Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
Engem érdekelne mondjuk egy beágyazott videó formájában ennek a remek játéknak a "történelme"...
-
azbest
félisten
Ha publikus az a videó, akkor szivesen látnám
-
ArchElf
addikt
sok pénz = igazság
IMHOAE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
James Bond™
tag
Robert Stein keresgéli az efféle írásokat, és mindenkinek levelet küld, hogy ő nem akarta magyar találmányként beállítani a Tetris -t? Ezt a levelet valóban Robert Stein írta? Erre kíváncsi lennék.
•> Figyelj, tanulj, hogy később rád figyeljenek és tőled tanuljanak!
-
Erasmus
őstag
válasz James Bond™ #4 üzenetére
nem hiszem, hogy keresgéli. mi viszont megkerestük őt egy interjú végett, mivel érdekelt minket a tetris-sztori magyar epizódja. mondtuk neki, hogy nemsokára lejön nálunk egy cikk a játékról...
-
Silenzio
addikt
Minden tiszteletem ellenére is furcsa 1-2 dolog: megkereste egy ember, aki magyar találmányként állította be? Honnan tudta, hogy őt keresse? Aztán. A MirrorSoft mint a magyar játékok terjesztésének tulajdonosa? Milyen szerződés értelmében? Milyen magyar játékok? Vajmi kevés volt.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
EmberXY
veterán
Számomra is furcsa néhány dolog..
Ugyebár arról szó van a levélben, hogy Robert Stein megkereste az akadémiát, és felajánlotta, hogy bevezeti a programot az egész világon.
"Eközben a Tudományos Akadémia jóváhagyásának birtokában eladtam a jogokat a Mirrorsoftnak, akik már üzleti partnereim voltak, és elővételi joguk volt a magyar játékokra."
Az nem lehet, hogy az akadémia arra gondolt, hogy az eredeti verzióban kerül majd népszerűsítésre a program, és nem arra, hogy egy harmadik fél kezdi el terjeszteni úgy, hogy átírja a különböző konzolokra, így egyfajta "félreértés" miatt kellett később tisztázni, hogy milyen lépések történtek az ügyben?
"megmutattam a telexet a Mirrornak, akik úgy döntöttek, elküldenek Moszkvába, hogy tisztázhassam az ügyet"
Vajon a Mirror "tudta", hogy honnan van a játék, vagy csak egy licencet vett rá egy magyar embertől?
És ki volt az a "magyar ügynök Budapestről"
Érdekes története van ennek a játéknak...
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest