Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
aktív tag
...ja, értem. Lehet, hogy 10 éve két névmezőt használsz, de, hogy nem Samun az biztos. Okosteló vonalon 2011 óta csak Samut hasznalok (SII, S4, S6 Edge+, S8+, A8 2018, A 52, Note10+) és mindegyiken az egy soros bevitel a tuti megoldás! Volr mikor nekem is sikerült egy-két név két névmezővel, de az összes soha, vagy legalább is voltak anomáliák. Így viszont abszolút nincs gond. Amúgy meg nem hiszem, hogy bárkinek is probléma lenne egy sorba beírni a neveket vagy amit akar
-
macilacus
senior tag
válasz francz'70 #753 üzenetére
Én ráadásul úgy szoktam, hogy "Vezetéknév_Keresztnév", mert sok telefonnál ha csak egy sorba írod, akkor a telefon valami kitudja milyen algoritmus alapján eldönti helyetted, hogy mi micsoda
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
francz'70
aktív tag
válasz macilacus #754 üzenetére
Tapasztaltam már ilyet más telókon, de a Samunál meg pont, hogy így a tuti. Én pl. mindig a Vezetéknév mezőbe írok mindent, de vannak olyan Samsung felhasználók akik állítják, hogy mindegy melyik, csak egy sorba írj mindent. Elképzelhető, csak én már automatikusan a Vezetéknévhez írok..
[ Szerkesztve ]
-
francz'70
aktív tag
Na akkor még egyszer a gyengébbek kedvéért ....
"Volr mikor nekem is sikerült egy-két név két névmezővel, de az összes soha, vagy legalább is voltak anomáliák. Így viszont abszolút nincs gond"
...nem azt írtam, hogy csak egy sorba lehet, és máshogy nem, hanem, hogy tapasztalataim alapján (és ez nem csak az én tapasztalatom, kicsit olvass utána....) az egy soros a legjobb megoldás Samsungon. Az SII és az S4 volt a mélypont, azóta már jobb a helyzet, de még mindig nem tökéletes, van akinél jó, van akinél nem, ezért adtam egy tippet, TAPASZTALATBÓL! Ennyi!
Nem tudom mit lihegsz ezen annyit, nem beszélve a stílusodról!
Nem őriztünk együtt disznót...PUBI -
Strangers
tag
Sziasztok!
Kérdezném, ez a készülék 4GB ram-os változatban is létezik ? -
szoszo75
aktív tag
Üdv. ! Bocs ha hülye a kérdés. Azt vettem észre hogy a csengőhang amikor hívnak, kicsörög a telefon nem sztereóban hanem csak az alsó hangszórón szól. Alap esetben viszont ha csak simán lejátszom, elindítom a zenét akkor sztereó a hangzás, mindkettő hangszórón/alul-felül/ van hang. Ezen kicsit meglepődtem , persze lehet ez a normális??!
DIGI 500 ról 1000-re
-
ssarosi
tag
A saját A52 telefonomon a Google Pay megjelenik, és regisztráltam a bankkártyámat. Már fizettem is vele. Ezt a programot mindig el kell indítani fizetés előtt? Mert a kezdőképernyőre, sőt semelyik egyéb program csoportba nem tudtam áthelyezni, vagy indító ikont készíteni. Az elindítása meg csak több menüponton keresztül lehetséges. Így nehézkes a használata. Bankkártyával gyorsabban fizetek.
A feleségem A52 telefonján pedig nincs. Próbáltam már a Play Áruházból letölteni, de ott sem találom. Az NFC be van kapcsolva. Hogy tudom telepíteni? A két telefont egy helyen egy időben vettem.[ Szerkesztve ]
-
Strangers
tag
Hol tudom megnézni a telefon paramétereit, pl processzorok, ram , egyebek?
Köszi ha válaszoltok!
-
PistiSan
addikt
Nem szükséges semmit megnyitni, én csak fel szoktam ébreszteni a telefont a fizetéshez, még a képernyőzárat sem oldottam fel, ami fura, hogy ilyenkor csak csippan a telefon, feloldott kijelzővel pedig megjelenik a google pay fizetés 1-2mp-re.
Feloldás után azt hiszem, hogy nagyon sok pénzt is el lehet költeni pin kód megadás anélkül, feloldás nélkül lehet van egy határ, ebben nem vagyok biztos. -
GEPESZ66
veterán
Érdemes-e a kamerara is üvegfóliat tenni?
Szilikon tokban hasznalja a fiam. -
Strangers
tag
Valaki megtudná mondani, a kamera lencsék felbontását hol lehet állítani? pl 12MP- 62MP stb? A mobilaréna tesztben van róla szó hogy érdemes a 12MP-t használni de hol lehet azt beállítani?
-
Strangers
tag
válasz Permet Elek #773 üzenetére
Értem , köszi. Tehát csak a képarányokat lehet választani az MP azzal együtt változik?
-
Strangers
tag
Talán tapasztalta már valaki! Telefonáláskor a közelség érzékelő kikapcsolja a kijelzőt, ez rendben is van, ha rövid a telefonálás akkor elvéve a fültől a kijelző aktiválódik, viszont ha hosszabb idejű a beszélgetés akkor valamiért sötét marad a kijelző és csak az oldalsó gomb megnyomás után aktiválódik, ennek mi lehet az oka, beállítható ez valahol?
-
petarda92
csendes tag
Üdv!
Térerőnél tapasztaltam, hogy kisvárosi vasútállomáson stabilan volt 4g, de amint felszálltam a vonatra, rögtön 2g-re váltott, és még az is néha ingadozott (pillanatra 1 vonalkát mutatott vagy még annyit se). Mindezt egy helyben, tehát a cellák közti mozgásra nem igazán lehet fogni.
Szerintetek ez lehet a hálózati antenna hibája? -
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogyha fényképeket másolok a számítógépre vagy a telefonra. A számítógépen megjelenik egy csomó már régen törölt mappa képekkel. Erre van valami megoldás?
-
dave987
aktív tag
válasz Permet Elek #782 üzenetére
Szia. Az nem a Galéria kukája aminek a tartalma csak bizonyos idő után törlődik véglegesen?
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Fontolgatom,hogy veszek egy A52öt -csak dilemában vagyok hogy megéri e a felár egy 5Gs modellre.
Biztosan feltették már sokan ezt a kérdést-illetve a tesztek nagy különbséget nem hozznak hiába van benne erősebb chip,itt maximum az 5G dominál-de a teljes kiépítése meg azért arrébb van. -
BestofJAVA
tag
Az idei droidok közül mintha ennek lenne a legjobb kamerája. Szuper a videóknak az optikai stabilizátor.
-
Strangers
tag
A videó felvételek tökéletesek a telefonon de ha átmásolom Pc-re akkor nagyon silány lesz, mosott , töredezett, kásás a kép, tudja valaki ennek az okát?
-
Permet Elek
senior tag
Szia. 4K-ba videózol?
-
Strangers
tag
válasz Permet Elek #794 üzenetére
Igen
-
Strangers
tag
válasz Permet Elek #796 üzenetére
Nem régi, abszolút nem, bika erős gép, de lehet hogy valahol valamit bekel állítani vagy a gépen vagy a telefonon, nem tudom sajnos
-
Cranberries
aktív tag
A Samsung Galaxy A52 5G készülékek hány Android főverzió frissítést fognak kapni?
Sajnos nem találom azt a cikket, amiben erről olvastam hivatalos infókat. -
dave987
aktív tag
válasz Cranberries #799 üzenetére
3 főverzió frissítést ad a Samsung tavaly óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest