Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Linux Mint
- Seed szerver topic
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hibázott a BBC időjárás-alkalmazása: nem volt 30 000 km/h-s szél
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
cirx
senior tag
Rakjanak már bele egy MediaTek SoC-t könyörgöm! Szenvednek itt évtizedek óta ezzel a sz@r Exyvel!
S23 GREEN
-
ftc
nagyúr
Várom a bemutatót... cserélni kellene a lassan 4 éves Honor 20 telefont... Ez az eggyik jelölt...
-
sfefe
addikt
Mediatek is egy kalap fos volt régen csak mostanában vannak jó cuccuk...
Miért kellene hagyni....Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
bollokcs80
Korrektor
De mehetne bele akár egy 8 gen 1-2 is.
B.Cs.
-
addikt
-
janeszgol
félisten
-
doooo
veterán
Egész pontosan mi a sz@r ebben a konkrét Exynosban?
Konkrétan nincs jobb opció egy FE-be, és konkrétan megállja a helyét az összes konkurenssel szemben; megfelelő árazással (ami előbb vagy utóbb megtörténik, még akkor is, ha a kezdőár relatíve magas lesz) ez tarol a kategóriájában. -
addikt
Remélem sikerül faragni a kávákon/telón
Mert az a55/s23fe számomra borzalmasan szélesMagic 6 pro, Huawei watch Gt4, iPad Air5 M1,
-
cs.zs.
veterán
A külső dizájnért felelős tervezőcsapatot évekkel ezelőtt elbocsátották. Továbbra sem vesznek fel senkit, illetve akinek bármilyen ötlete lenne, azt szintén kirúgják.
...itt kérem mindenki!
-
dzsóbácsi82
lelkes újonc
Teljesen jó az E2400. Ez most nagyon sikerült a Samunak.
"Eram quod es; eris quod sum."
-
Hallosz
senior tag
Március óta használok egy Galaxy S24+ telót, hívás, szöveges üzenetek, navi, Fb, Messenger Viber, sok épület és lakásfotó. Nem akarom dicsérni, de eddig ez a legkevésbé problémás SOC. Kb. 30 perces telefonos megbeszélésnél hajlamos elpottyantani a vonalat, és picit melege lesz. De csak ennyi.
-
-
Az Ekszinosz mindig is egy raklap f.s volt és az is marad.
Ha a jövőben csak ilyennel dobja piacra a Samu a telóit az EU-ban akkor váltok másra. Problem solved.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
ddaydome
senior tag
Akkor most màr a 67w-os töltésig is eljuthatnànak.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
zsinyeg
csendes tag
Leginkább a snapdragon miatt vettem az s24 helyett s23-at.
Plusz kamerában se történt fejlődés. -
mutyuru
aktív tag
Most szerintetek egy atlagos felhasznalonak nem teljesen milyen SOC van a telojaban?! Ha megemlititek neki barmilyeket a vegen pofon vag, mert azt hiszi az anyukajat szidod mas nyelven.
Hogy a Samu miert tolja mar lassan 10 eve a sajat cuccat?! Egyszeru a valasz, amiert az Apple is valtott a sajat megoldasara:
- olcsobb, tervezhetobb megoldas
- nem fugg vagy kevesse fugg kulsos cegtol
- (ha vegre szerintetek is) kiforrot lesz, akkor jobban optimalizalhato a sajat telefonjaihoz
es meg tuti mas is van csak nem jut az eszembeTobb telom is volt/van a Samutol S7, S10+, S20 FE, S21 5G... nekem sem tunt fel tul nagy kulonbseg es foleg semmi hibat nem tapasztalok...
En inkabb hasznalom a telomat es elevezem az altala nyujtot elonyoket sem, hogy arra vesztegessem az idot, hogy hibat keressek es keseregjek. Szerintem ertelmesebb dolog.[ Szerkesztve ]
-
-
doooo
veterán
Amúgy hol árulják ugyannyiért a két verziót? Melyik országban lehet ugyanolyan módon venni mindkettőből?
És amúgy hol nyilvánvaló, hogy rosszabb a térerő, jobban melegszik (pláne idén, amikor nyilvánvalóan az összes csúcs-SoC hajlamosabb melegedni), stb? Hol van olyan teszt, ahol ugyanaz a modell, ugyanott van, ugyanúgy tesztelve mindkét verzióból, és hibahatáron kívül, elsöprő különbséget lehet tapasztalni?[ Szerkesztve ]
-
addikt
Rögtön az első videó amit feldobott
[link]
és igazad van Amerikában olcsóbb az sd mint nálunk az exyfosén az s8 után megfogadtam hogy soha többet nem veszek samsung telót exnos procival (a legszarabb telóm volt SOT és melegedés szempontjából általában du-ra lemerült jó ha tudott 4h kijelzőidőt)
kipróbáltam az a33-at és köszi de a középkategóriából sem kell exynos procis teló
ha a samsung ezt erőlteti itt nálunk akkor én biztos nem veszek tőlük semmit[ Szerkesztve ]
Magic 6 pro, Huawei watch Gt4, iPad Air5 M1,
-
Soma01
veterán
Akkor most az FE gyorsabb lesz, mint a sima meg a plusz? Mindezt olcsóbban? Ne szivassanak már! Most akartam megvenni a pluszt. Hát nem lett jó kedvem. Vagy most hogy állunk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 70 8 GB/256 GB fekete - karcmentes újszerű
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- Apple iPhone 15 Plus 128GB csak e-sim! 12 hó jótállás!
- Bontatlan iPhone 16 Pro 128 GB - Fekete - 3 év eMAG garancia
- Iphone 12 kék újszerű 64 GB független
- Karcmentes iPhone 14 Pro 128GB Silver ,akksi 95% Media Markt garancia 2026.03.30-ig /Beszámítás van
- Apple iPhone 14 Pro, Midnight, 128Gb, új állapotú, 88% akku, Media M . számla, 2026-ig garanciális
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest