Új hozzászólás Aktív témák

  • Red_Bull

    aktív tag

    Üdv!

    Hamarosan én is beruházok egy ilyen készülékre. Nincs más választás sajnos, egy ilyen 4 éve megjelent készüléket kell venni, ha az ember ekkora méretű androidos telefont szeretne..
    Jobb lett volna egy új, az A40/A41 méretével még nagy nehezen kibékültem volna esetleg de sokat utánaolvasva nem merem egyiket sem megvenni, mindkettőnél gondok vannak, A40-nél van ez a SIM eldobálós probléma sokaknál, ami alaplapcsere, A41-nek meg sokan írják , hogy gagyi a közelségérzékelője és felold telefonálás közben, ez nem mindenkinél van persze, de ezen felül is sokkal több negatív dolgot lehet olvasni pl árukereső véleményeknél, mint az A3 szériáknál. Régebben volt A3 2015, most jelenleg 2016 van, ezek nagyon strapabíró minőségi készülékek voltak szerintem, csak már kissé lassú ez a 2016, ezért szeretnék egy ilyen 2017-est, ezzel kihúzom még 1-2 évig, aztán hátha jön valami androidos kompakt készülék ami olyan mint egy iphone 12 mini.

    Akinek volt mindkét készülék azoktól kérdem: 2016-ról 2017-re váltva érezhetek jelentős sebességnövekedést? Van esetleg valami amiben rosszabb?

Új hozzászólás Aktív témák