Új hozzászólás Aktív témák

  • retesz147

    addikt

    válasz ACE- #8692 üzenetére

    A helyzet a következő.
    Telefon BT beállításaiban van ugye ez a 3 kapcsoló:

    Továbbá a Mi Fittnesben van egy ilyen menüpont (más hívásértesítésre utaló menü, lehetőség nincs):

    A Mi Fitnesben lévő menüpont be van kapcsolva és a BT menüben a Telefonhívások is be van kapcsolva, akkor ha hívnak, az óra rezeg, mutatja, hogy ki hív. Eddig ok.
    Ha telón veszem fel a hívást, telón van a hang és a mikrofon, ha órán veszem fel, akkor az órán szólal meg a hívás. Ez is ok.
    Ebben a beállítási verzióban, ha beülök a kocsiba és megcsörren a telefon, akkor a a teló ésa kocsi is jelzi, hogy hívnak, kocsiról veszem fel és mégis a telefonon marad a hang és vezetés közben kell átnavigáltatnom a kocsira a hangot. Ez nem járható út, mert eddig mindig a legrosszabbkor kellett gépészkednem vele. Tehát nem ismeri fel, hogy hol vettem fel a hívást, csak a telóra teszi a hangot. Na ezzel van a nagy baj.

    Ha a BT beállításaiban a hívást kiveszem, akkor nyilván nem akad össze a kocsival, cserébe a hívásról sem jön értesítés. Ergó amire kell az óra, hogy értesítsen, nem csinálja...
    Na ez a bajom....

    A kocsiban nyilván nem kell hogy a kezemen rezegjen az óra a hívásról, de nemár, hogy minden egyes ki-be szálláskor állítgassama BT-ben a Telhívás kapcsolóját.

    És ez mindegy hogy Xiaomi telefon, vagy Samsung, mindkettőnél ugyan ezt játsza...

    Samsung Watchnál, ha a Telhívás a BT menüben be van kapcsolva és kocsiban ülsz és jön hívás, kocsiról veszed fel, kocsi kihangosítóján szólal meg a hívás? Ha kiszálsz, órán veszed fel, órán szólal meg a hívás, ha telón veszed fel, telón szólal meg a hívás? Tehát nem kell gépészkedni?

    Ez amúgy már szerintem inkább off téma, mert óra téma. Bocsi!

    Köszi! :R

    Xiaomi 13 eu dev...

Új hozzászólás Aktív témák