- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Valóban, én is ez alapján próbáltam matekozni, de ez a táblázat több helyen is sántít. Azt állítja, hogy az arany nélküli PR szint 54.5, pedig csak 52.4. Ha ehhez hozzáadom a táblázat szerint szerezhető PR szintet, akkor csak 60.3 jön ki. Ezek szerint több helyen is hibás ez a lista. Na nem baj, majd ha elkezdem upgradelni, akkor frissítem...
[ Szerkesztve ]
-
fatorzs
tag
A Spirit of Ferrari-t vajon meg lehet csinálni csak a 458 spyderrel? Nem 100%-ra, hanem csak amíg a következő szériát megnyitom. Nem érdekel különösebben sem az 599 sem az Enzo, viszont spórolnék az arannyal.
-
485
aktív tag
tudja valaki, hogy kb mennyi pénz és arany kell a végéig, ha mindent 100%-ra akarok megcsinálni?
most 56%-on vagyok, 68 autó van meg, az Open Sky-ig minden kész.
köszi
-
Kronok
tag
válasz fatorzs #1704 üzenetére
458 Spider 49,8 csak $
599 GTO 55,4 csak $
ez a max $ fejlesztéssel
igaz már nem emlékszem hány futam kell a belépéshez a Zenith szériába de 458 pénzes nem lesz elég, ha azt vesszük, h a 11/2 futamhoz 51 szint szükséges és az addig a teljesíthető futamok száma 22 a 458-al akkor tuti vagy 25 vagy 30 futam kellett anno hozzá, h Zenith elérhető legyenNe ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
Kronok
tag
nálam 52,7 csak $-al
ezt pont tegnap nézegettem én is, elég nagy érvágás ez, egy széria nincs ahol fullra fel kell tolni egy kocsit, h meg tudd csinálni
de ha feltolom 61-re akkor a Spirit of Ferrari szériát is be lehet fejezni mert ott meg 60 az utolsó, de viszont az 599 GTO-al olcsóbban jönnék ki ha azt fejleszteném fel, de akkor meg a szaros Enzo-t nem tudom még megcsinálni, de annak meg dupla annyi arany kell, ördögi egy kör[ Szerkesztve ]
Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
l4ci
tag
Az összes autó megvásárlása és upgrade-je kb. 100M R$, én jelenleg 98%-nál tartok, és már csak a Toyota Hybrid hiányzik, ami 1000 Gold. Eddig kerestem a játékban 6800-at, és kell még kb 3000, hogy az összes upgrade-et megvehessem, amik a magas PR követelmények miatt kellenek. (Pl. csak az Enzo upgrade-je több mint 1000 Gold...)
Tehát aranyból kb. 10000 kell a mostani 2.5.0-ás verzióhoz. -
l4ci
tag
Igazad lehet, én is 52.7-re emlékszem, akkor viszont több helyen is el van írva a lista, mer az 52.4-et csak most számoltam ki. Én egy előző szériában upgrade-eltem fullra egy AMG Mercit, igaz, hogy azzal két szériát fejeztem be. Amúgy én is az Enzo upgrade-re szavazok, mert azzal be lehet fejezni mindkét Ferraris szériát, de lehet, hogy ezt már hagyom a francba és bejefezem az egészet az utolsó autó megvásárlása után. Túl sok farmolás kellene a full Enzo upgrade-hez, nem biztos, hogy lesz türelmem...
-
-
FefeeX
veterán
A játék az Open Sky Challenge-ig alapvetően jól játszható, amolyan tényleg korrekt freemium, mert hátráltat azért, de nem olyan erősen, tehát normál tempóval játszogatható vásárlás és csalások nélkül. Onnantól viszont átvált rohadék farmoltatásra (vagy vásárolj többszázezer forintért - és most nem túlzok sajnos). Ami abszolút nem pozitív, inkább mondhatni egy sz@r. Az a baj, hogy eddigre az ember már rááll arra, hogy ennyit beleölt, befejezné. És elkezdi az idióta farmolást, pedig jelzem újra, egy játéknak nem ez kéne legyen a lényege (lásd pl NFS MW ilyen szempontból szerintem tökéletes volt). Még szerencse, hogy vannak ezek a workabout-ok, mert ezzel legalább esélyt kapsz arra, hogy az időt 80-90%-kal is rövidítsd (én pl most már minden managerrel megyek minden futamot ). Így most relatíve jó, de ha eljutok oda, ahol vagytok, valószínűleg abbahagyom, mert még 2x Fame szorzóval és gyorsabb szintlépéssel is beteges... Szerintem
-
fatorzs
tag
De miért? Az Enzohoz, ha a wiki csak egy kicsit is pontos, kb 1000 arany kell. Annak a töredékét sem hozza vissza, még ha két szériát ki is maxolsz.
Én azért játszom a játékkal, mert szórakoztató, de grindelni csak azért hogy minden 100%-legyen tuti nem fogok. Ami még mozgat egy kicsit az a 919, azt még szívesen kipróbálnám, de ennyi#1714 FefeeX
+1
[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
válasz fatorzs #1715 üzenetére
Na pont ezért sem fogom szerintem 100%-ra befejezni, már egy hónapja szinte csak farmolok, igaz, hogy sok autót megvettem ez idő alatt, de a befejezéshez szükséges aranyat nem biztos, hogy össze fogom szedni. Szerintem az a két Ferrari széria félbemarad, de a Toyotát azért még meg akarom szerezni!
-
Kronok
tag
ezzel én úgy vagyok ha már elkezdtem végigtolom, már csak azért is, h az összes kocsi meglegyen
-
Kronok
tag
ez a maradék kocsikra nem elég már mint a pénz, de viszont nem elég a kocsit megvenni, kb még ennyi simán elmegy a fejlesztésre ha nem a duplája, de jó neked, h ennyi aranyad van 20%-t elfogadnám, de ezzel még páran vannak így szerintem
-
Trooper82
senior tag
Valamiért hiába kapcsolom ki az ertesiteseket, telefon ujrainditas utan ujra be van pipalva. samsung galaxy s4 mini. Meg mostanaban elég sűrűn egyszerűen eltunik a gazpedal, egyszer csak nem érzékeli. Más is tapasztalt hasonló jelenséget? Esetleg valami megoldás, tipp?
-
FefeeX
veterán
-
Lirion
addikt
Ha a 100% alatt azt érted, hogy minden széria aranyra legyen meg, az kb. 55 millió R$ és 10k gold (nekem nagyjából ennyi volt), ha viszont minden autót fullra akarnál tuningolni, az kb. 100 millió R$ és 35k gold lenne. Mellé még úgy 40-50k goldból minden vinylt/festést/felnit is megvehetsz.
-
Kronok
tag
2.4.0 frissítés óta nem látható a még meg nem vásárolt autók vételára, nem értem ez mire volt jó, ez alapján lehetett azért kalkulálni mennyit kell körözni esetleg egy kocsiért vagy showcase esetén mennyi lesz, aki nem néz utána neten az csak vakarózik most
-
485
aktív tag
Köszi mindenkinek. A lényeg, hogy minden bajnokság 100%-os legyen, de semmi extra.
Mindent megveszek amikor megnyílik a 20%-os kedvezmény, és csak addig tuningolom, ameddig nyerni tudok. Nem veszek semmi mást. Akkor remélhetőleg az arany elég lesz a végéig, pénzt meg tudok gyűjtögetni, most megnyílt az F40- es bajnokság.4millió az e-tron?! Azta...
[ Szerkesztve ]
-
Kronok
tag
azt én 4 millióért meg is vettem mert felkúrtam az agyam, h nem tudom megcsinálni az egyetlen futamot ami ahhoz szükséges, h 20%-al olcsóbban legyen
amúgy tényleg semmi értelme minden kocsit fullra feltolni, elég az a szint amivel az aktuális szériát belehet fejezni 100%-raNe ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
Lirion
addikt
Hogyhogy mire volt jó? Hát arra, hogy az egyszeri játékos még többet fizessen.. Sokszor emiatt nem tudja igénybe venni a kedvezményt és ezért többet kell játszania vagy vennie kell a store-ból zsetont. Ennyi.. Nem érdemelnek meg egy centet sem ezzel a viselkedéssel... Volt már pár geci húzásuk, pl. amikor behozták az új rendszert a pr követelményekkel és minden tuning árát megduplázták, vagy most a 3szoros fame szükséglet a szintekhez. Csoda, hogy még ilyen sokan játszanak vele.
-
Trooper82
senior tag
Gázpedál másnak is eltunik néha, nem reagál? Elég idegesítő. .
