Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
Sziasztok!
Valami jo slim tokot tudtok ajánlani a telefonra?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
trialboj
őstag
Nagyon tetszik a telefon a kis mérete és súlya miatt, ami manapság ritka, de pont ezért nagyon kicsi az akksija is, a kijelzohöz mérve. 4 órás sot az elvárható?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Baca
csendes tag
-
bigrock
addikt
válasz Damage401 #1804 üzenetére
Én most vettem rá Spigen Thin Fit-et.
Nem óccsó, de egész pofás. Mondjuk, elöl nem hajlik rá a kijelzőre, ezért ott nem igazén védi a telót. -
nkmedve
őstag
válasz trialboj #1805 üzenetére
"nagyon kicsi az akksija is, a kijelzohöz mérve"
Persze sok más telefonhoz hasonlítva kicsi az S10e akkuja, de a fenti állítás pl. a normál S10-hez képest nem teljesen állja meg a helyét:
S10e vs S10
Kijelző: 82.8 vs 93.2 mm2 (+ 12.5%)
Akku: 3100 vs 3400 mAh (+ 9.6%)
Több akkutesztben ki is jött, hogy az S10e picit jobban bírja szuflával, mint a normál S10.A másik oldalon viszont ott van az S10+ aminek már lényegesen nagyobb akkuja van és az a gyakorlatban is tovább bírja (főleg inaktív kijelző mellett).
S10e vs S10+
Kijelző: 82.8 vs 103.8 mm2 (+ 25.3%)
Akku: 3100 vs 4100 mAh (+ 32.2%) -
Istvan213
csendes tag
Vajon mennyivel bírja tovább az S10e aksija, mint a Lenovo Vibe Shot telefonomé? Ugyanis telefoncsere előtt állok, és az S10e is képben van, vagy a még a Huawei p20 pro.
Köszönöm! -
válasz Istvan213 #1809 üzenetére
Szia.
Kollégám z90-t cserélt s10e-re. Ha jól tudom, akkor a z90 nagyon hasonló (ugyanaz?), mint a tiéd. Szerinte az aksi sokkal tovább bírja. Gondolom amiatt, mert egy 3 éves telefont cserélt le, és ott már számolni kell az akksi elhasználódását is. Egyébként jóval fejlettebb processzor van már az s10e-ben, emiatt is lehet, hogy tovább bírja.
Viszont a Huawei híresen jó az akksiidőben, szerintem azzal sem jársz rosszul. Ha ez a legfontosabb, akkor nézd meg az s10+-t is. Igaz, hogy jóval drágább és nagyobb is, de szerintem kompromisszum mentes.
(nekem s10+ van, feleségemnek és kollégámnak s10e)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
trialboj
őstag
válasz bigrock #1807 üzenetére
Szerintem ez elég bután, vagy csak bumfordin mutat, ennél ke kecsesebb tok nincs? Biztos jót linkeltel? 4000ft az még nem egy összeg.
A telefon kamerajaval mj a helyzet? Kapott valami szoftos frissítést, hogy zárkózzon a nagy rivális pixel3a ra? Kijelző felbontását nem lehet lehúzni, hogy moderáltabban egye az akksit? Ha én nem játszanék rajta akkor inkább hátrány az erős proci? Köszi"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Khelben
nagyúr
Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy megvan a probléma. Letiltottam az alkalmazások között a Samsung Mirrorlinket és azóta nem szakadt meg. Bár csak az udvaron állva próbálgattam, de egyelőre ez is biztató. A v7-essel ugyanúgy megszakadt reggel, de mióta nincs Mirrorlink, azóta egyszer se. Sajnos a fejegység támogatja a mirrorlinket is, ezért lehet, hogy ez kavart be. Hosszabb útra viszont majd csak kedden megyek, akkor derül ki, hogy bírja-e. Mindenesetre hétfőn még nem küldöm vissza a telefont a boltnak
-
bigrock
addikt
-
pesomogy
csendes újonc
Sziasztok,
nagyon elégedett vagyok az s10e-vel de sajnos a hétvégén elejtettem a sarkára és megrepedt a kijelző védő üveg. A panel alatt nem és más sérülés sem látszik csak néhány nagyon vékony repedés, biztosítást nem kötöttem rá.
Mit javasoltok, hova vigyem? Több oldalon is látom h cserélik csak az üveget, de lehet inkább a markaszervizbe kellene vinnem a gari miatt. Tudtok ajánlani valamit? Márkaszerviz gondolom kompletten cserélne kijelzőt, ez mennyibe kerülhet?
-
-
trialboj
őstag
És valami árcsökkenés nem várható a közel jövőben? A telefon most drágább mint 1 hónapja volt.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
válasz Markizmark #1824 üzenetére
Nem ugyanaz a célközönség, szóval nem fog.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Khelben
nagyúr
Megvolt az első teljes napi használatom, hát annyira nem vagyok elájulva az akkuidőtől. 2 óra 20 perc kijelzőhasználattal estére 20%-on állt. Érdekes módon a kamera fogyasztotta a legtöbbet a telefon szerint, méghozzá másfél órát a háttérben is. Most beállítottam, hogy ne fusson háttérben, kíváncsi leszek, így mi lesz az eredmény.
-
trialboj
őstag
válasz undersance #1827 üzenetére
Köszönöm, ez jó is lesz szerintem. A gyári fóliát ha rajtahagyom az nem elég? Érdemes komolyabb fóliát venni hozzá?
-
trialboj
őstag
válasz undersance #1831 üzenetére
Zsivány!
Utolsó kérdésem (remélhetőleg), ha úgyis tokban használom majd, van bármi értelme a hátlap színén agyalni? Van bármi különbség a kék fehér és fekete verziók között?
Nekem a kék bejövős, de nem vagyok elég tökös, tok nélkül használni, mert azt írták h kva csúszós, annyi érdekel, hogy ha kéket veszek, az kilátszik a tok mögül, vagy teljesen fedi, és csak csupaszon látható a hátlapon hogy kék?
-
-
Markizmark
addikt
válasz trialboj #1832 üzenetére
Nem vészes tok nélkül sem kézbe venni, én levettem a szilikon tokot róla. Bármilyen tok csak ront a feelingen és a megjelenésén, szerintem gyönyörű. Edzett üveg van rajta és jön a kamerára is védő cucc.
Ha ledobom akkor besz**tam, de ha tokkal esik le az se jelent semmit...
Apropó, nem észlelt senki üzemidő romlást az edzett üveg miatt megnövelt érintésérzékenység miatt?[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
-
-
Vegha
senior tag
Sztem a csuszamlos feeling ellen nagyon jol mukodik a gyakori tisztitas, amit az emberek 90%-a el szokott felejetni.
En kb. Hetente letakaritom es igy egyaltalan nem zavaro. -
bkri
tag
Sziasztok!
1 hete vagyok tulaj...
Háááát... Ebben a kategóriában (méret, stb.) ISTENI szinteken a készülék...
Remélem szoftveresen nem fogják leépíteni a későbbiekben... -
undersance
tag
válasz trialboj #1832 üzenetére
Én biztosra mentem a fekete telefon, fekete tok párossal, de pl. van a családban kék telefon, arany tok kombináció, ami szinten tetszik. Amúgy a keret alsó része és az ujjlenyomat-olvasó látszik ki, meg a kamera környéke picit, szóval nem túl sok. De tényleg nagyon csúszós a hátlap, szóval a tok szükségessége nem kérdés részemről.
-
GeOg
csendes tag
Sziasztok! Aki a telekomnál vette a készüléket, az hány év garanciát kapott rá? A telekom online boltja most csak 1 év garit ír.
Samsung S23, Huawei Watch Fit SE
-
hsrasus
aktív tag
Sziasztok,
kb. 2 hete van meg a készülék, de sajnos elég sokan arra panaszkodnak, h nem hallanak megfelelően, sokszor egyáltalán. nem tudjátok, h van a mikrofont érintő ismert hibája a készüléknek?
előre is köszönöm a válaszokat! -
benczeb
aktív tag
Clear View tokot hasznal valaki? Mennyire hasznos, nem kellemetlen a nyitogatasa? Vedelem erzesre mennyire eros?
-
Chris Kiki
senior tag
válasz benczeb #1849 üzenetére
Használok. Már nem vennék ilyet. Nagyon szép, praktikus meg minden, de mivel a keresztül világló képi világot nem lehet rendesen testre szabni, így sok haszna nincs számomra. Ha jobb szoftveres háttér állna mögötte, az sokat segítene.
A nyitogatása nem kellemetlen, szinte semennyi erő nem kell hozzá. A sarkoknál véd, az elő- és hátlapja műanyag. Nem tudom értelmezni ezt a mennyire erős kérdést. Nyilván nem golyóálló.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest