Új hozzászólás Aktív témák

  • baladam86

    aktív tag

    Kamerához pár gondolat/kérdés:

    Az eddigi legjobb mobilos kamera, amivel találkoztam, egyszerűen eddig nem tudott hibázni, Note 3 után a fókusz és a kép készítése eszméletlen gyors. Valaki írta korábban, hogy gyenge a vakuja. Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam, lényegesen erősebb, mint a Note 3-é volt, annak gyenge, sárgás színű volt, ennek kékebb, de erősebb fénye van.

    A furcsa nekem az, hogy amikor Exynos procis telefonom volt, a kamera gyorsan lőtte a képeket, a fókusz is gyors volt (SII, SIII), utána az S4 és a Note 3 ugye Snapdragonos, és valami brutál "lassú" volt, Note 4 ismét Exynos, és ismét gyors. Van-e vajon összefüggés?

    Tegnap sikerült fóliát rakatnom a kijelzőre, valami noname márka Ultra Crystal felirattal, tényleg ultra kristálytiszta, mintha rajta sem lenne, Mammut II második emeletén leltem rá.

    Van esetleg valakinek infója arról, hogy Samsung Protective Cover-t lehet-e már kapni valahol, vagy esetleg Spigen márkájút? Speedshop szerintem Note 4-hez is fog árulni majd Spigen, de egyelőre nincs infó onnan sem.

    szerk.: tegnap fogtam a kezemben iPhone 6 Plus-t, zavaróan nagy a mérete valahogy Note 4-gyel összehasonlítva.

    [ Szerkesztve ]

    SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra

Új hozzászólás Aktív témák