-
szmar
csendes tag
Igazából az új autók lesznek a szívatás valószínűleg, konkrétan az áruk. A következő ami biztosan jön, az a miura, tettek fel videót youtubera a fejlesztők, és elég esélyes valami aránylag magas gold ár, és durva tuning költségek (gondolom a shelby cobra és az enzo jó viszonyítási alap hozzá.)
amúgy ez az elrejtjük az autó árát elég rossz megoldás, mert az az, amit a neten legkönnyebben megtalál a játékos. Még ha Facebookon az egyik posztjuk alá beírja valaki kommentbe a kérdést az árról, arra is azért szoktak válaszolni a többiek, de egy fórumon még egyszerűbb megkérdezni, szóval nem valami nagy akadály, csak egy kis kellemetlenség. Az új verziókban amúgy pénz az lesz elég sok, amiatt nem érdemes aggódni, a gold az problémásabb. Ha még olyan verzió van fent, hogy a dátum állítással tudsz ügyeskedni, akkor szerintem 15-20 ezer alatt nem biztos hogy érdemes megállni -
szmar
csendes tag
én úgy tudom igen, és egy későbbi posztra is válaszolva, én rengetegszer azt vettem észre h nem jönnek ki a számok, főleg a régebbi kocsiknál, a lemansi prototípusok azok elég jól számolhatók, de a többi autónál nekem már volt olyan is h, több lett, meg kevesebb is ha feltettem kettőt egymás után, mint ami külön külön oda volt írva, hogy mennyit emel a pr-en. (például 48.1-ről az egyik alkatrész 0.5-tel 48.6ra vitte volna fel, a másik 48.7-re (0,6tal), mindkettőt feltéve viszont nem 1,3-mal nőtt, hanem mondjuk kevesebbel)
-
callmeakos
veterán
Sziasztok. Volna pár kérdésem a játékkal
Jelenleg 33as szinten vagyok. Van valami korlát e téren. Azaz van maximális szint?
Illetve a játék a vége felé mennyire válik arany orientálttá? Mert jelenleg az Everyday Heroes-t tolom, és meglepetésemre eddig mindent megtudtam venni cashből, csak a 66'os Cobra 427et nem, pedig azt sajnáltam. De túlságosan is sok aranyt toltam bele a SpeedRustTV Challange-be,de legalább az sikerült
Illetve benéztem a Gallardo leárazást és megvettem 100 aranyért, holott nem is kellett még nekem[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Simi37
őstag
válasz callmeakos #1735 üzenetére
Olvass vissza. De összefoglalva nagyon is pay2win. A végén nagyon sok arany kell. Ha van kedved újrakezdeni egy olyan verziót keress ahol nincs lebutítva a famerendszer és keress egy 100M ezüst és goldos mentést. Bár 0ról indulsz de soha nem lesz aranyproblémád.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
-
szmar
csendes tag
van annyi arany illetve nincs, de lehet hogy nem kell már sok hozzá, és megjelenik valami lehetőség.
(erről jut eszembe, tegnap fél év után újra megnéztem mi van a csr racing nevű játékban, és halál komolyan megjelent egy olyan lehetőség, hogy ha online módban elveszt az ember egy online futamot, és fizet utána, akkor újra megpróbálhatja, és nem jelenik meg a statisztikáiban, meg a győzelmi sorozata sem szakad meg. Ha arany van, minden van - bár ott árnyalja a képet h ahhoz van egy nagyon jó save editor, szóval abban nem olyan nagy gond ez a freemium dolog )
-
Fez69
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap küldtek egy kérdőívet a játékkal kapcsolatban. Többek közt szerepelt benne az éves jövedelem, ahol a 25000 USD volt az alsó kategória :-) Szóval az F2P árazás nem feltétlen a magyar viszonyokhoz van szabva.
A kérdésekből úgy tűnik, hosszú lesz még a játék életciklusa. -
Kronok
tag
az eheti: 50% OFF Lamborghini Aventador LP 700-4
ezek után a lenti videó már érthető, egy kis rávezető
a videó:
[Real Racing 3 - Classic Lamborghini Update Trailer ][ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Ez akkor az autószállításra is megy? Tehát visszaállítom egy napot, megrendelem az autót, aztán előre, és huss? Meg a tuningra...
Mert kezd még így is siralmas lenni a játék, azért a végére nagyon beszemetültek...
És egyébként valamiért ha újrarakom a játékot, állandóan elvesztem az addig megszerzett goldos achikat a programban, aztán mikor újra megszerzem, nem kapok érte semmit (csak villog a szalaghírdetés az első két meccsen) -
l4ci
tag
Autó akciónál ha egyszer már elérted az új hetet, akkor deaktiválódik az akció és visszaállítva az időt sem fogod már elérni, legalábbis nekem így rémlik, de majd ma este kipróbálom, rég volt már ez a Venenos akció.
Az időállításos hekk az működik autóvásárlásra is, meg tuningra is, egyedül arra kell csak figyelni, hogy a legutolsó időpontot figyeli, amikor még online voltál, tehát ha ez előttre állítod az időt, akkor nem onnan fogja számolni az időt, sőt el sem indul a számáló addig, amíg helyes idővel el nem indítod online módban.
Sőt, én még a managerekkel is szoktam időtrükközni - ha véletlenül rossz időben lőném ki a kör végén és deaktiválódik-, jól előreállítom az időt (1-2-3 nappal), aktiválom a managert, majd visszaállítom az időt az aktuális időpont, hogy ha véletlenül online felmennék, akkor ne dobjon hibát - sokszor nem indul el arra hivatkozva, hogy nincs szinkronban a server idővel.
Lányom erre azt szokta mondani, hogy "Apa, te csalsz!", szerintem meg nem, ez csak egy kis IT hack, ami egy ennyire lehúzós játékban szerintem bőven belefér az etikus kategóriába. Majd fogok fizetni 20-30k-t 1000 aranyért, amiért megvehetek vagy tuningolhatok egy autót fullra, na persze...
-
FefeeX
veterán
A menedzserest kifejthetnéd bővebben, mert ez így számomra még többedszeri elolvasásra sem érthető
Minden esetre mivel naponta reggel felmegyek a 100% bónuszért, amit aztán próbálok minél tovább megtartani, sajnos akkor úgy nézem, az autóvásárlási időbónuszt bukom... Vagy nem? -
l4ci
tag
Nem, nem, nem!
A menedzserek megszerzése arany nélkül:
Miután aktiváltad a menedzsert, elkezd pörögni a számláló, hogy legközelebb mikor lesz szabad. Ez a javító és pénzduplázónál kb 1 nap, a fame duplázónál több, kb. két nap, nem tudom pontosan, sosem próbáltam ki. Ha az aktiválást követően legalább egyszer online voltál, akkor semmi gond, viszont azt vettem észre, hogy a fame duplázó csajnál csak akkor kezd elindulni a számláló, ha egyszer felmész online, ha egy héten keresztül offline vagy, akkor akármennyivel is állítod előre az időt, nem fogja beadni sose. Szóval ha véletlenül, vagy direkt deaktiválódott a menedszer, akkor a teendő a következő: lépj ki a játéktból, kapcsold ki a netet, állítsd előre az időt 1-2 nappal, és indítsd el újra. Amikor versenyt választasz, a menedzser szabad lesz. Kiválasztod, de nem indítod el a versenyt. Játékból kilépsz, visszaállítod az időt az aktuális időpontra, és elindítod a játékot. A menedzser ott lesz, aktív és kiválasztott állapotban. Ilyenkor nyugodtan felmehetsz online egészen addig, amíg újra szükséged nem lesz a menedzser aktiválásra - ha esetleg nem lenne szabad. Ha az előreállított idő előtt újra szükséged lenne rá, akkor a jövőbeni időponthoz képest kell előreállítanod az időt, mert azt már megjegyezte...Autóvásárlási és upgrade idő csökkentése:
Megveszed az autót és rátolod az összes elérhető első szintű upgrade-et (legalábbis ha van rá elég pénzed). Kilépsz a játékból, netet kikapcsolod és előreállítod az időt a kézbesítési időig vagy az upgrade lejártáig. Elindítod a játékot. Ha megkaptad az autót és/vagy készen vannak a fejlesztések, akkor nyugodtan visszaállíthatod az időt az aktuális időre, mert ilyenkor már nem veszi el a már megszerzett javakat. Ennyire egyszerű a történet, a lényeg csak az, hogy mindegyik "időcsalás" opciónál offline legyél, mert különben egyiket sem adja meg![ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Ok, kösz
tehát az előreállítás mehet, csak a visszaállítás nem Ez így frankó. Más játékokban (Injustice pl) pont az előreállítás nem megy, mert ott akkor megjegyzi az időt, és amíg azt el nem éred, "nem telik az idő", tehát ha veszel valamit kvázi két hét múlva veszed, ha utoljára arra az időpontra állítottad át, és ahhoz képest kell majd kivárni... -
Kronok
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest