Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Vesporigo #4076 üzenetére
Ha csak zárt térben lesznek, akkor nem kell a törzsük erősítésével foglalkozni mert az majd alakul magától.
A corn ledek általában nem pont szerű fényforrásnak vannak megcsinálva, de ha belül tükröződő anyagú a sátor, akkor mindegy.Egyszerre az egyik fényt add nekik, amíg nincs virág, addig mehet a hideg fehér, aztán a meleg fehér. De akkor se nagyon fognak panaszkodni, ha csak meleg fehérrel nyomatod őket, idén is lusta voltam venni hideg fehér ledet...
Piros kékből először több kék, aztán több piros kellene. Ha más színt nem kapnak, akkor elég furcsán fognak kinézni, mert ugye a levelek szinte csak a zöld színt verik vissza.
Nézd meg a csilis cikkemet, abban leírtam mindent amit a fényről tudok ezen a téren: [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G PRO HERO Wireless (910-005272)
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 2,5 év gari
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! AMD Gamer PC! R5 5600X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest