 Pro Max 256GB Natur Titanium // Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Venu 2 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
N.otorious
senior tag
válasz Jack Oneill #8237 üzenetére
Biztos mert közben kaptál egy üzenetet, rád írtak viberen, kaptál egy email-t, közben lett egy nem fogadott hívásod, utána meg feltöltött a teló....
A 2.0 át azért próbáld ki.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz N.otorious #8239 üzenetére
Nincs bekapcsolva a net, ha töltöm, és üzenet sem jött.
-
Maranello74
aktív tag
Töltsd fel 100%ra,húzd ki a töltőt el fog tünni.
Ha démonka működik akkor eszi az aksit,és nől a százalék. Amikor ujrainditod azzal kinyirod démonkát, de az akku statisztikában ott marad a folyamat nyoma ami %-ban csökken mivel az összes fogyasztás hoz képest Démonka 0-ja egyre kevesebb.[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
újraindítás után nem tűnik el semmi folyamat az akkustat alól, hisz az csak akkor nullázódik, ha feltöltöd 100-ra az akksit és kihúzod a töltőt.
a töltő kihúzásával 0-ázódik az az akkustat.
az újraindítással csak azt éred el, hogy a háttérben a démonka kimegy a memóriából és ha nem jön vissza, akkor nem nő a démonka %-a, sőt, csökkenhet is. -
Jack Oneill
veterán
válasz Maranello74 #8242 üzenetére
Okés, pont most töltött fel (normálisan kevesebb, mint 2 óra alatt), figyelni fogom démonkát
Egyébként csak megjegyzem, nagyon korrektek vagytok mindannyian. Lelkesen válaszoltok, még a buta kérdésekre is Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
sys25
aktív tag
válasz Jack Oneill #8237 üzenetére
Van egy jó kis app,amivel gyakorlatilag bármilyen színt színt be tudsz állítani az értesítésekhez.Nekem pl lilán világít ha tölt,piros ha merül,zöld ha feltöltött,ciánkék a nem fogadott hívás és az sms,sötétebb kék az fb értesítések,sárga az olx értesítés.
Led Blinker Pro.
Szerintem hasznos kis app,így nem csak a gyári színekkel tud a led jelezni! -
nfsu17
veterán
válasz Jack Oneill #8246 üzenetére
valószínűleg mégsem tölt akkor jól az.
ha valaki qi töltőre teszi és nem jól teszi rá, akkor mutat narancssárgát.
vagy lehet keverem a g3-al, már nem tudom -
danzig27
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Van egy root mentes S2 X google fiókkal, és van egy szintén root mentes S5 Y google fiókkal. Szeretném az S2-rő a Real Racing 3 mentésemet, illetve állásomat áttenni, menteni az S5-re. Hogyan tudom ezt megoldani? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest