Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz Cecevok #8509 üzenetére
És neked mi volt a véleményed, melyik platformot kedvelted jobban? Sokan mondogatják nekem is, hogy óvatosan az almákkal mert ha nem tetszik az os, akkor így jártál, ott nincs opció igazán testre szabni a telefont.
Én is remélem hogy az s23 odaver majd zemidőben, de ha mégsem, akkor lehet flagship szint alá kell benézzek, mert ott nem akkora probléma az üzemidő."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
válasz Görgőőő #8514 üzenetére
Zenfone 9 az egyetlen konkurencia jelenleg, szinte pont ugyan azt tudja, egyetlen valós hátránya van a wireless töltés hiánya, illetve hogy nem samsung, de azt írtad te ezt bevállalnád. Na jó illetve ott van az ára, ami nevetséges, de nálam továbbra is képben marad. Én ki szerettem volna próbálni egy tele obit is, ezért a 22+ de eddig sok jó képet nem lőttem az új lencsével, szóval már ez sem hiányozni annyira a köv telólról.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
Vagy csak nem mindenkinél ugyan akkor jelenik meg, mert akkor könnyű lenne háborogni.
Én is észrevettem hogy sokkal nagyobb arányban készített rosszabb képeket főleg sötétebb környezetben az utóbbi időben, nem tudom miért, de mivel úgyis terveztem lecserélni, annyira nem zavart.
De az első évben nagyon profi képeket lőttem vele, és ritkán sikerült rosszul, én nem mondom hogy direkt belekontárkodnak hogy elrontsák az élményt, inkább csak arra gondolok, hogy úgy fejlesztik az appokat, hogy már nem figyelnek oda a régebbi telefonokra ezért azok a procik, senzorok stb, talán már nem kapnak olyan jól optimalizált szoftvert, ezért a több hiba, de ha van idő elégszer újra fotózni akkor a végeredmény ugyan olyan lesz mint régebben volt."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
Srácok, sose váltsatok péklapátra Nem lehet megszokni, s22+, egyetlen zsebben nem fér el rendesen, bringán melóig zavar, bringás nadrág zsebébe bele sem megy, vissonylag nehéz is, de továbbra is a legzavaróbb hogy ha leülök valahova és nem akarom kitenni az asztalra akkor nyomja a fontosabbik szervemet omg mekkora f*ság ez a samutól.
Nem ismerem az asust, de hátha gyártanak idén egy komolyabb zenfone10-et ami méltó utódja lenne a kis 10e-nek.
Nekem még megvan a teló, de nem váltanék rá, rettentő lassúnak érződik, hiába gyorsabb az ujjlenyomat olvasó, meg lehet rá rendes üvegfóliát tenni, attól még érezhető lenne a visszalépés, igaz a cél az volt hogy többet ne kelljen az akkuidő miatt fájjon a fejem, és ez bejött, még 1x sem hagyott szarban, teljesen random töltöm, nem is tudom mennyit bírna, de az én óvatos felhasználásom mellett 2 nap is kijönne lazán. Egy nap kb 2-2:40 et nyomkodom csak."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest